xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 mercedes araba mi simdi? bmw 320d gibi bi araba varken baska biseye binilmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 malesef beyaz oldu, ellerinde siyah elegance vardı sadece :) 320d güzel araç evet ama 100 km/hden sonra içeri aldığı rüzgar sesi o fiyatta bi araç için komik. test sürüşü yapmamış olsam 3 serisi alır, bayiiden çıkar çıkmaz pişman olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 en iyisini yapmışsın beğendiğin aracı alarak konfor olarak mercedes her serisinde kendisine rakip gösterilen markalardan 3-4 gömlek üstün oluyor zaten 'abi kaç basıyor bu'cu ve 'çok yakıyor tüp taktırsak mı'cı haterların laflarına takılma fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 lpg şart ya benzin 4.75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Selam, Bence farkı gömlekle değil, ceketle falan ölçmek gerek... o derece!.. çok büyük... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 a4 istememişsin cc de olmazmış, e elektrikli falan arabalardan alsana müdür, hem teknolojik hem güzel görünen şeyler genelde. ben insigniları beğeniorm dışardan, kullanmadım tabi ama bişi var bu meretlerde biraz underrated bi araba 1.4 140hp benzinliler var, mtv den falan kazanabileceğin ( tabi arabada ucuz ) Accordlar var honda, süper araba tabide 2.0 var tr de sadece. http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=cr-z&page=genel-bakis bu var üzerinde 60bintl kalır onlada yat alırsın bitane ^^ ha bence madem güzel bi araba alıcaksın,120bin tl çıkacak cebinden değişik bişi al 2. el jaguar falan -------- adam almış yahu, hadi hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Yeni C serisinin içini bir ben beğenmedim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 çok teşekkürler :) daha iyileri sizlerin olsun inşallah. opel asla düşünmedim, bedava verseler kullanırken tedirgin olacağın bir araç. koltukları gıcırdar, adam gibi servisi yok vs. honda olabilirdi tabi ama arkadan itiş olsun, konfor olsun vs diyince bi bmw bi merc kalıyo. pişman olmadan, minimum kondisyon kaybı olarak en az 4-5 sene kullanabileceğimi düşündüğüm bi araç almış oldum kendimce. tüketim değerlerini ilk günden itibaren buraya yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 toyota gt 86 dusunebilirdin belki atraksiyonlu bir alternatif olsun diyorsan ayni fiyatlarda ama tamamen yanlama ve aralardan kacma arabasi, full aksiyona giren biri degilsen bayabilirdi bir sure sonra, onun disinda bu fiyata alabilecegin en iyi otomobili almissin, zaten etrafat suruyle olmasinin nedeni de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 mercedes in konforu bmw ininkinin yaninda hikaye abi direk gecin o isleri birgun virajda yok yere patlarsin anlarsin o aradaki konfor farkinin sebebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Güzel seçenek. Sadece özel bir araba değil, malesef herkeste var. Yine de kullanımı keyifli olacaktır diye düşünüyorum. Bence 15lt falan yakmaz, eğer yakıyorsa çok ziyan bir kombinasyonmuş diyebilirim. Evoque bile o ağırlığa ve 6 ileri şanzımana rağmen ancak 15lt yakıyor. 10lt gibi tüketimler bence normal, zaten şehir içi benzinli bir arabanın 7lt'lerde yakması pek mantıklı gelmiyor kulağa. Dizel Fluence bile 6,8lt yakıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 1.2 jettalar 7.5 yakıyo şehir içinde çok zorlasan da dfgsdsgs. Yok değil yani o kadar az yakan benzinli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 xlaidehlevar said: mercedes in konforu bmw ininkinin yaninda hikaye abi direk gecin o isleri birgun virajda yok yere patlarsin anlarsin o aradaki konfor farkinin sebebini. bmw nin standart suspansiyonları yumusak artık. aynı virajda f serisi kasalardan herhangibi birisi ile de patlaman olası bir de genelde konfor arttıkca viraj yamulur. (dinamik suspansiyon opsiyonu yoksa) tersini nasıl bagladın anlamaya calısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 paramecium said: Selam, O aracın kütlesi ne acaba? Abi rodaj etki ediyor ya; kuzenlerde Fiesta vardı ve 12 litre ortalama ile dolanıyorlardı ki 15k km olamadan aracı takla attırdılar :P Saygılar. onların fieasta ile 12 litreyi basarmıs olmaları daha 15k olmadan takla atmaları ile doğru orantılı, korelasyon var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Pasha said: 320d güzel araç evet ama 100 km/hden sonra içeri aldığı rüzgar sesi o fiyatta bi araç için komik. dogru bir durum. f10 ve f30, ikisinde de ciddi ruzgar sesi var yuksek hızda. RFT lastikte sese baya bir katkıda bulunuyor. ancak bu sebepten vazgecmezdim f30 dan acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Namessar said: paramecium said: Abi rodaj etki ediyor ya; kuzenlerde Fiesta vardı ve 12 litre ortalama ile dolanıyorlardı ki 15k km olamadan aracı takla attırdılar :P onların fieasta ile 12 litreyi basarmıs olmaları daha 15k olmadan takla atmaları ile doğru orantılı, korelasyon var gibi. guldum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 agility control standart amgde. Evet dun aldim arabayi :) atakoy-bahcesehir yaptim bugun sonuc soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Selam, Çok :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1.6 benzin mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 nerde sürersen sür 14,6 nın hiç bir bahanesi olamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 eski sanzuman ve motor sistemindeki c'ler daha cok yakiyordu. onlar 12-14 arasi gidip geliyordu da bu yenileri biraz daha az yakiyor 7 ileri otomatik olanlar sanirim. 10-11 civari olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Hayirli olsun gule gule kullan. AMG aldin sanirim? Son fiyat kaca geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 cgi motor ve 7 ileriler baya farkediyo yakıtta. komp motor gibi hantal da değil. teşekkür ederim :) amg oldu evet, 112 bin tl anahtar teslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar