Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In por ylem 3!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
im por ylem cok iyidir, tam sevdigimiz alistigimiz tadinda UO versiyonu. serverda ayrica cilgin kalabalik oluyor. ticaret, pvp gani. oyle ac kapa da yapmiyorlar. ipy2 sanirim uzun yillar aktifti, hala da aktif zaten.
Mesaj tarihi:
ipy2 2 sene falan açık kaldı, server her kapanıp açıldığında daha iyiye gidiyo her seferinde eksiklerini kapıyo eleman belli bi kitlesi de var. ipy2 ilk aylarında 2500 onlineı görmüştü mapin alakasız sapa yerlerinde pklardan gang yiyodum sdfsdf bekliyoruz 3ün açılmasını
Mesaj tarihi:
ip2 çok iyiydi ama o 2500 kişi direk abi Dual client dı :D hatta bazı hayvanlar 5 client falan açıyordu o derece :D ama çok güzeldi kesinlikle. Provocation çalışan t2a of yani... mükemmel ya. Plate setle last hit corpor oyş :D
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ipy3 çıkarsa bende bir süre oynarım kesin, 1 ayda falan bayıyor.

abi işte baymaması için topluca oynamak lazım.Ve artık gm fencer gm sword mantığından cıkmak lazım. Kaldı ki 7 8 kişi Cyclops keserkenki ogre lord keserkenki zevk falan süperdi ya. :D
Mesaj tarihi:
arıyorumda bulamadım.

Ya ben pve/semi pvp oynicam sanırım [Support heal cure curse dot] pve si çok zevkli keyifli. Özellikle dungeonda 5 10 kişi toplanıp griefcilik ve yanyana crossheal ile dungeonı temizleme :D
Mesaj tarihi:
Ayfon said:

ben de varim.

Açılınca birbirimize haber verelim. Ben bu 2 hafta biraz fazla online olamicam malum vize haftası.Mesaj atarsan bana çok sevinirim birde birbirimizi taşıyabilecek destek olabilcek karakterler kasalım çok daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
2500 online var ama bunların 2000'i afk fisher sdf.

Şu multi client olayını abartmasa (max. 2) en iyisi cidden ipy.

En son dungeon girişinde bekleyen hiding, tracking kasmış güvenlik görevlim vardı oyunda.

Sonrasında ne yapıyorum böyle mi oynanır diye bırakmıştım aniden.
  • Yeni Oluştur...