Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server list

Chrysaor

Öne çıkan mesajlar

Pacific Servers:
PvP Kil'Jaedan
PvP Frostwolf
PvP Ner'Zhul
PvP Tichondrius
PvE Cenarius
PvE Kilrogg
PvE Uther
PvE Lightbringer
PvE Hyjal
PvE Proudmore

Mountain Servers:
PvP Kel'Thuzad
PvP Deathwing
PvE Doomhammer
PvE Icecrown

Central Servers:
PvP Illidan
PvP Mal'ganis
PvP Stormreaver
PvP Archimond
PvE Alleria
PvE Blackhand
PvE Garona
PvE Hellscream
PvE Whisperwind

Eastern Servers:
PvP Arthas
PvP Bleedhollow
PvP Shattered Hand
PvP Mannoroth
PvP Skullcrusher
PvP Warsong
PvE Bloodhoof
PvE Dalaran
PvE Durotan
PvE Khadgar
PvE Lothar
PvE Elune
PvE Zul'jin
PvE Medivh
PvE Stormrage
RP Argent Dawn[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]
Soidia - Saint - 205 [Retired]
Chrysaor - The Man - 200 [Retired]
Sosyal ağlarda paylaş

Bayagi varmis..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

ortalikta dolasan server listelerinden benim de haberim vardi, blizzard aciklamadigi icin yazmiyordum. Dikkat ederseniz birkac guildin daha haberi var, ama onlarda ustune basa basa "rumor" diyor. Biraz daha sabir, tam ve dogru listeyi yarina alicaz.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
[Golden Horde]Berke Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 23 Kasım 2004 08:03 tarihinde demiş ki:
bi serverin max oyuncu kapasitesi kac ?

Pek fazla degil herhalde. Hala queue olayi devam ediyor, oynamak icin 30dk-1saat bekliyorsunuz, ustelik ilk gunden bu boyle :([signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni serverlar ;

Central
Normal -- Thunderhorn
Normal -- Malygos
Normal -- Aggramar

PvP -- Burning Legion
PvP -- Thunderlord
PvP -- Laughing Skull

Eastern
Normal -- Llane
Normal -- Kargath
Normal -- Eonar
Normal -- Gilneas

PvP -- Lightning's Blade
PvP -- Eredar
PvP -- Gorefiend
PvP -- Burning Blade
PvP -- Shadow Moon

RP -- Earthen Ring

[Bu mesaj odium tarafından 25 Kasım 2004 04:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzin ne kadar adi oldugu ortaya cikti.. herifler eski serverlarin hepsini indirdi 5-6 saat once ve cogu hala down, sadece yenilere girilebiliyor genelde simdi. Insanlara zorla server degistirtirtiyorlar.
Ben eski serverima gecicem valla, eger herkes gecerse ilerde "oops yanlislikla karakterlerin bazilari silindi tuh tuh vah vah" derlerse sasirmam hic, beklerim Blizzden.

Edit: Forum login serveri bile indirdilerki, millet sikayet edemesin diye lol.

[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]

[Bu mesaj Chrysaor tarafından 25 Kasım 2004 04:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sacmalama abi adamlar bicok online oyun lunchinda olabilicek sorunlarla karsilasiyolar
bende soe cok daha adiydi herneyse bence blizzardi boyle suclamaya hic hakkin yok ayrica adamlar kimsenin karakterini falan silmiycek adamlar serverlari downda tutmuyolar serverlar hazir olur olmaz serverlari acarlar
bende sikildim beklemekten ama boyle biseyi bekliyodum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Bu cok beklenen bir seydi, daha baska yollara yapabilirlerdi gayet rahat. Server %bilmemkac loadu gecince listeden kaldirilabilirdi, veya manual isim yazma sekline gecebilirdi, yada FFXI gibi server pass ile yapilirdi, hadi hic biri olmadi en bastan bariz kalabaliklasicagi belli olan Eastern ve Central serverlardan daha cok acabilirdi, Blizz gitti daha cok Western server acti ilk gun. Simdi insanlari olduklari serverdan ediyorlar, insanlar guild kurdu, arkadaslariyla anlasti server konusunu.
En sacma olan sey yuzlerce kere soylendi serverlarda lag oldugu ama Blizz "hayir bu lagi bilerek yaratiyoruz, OBda debug modunda calistirdigimiz icin lag var, retailde asla olamayacak" diye yalan soyledi.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]
Sosyal ağlarda paylaş

