Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blog sayfamda bir roman yazmaya yeltendim..

tirilolinni

Öne çıkan mesajlar

yazim kurallari, baglaclar gibi temel konularda dahi pek bir hakimiyet yokken roman yaziyorum diye ortaya cikmak fazla cesurca olmus.

icerige gelince, bana kalirsa vasat ve pek orijinal degil. afili filintalar dolaylarindan ozenilmis ama pek olmamis gibi geldi.
bir roman degil de bu tadda bi blog anca cikar.

gene de yazim bozukluklari goz yorucu.
Sosyal ağlarda paylaş

tirilolinni said:

evet tema işini beceremedim.

zaten roman yazmak değil de yani ne bileyim bi denyeyim dedim. ne haddime zaten roman falan yazmak da , deneme yanılma yoluyla yapmaya çalıştım bişeyler. yanılmışım : )

şimdi anlamakta zorluk çekenler için bir daha açıklayayım

ben yazarlık tribine girmedim burda , bloğuma yazdığım şeyi burada paylaştım sadece, evet haklısınız "roman yazmaya yeltendim" demek gibi bir hata ettim , hadsizlik yaptım.

yapıcı eleştirilerinizi talep ettim.

yok şemsiye sat
yok sen bu işi bırak
teman çok kötü falan tarzı abuk ubuk eleştirler yapmışsınız.

en yapıcı eleştiri kaspar dan gelmiş ki ona çok teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha cümle başında büyük harf kullanmasını bilmiyon, site adını comic sansla yazıyon kalkmış roman yazıyom demişsin. Ben de bi Cezmi Ersöz olup karı ayıklayabilir miyim acaba diye girişmişsin bu işe itiraf et.

Sitenin adını da "Uzun yazar can sıkarım" koymuş. Lan de get.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmd said:

Daha cümle başında büyük harf kullanmasını bilmiyon, site adını comic sansla yazıyon kalkmış roman yazıyom demişsin. Ben de bi Cezmi Ersöz olup karı ayıklayabilir miyim acaba diye girişmişsin bu işe itiraf et.

Sitenin adını da "Uzun yazar can sıkarım" koymuş. Lan de get.

Sdffsf
Sosyal ağlarda paylaş

dostum çok fazla chuck palahniuk okumuşsun gibi geldi bana. gerçi o kadar çok yazmamışsın , hikaye nereye gider ne olur bilemiyorum ama şu an için çok da orjinal durmuyor.

evet diğerleri de bahsetmiş sanırım ama bu hikayeyle para kazanırsın , saygınlık değil.

500 yıllık eleştirmen gibi konuştum kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes bişeyler demiş zaten eklemiyorum üstüne

ama olur da bir gün güzel bişeyler yazmaya başlar da böyle takır takır blogunda yayınlarsan biri alır kendi sitesine koyar bişey yapar, bi de üstüne para mara kazanır delirirsin, aklında bulunsun yani

bi de karalama defteri bölümüne taşıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...