ahmd Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 "Koşan teyze gördünüz mü hiç hayatınızda. Dünyanın en korkunç görüntüsü. Bir kere, algılayamıyorsunuz önce o görüntüyü, o çok korkunç geliyor. Caddede, karşıdan, koşa koşa geliyor. Hem de nasıl bir koşma. LAP!. LAP!. LAP!. LAP!. diye. Bütüün ne kadar kilosu varsa, sallaya sallaya. Bastığı yeri göçerte göçerte. Arabaları hoplata hoplata. Dükkanların camlarını patlata patlata. Binaları yıka yıka. Dünyayı ekseninden oynata oynata. Galaksiyi sarsa sarsa. Ben önce bi gözlerime inanamadım. Çünkü teyze dediğin koşmaz, durur. Durma üzerine bir yaşam tarzı. Durduğu için teyze. Yani bir kadın, durmaya başladığı andan itibaren teyze olmaya başlıyor. Teyze olmanın ilk esası. Durmak. Kendi içinde büyümek. 300 kiloya kendini tamamlaması lazım ki, saygınlık kazanabilsin. Yoksa sen bugün teyze olmuşsun, ama 50 kilosun, kusura bakma ama ben seni takmam. Kesin ocakta yemeği unuttu, evi yanıyo diye düşündüm. Durdu sonra apansızın. Teyze olduğunu hatırladı sanki.Ve koşmasının hiçbir sebebi yokmuşçasına, sakin sakin yürümeye başladı. Allah’ım dedim, neler oluyor, bir felaket emaresi mi bu. Niye koştu, niye durdu, niye yürüyor. Aklımı çıldıracağım korkudan. Teyzenin yürüdüğünün tam tersi istikametinde, şerefsiz çocuklar gibi, son derece rahatsız edici bir kendini bırakma ile ağlayarak, çılgınlar gibi koşmaya başladım"
calimero Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 umut sarıkaya özentisi bir yazı. umut sarıkaya ise de komik değil..
stimpak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 umut değil de, alpay erdem özentisi olmuş. hatta olamamış. gömün arkadaşı.
calimero Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 evet daha çok alpay erdem aslında haklısın. kürek alalım şuraya bi tane..
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg
oldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 teyzeler kosuyor yaa otobuse yetişmek için otobuse yetiştigi zamanda hasta yaslı ölmüş numarası yapıyor hala kimse yer vermez cık cıklıyor o da olmadı artık birini dürtüyor.
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ben otobüsün kalkış saatini beklerken öylesine telefonla uğraşıyorum. Sonra otobüs hareketlendi dedim gidiyoruz. Sonra bi baktım teyzem binerken kocaman otobüsü sallandırdı o derece.
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Destek icin liseden sinif arkadasi da geldi.
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Kaliko said: Destek icin liseden sinif arkadasi da geldi. ben destek olmak istedim evet yazmak istemiş, denemiş çünkü. Ama senin gibi liseli zihniyetindeki gelişmemiş beyinler bunu anlamaz, köstek olur.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ama bunu garbage a açmış. karalama defterine açsa daha az trollen... açmayaymış hiç, iyiymiş demekki.
ahmd Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Yazıyı ben yazmadım genşler Alpay Erdem'in.
Öne çıkan mesajlar