OB'de latency'im 9000di ve oynayamiyordum. Dun oyun acildigindan itibaren latency'm 570'in ustune cikmadi ve genelde 200 civariydi. Bu mu simdi yalan soyleyen Blizzard? Bana gore daha hizli olmasi gerekiyor oyunun, onun icin mail attim, cevap verdiler, muhtemel sorun nereden olabilir tarzinda. Trace ve connection.log'unu yolladim bekliyorum.

Ben tuketici olarak memnunum. Daha ne yapsinlar? Insanlarin bok atmasini engelleyemezler. Hayir soylediklerinin amacini anlayamiyorum. Noldu da soyluyosun ki bunlari? Insanlarin oyunu oynamamasi icin mi? ha sen oynamiyosun, baskalari da mi oynamasin diye mi? yoksa amacsizca mi yaziyosun?

Bana soyler misin hangi firma launch'tan 4 saat sonra server eklemek icin debelenir? Soyle bi durumda, gider west'ten sokerler, east'e takarlardi. Blizz ise insanlar coktan baslamistir diye her iki tarafa da yeni server ekledi.

Merhamet diyorum artik, biraz merhamet. Ya da otokontrol ve dusunme yetisi.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Latency tamamen senin baglantin ile ilgili olan bir durum, umrumda olan bir sey degil, benim bahsettigim SERVER SIDE LAG, item dbe cok sayida insan ulasiltiginda oyun kitleniyor. Bunu bilmemne beles uo serveriyla karistirmayin, her zaman lag != sizin pinginiz.
Biraz official veya vnboardsa bakinda oyunun durumunu gorun, burda oyunu bile bilmeyen, pembe at gozlukleri takan fanboilar blizzard avukatligi yapiyor devamli.
Hangi firma server ekler hmm.. Betadan ders almamis, insanlar ne derse desin lag olmayacagini inkar eden, daha ilk gun serverlari lagdan yikilan, ilk 2 gunde serverlarini indiren, etige aykiri sekilde insanlari zorla baska serverlara itmeye calisan bir firma olabilirmi acaba?[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]
Sosyal ağlarda paylaş

riglous baba sana katiliyorum, bende bugun oglenden beri bekliyorum ama yapicak bisi yokk. Oyunu lagli bi serverda oynayip oyundan sogucagimiza adamlar en azindan serverlari indirdi, simdi tamir etmeye calisiyolar. Ben sahsen serverlar acik olup lagli oyniycagima, oynamamayi tercih ederim. Herneyse bence yarin hepimiz cok mutlu bi sekilde oyniycaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki sorunlar olucak ya çıkış günlerinde.
Eğer bir karşılaştırma yapmak istiyorsan diğer MMOG lerin çıkış haftaları ile bi karşılaştır bakalım.
Bence şu anda item lag dışında önemli bir sorun yok. Serverlarda sıra olması ve lag "şimdilik" kabul edilebilir problemler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin bu bildiklerinizi Blizzard bilmiyor mu zannediyorsunuz. 8 tane oyunu bestseller listesine girmis, defalarca yilin oyunu odulunu almis bir firma, bu isten milyonlarca dolar kazanacak ama sizin kadar ileri goruslu olamayacak veya analiz yapamayacak.. Bilmediginiz ve aciklanmayan eminim bircok sey var. Oyle server eklesinler, ordan sokup oraya taksinlar, yok niye orda cok server actilarda simdide bizimkileri down yaptilar, gecin bunlari.. Onlar herkesten cok daha iyi biliyor..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...