musssa Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 merhaba, elimde kendim için aldığım galaxy s3 var. pasaportuma işlettim. türkiyeden bir kap aldım ve ayrıca uygun şarj aleti. bana tam olarak masrafı 1070 TL olup, bu fiyata satıyorum. ürünün hiçbir kusuru olmayıp, bir iphone kullanıcısı olarak ısınamadığımdan satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Acctu 23/02/2011 tarihinde açıp ilk iki mesajını 26/03/2013 tarihinde atmak cidden başarı unutmadın mı acc şifresini vs hüç kullanmadığın halde helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hadi başlayalım 500 çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 dediklerin doğru.. istersen sana dh. de 7 yıldır aynı nickle açık olan adresimi vereyim ya da sahibinden.com da.. burada güven sorunu ortadan kaldırmak için elden teslimat şartını özellikle belirttiğimi fark etmemişsin sanırım. ya da çok şüpheci birisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 benim s3 ü vereyim üstüne de 2 malbus bundan iyi teklif veren cıkmaz, s3'süz malbuş verenler olur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 1070 derim ondan sonra ne nuh derim ne de peygamber :P bana olan maliyetini amorti etse canın sağolsun derdim de vaziyet ortada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 musssa said: merhaba, elimde kendim için aldığım galaxy s3 var. pasaportuma işlettim. türkiyeden bir kap aldım ve ayrıca uygun şarj aleti. bana tam olarak masrafı 1070 TL olup, bu fiyata satıyorum. ürünün hiçbir kusuru olmayıp, bir iphone kullanıcısı olarak ısınamadığımdan satıyorum. musssa said: dediklerin doğru.. istersen sana dh. de 7 yıldır aynı nickle açık olan adresimi vereyim ya da sahibinden.com da.. burada güven sorunu ortadan kaldırmak için elden teslimat şartını özellikle belirttiğimi fark etmemişsin sanırım. ya da çok şüpheci birisin. nerede demişsin elden teslimat diye? edit; diğer konuda demişsin eveeeet. lol. adam bildiğin telefoncu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 malbuş istemem. dokunuyor. takas istemem para lazım araba alcam inş. hafta sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 arkadaşım bildiğin telefoncu değilim. yurt dışına çıktım kendime bir s3 aldım. ki hala yine iphone 3s kullanırım aynı zamanda. s3 ü beğenmeyince satmaya karar verdim ve bu arada bugün sabah yurda dönen kayınpederden 2 tane iphone 5 istedim. şimdi tamda istediğim gibi bir araba çıktı ve inş. hafta sonu alcam. yoksa iki telefonu da kendim için getirtmiştim ve s3 ü satıp iphone 3s ise yeğenlerimden bu sene sonu en iyi karneyi getirene vermeyi planlıyordum. neyse hikaye gibi oldu daha fazla uzatıp masala çevirmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Yok güven sorunu için yazmamıştım. Yapılan şey ilginç geldi de o yüzden. Ben kesin unuturdum hesabım olduğunu. Site ile iligli: Bir de şimdi dikkatimi çekti bizim balonların son kullanım tarihi fln mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 arkadaşlar fiyatı 1000 TL ye indirdim. alın artık bu hafta sonu inş. araba alcam. sizinde çorba da tuzunuz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Kazasız belasız inşallah (up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 1200 lira ya sıfır Türkiye garantilisi varken neden 1000 lira ya senin avrupa cihazını alsın insanlar üstelik peşin paraya. Baltalamak değil amacım ama senin telefonun ancak 750 eder. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 1200 liraya nerde var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Hepsiburada.com da var 12 taksit 0 faiz le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 1249 Lira + 12 Taksit + 50 lirada puan indirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 cihaz 950 TL'ye satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Odun gibi telefon(şekil olarak),iyi satmışsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 oha 1k ediyor mu hala bunlar tr'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 işyerimde yanıbaşımdaki arkadaş madem 950 tl ye satıyordun bana niye satmadın dedi bu sabah.. :) burası biraz mezarcıların yeri olduğundan zaten pek de ümitli değildim.. hadi bakalım hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 telefonlar alındığı fiyattan satılmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 burada her tip adam var tabi de, mezarcı da değiliz yani. niye alınganlık yaptım bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bende niye buraya ilan verdim bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 musssa said: işyerimde yanıbaşımdaki arkadaş madem 950 tl ye satıyordun bana niye satmadın dedi bu sabah.. :) burası biraz mezarcıların yeri olduğundan zaten pek de ümitli değildim.. hadi bakalım hayırlısı.. Senin gibi mezarcilar oldugu icin olabilir belki , kucucuk tefecik akilla burda insan toklatlarim zannedenler yuzunden insanlar birsey alirken 2 kere dusunuyorlar ondan dir belki umitli olmaman. Aklinca bizi kaziklican elindeki yurtdisi cakma cihazinla. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Goldda s3 1000 liraydı,gazetede ilanını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar