Dei Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Agalar konuştukça bilgisayarım sesini kısıyor mikrofonun. Sorun ne olabilir -bilgisayarımın bana mesaj vermesi dışında-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ben o efekti yapmak için 2 saat vermiştim arkadaş! mouse/touchpad/klavyenin yön tuşları sağlam ve stabil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 nasıl yani? mouse ve yön tuşları sağlam da, kahrolasıca touch pad arada salak sulak sorunlar çıkarabiliyor; sağ tuşu kitleniyor, bazen basmıyor hiç falan. hani hiç birşeye basmasam da, açıyorum mikrofonun ayar penceresini. orada ses kısmında, konuştuğumda düşüş yaşanıyor. ne kadar yüksek sesle konuşursam, o kadar çok düşüyor ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Skype'in ve micros~1'un sacma sapan bir kac tool'u yapabiliyor sanirim onu. Kardesimin notebook'unda iemiclevel tarzi bir seyi kapatmak zorunda kaliyorum ne zaman konusacak olsak. Suraya bir goz at istersen, adamin dediklerini yaparak emin olabilirsin olaydan; http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/when-using-my-microphone-the-microphone-level/3b1578c4-caa4-4629-a4fc-2a3d97c3da95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 off. uğraşamamıştım da, şimdi baktım siteye. sağol di. orada adamın biri windows messenger da yaşamış da aynı sorunu, onun ayarlarından çözmüş. o fikir verdi. meğerse skype ın auto adjust ı sebep oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ayrıca ses kayıt aygıtları/iletişim sekmesindeki ayarlara da bir bak ama çözmüşsün problemi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar