tirilolinni Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 evet öyle yaptım. romana giriş gibi bişey ,üşenmicek varsa bi okusun baksın bakalım , uzun biraz çünkü yapıcı eleştirilerinize , tavsiyelerinize açığım teşekkür ederim : ) http://feesonumb.blogspot.com/2013/03/umursamamak-bir-lutufturroman-falan.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tirilolinni Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 evet ya biraz uzun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yazim kurallari, baglaclar gibi temel konularda dahi pek bir hakimiyet yokken roman yaziyorum diye ortaya cikmak fazla cesurca olmus. icerige gelince, bana kalirsa vasat ve pek orijinal degil. afili filintalar dolaylarindan ozenilmis ama pek olmamis gibi geldi. bir roman degil de bu tadda bi blog anca cikar. gene de yazim bozukluklari goz yorucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 giriş cümlesinden sonra okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 tasarım (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Okumayın erkekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Kardeş cillop gibi temaları varken bloggerın böyle at penisi gibi bişeye benzettiğin için google seni atacakmış haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 adı hakan kacın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Futbol bloguyla bile iki hatun ayarladım, sen bunla neler yaparsın kim bilir saldır koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tirilolinni Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 evet tema işini beceremedim. zaten roman yazmak değil de yani ne bileyim bi denyeyim dedim. ne haddime zaten roman falan yazmak da , deneme yanılma yoluyla yapmaya çalıştım bişeyler. yanılmışım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tirilolinni Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 küheylan said: Futbol bloguyla bile iki hatun ayarladım, sen bunla neler yaparsın kim bilir saldır koçum. biraz entrika falan da koyayım o zaman şu işin için ben : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 İlk cümeni okudum, sen bu işi bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 kardeş zaten mizanpaj diye bir şey yapmamışsın benim gibi yap, kendine yaz yazabiliyor olsaydık buada olamzdık zaten sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 off kasparın yorumu okuduktan sonra arada parça parça bakayım dedim kardeş sen benden de çok ve çok kötüsün, sem şemsiye sat, sadece şemsiye sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tirilolinni Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 tirilolinni said: evet tema işini beceremedim. zaten roman yazmak değil de yani ne bileyim bi denyeyim dedim. ne haddime zaten roman falan yazmak da , deneme yanılma yoluyla yapmaya çalıştım bişeyler. yanılmışım : ) şimdi anlamakta zorluk çekenler için bir daha açıklayayım ben yazarlık tribine girmedim burda , bloğuma yazdığım şeyi burada paylaştım sadece, evet haklısınız "roman yazmaya yeltendim" demek gibi bir hata ettim , hadsizlik yaptım. yapıcı eleştirilerinizi talep ettim. yok şemsiye sat yok sen bu işi bırak teman çok kötü falan tarzı abuk ubuk eleştirler yapmışsınız. en yapıcı eleştiri kaspar dan gelmiş ki ona çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 beğendim ben. öykü veya roman başlangıcı olarak iyi bir giriş olmuş. kendini geliştirme potansiyelin var bence. başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 2-3 cümle okudum vasat + klişe zengin olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ne erkekmiymiş alın bunu burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Daha cümle başında büyük harf kullanmasını bilmiyon, site adını comic sansla yazıyon kalkmış roman yazıyom demişsin. Ben de bi Cezmi Ersöz olup karı ayıklayabilir miyim acaba diye girişmişsin bu işe itiraf et. Sitenin adını da "Uzun yazar can sıkarım" koymuş. Lan de get. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Theridone said: Kardeş cillop gibi temaları varken bloggerın böyle at penisi gibi bişeye benzettiğin için google seni atacakmış haberin olsun Ahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ahmd said: Daha cümle başında büyük harf kullanmasını bilmiyon, site adını comic sansla yazıyon kalkmış roman yazıyom demişsin. Ben de bi Cezmi Ersöz olup karı ayıklayabilir miyim acaba diye girişmişsin bu işe itiraf et. Sitenin adını da "Uzun yazar can sıkarım" koymuş. Lan de get. Sdffsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 dostum çok fazla chuck palahniuk okumuşsun gibi geldi bana. gerçi o kadar çok yazmamışsın , hikaye nereye gider ne olur bilemiyorum ama şu an için çok da orjinal durmuyor. evet diğerleri de bahsetmiş sanırım ama bu hikayeyle para kazanırsın , saygınlık değil. 500 yıllık eleştirmen gibi konuştum kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 herkes bişeyler demiş zaten eklemiyorum üstüne ama olur da bir gün güzel bişeyler yazmaya başlar da böyle takır takır blogunda yayınlarsan biri alır kendi sitesine koyar bişey yapar, bi de üstüne para mara kazanır delirirsin, aklında bulunsun yani bi de karalama defteri bölümüne taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 dostum aradığımız sayfa yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar