Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Pacific Servers: PvP Kil'Jaedan PvP Frostwolf PvP Ner'Zhul PvP Tichondrius PvE Cenarius PvE Kilrogg PvE Uther PvE Lightbringer PvE Hyjal PvE Proudmore Mountain Servers: PvP Kel'Thuzad PvP Deathwing PvE Doomhammer PvE Icecrown Central Servers: PvP Illidan PvP Mal'ganis PvP Stormreaver PvP Archimond PvE Alleria PvE Blackhand PvE Garona PvE Hellscream PvE Whisperwind Eastern Servers: PvP Arthas PvP Bleedhollow PvP Shattered Hand PvP Mannoroth PvP Skullcrusher PvP Warsong PvE Bloodhoof PvE Dalaran PvE Durotan PvE Khadgar PvE Lothar PvE Elune PvE Zul'jin PvE Medivh PvE Stormrage RP Argent Dawn[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bayagi varmis..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kaynak?[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 http://www.wowoutpost.net/[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ortalikta dolasan server listelerinden benim de haberim vardi, blizzard aciklamadigi icin yazmiyordum. Dikkat ederseniz birkac guildin daha haberi var, ama onlarda ustune basa basa "rumor" diyor. Biraz daha sabir, tam ve dogru listeyi yarina alicaz.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Liste dogru, acildi serverlar.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bi serverin max oyuncu kapasitesi kac ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Birde Pacifikte Silver Hand RP serveri varmis.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 http://forums.worldofwarcraft.com/serverforums.shtml Liste "official" oldu artık.[signature][hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 vaay cok guzel, elinize saglik![signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bakalım ilk kim girecek oyuna, amma da server varmış yahu..[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 23 Kasım 2004 10:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 helelööy löööy lööööyyyy :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: GEd, 23 Kasım 2004 08:03 tarihinde demiş ki: bi serverin max oyuncu kapasitesi kac ? Pek fazla degil herhalde. Hala queue olayi devam ediyor, oynamak icin 30dk-1saat bekliyorsunuz, ustelik ilk gunden bu boyle :([signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yeni serverlar ; Central Normal -- Thunderhorn Normal -- Malygos Normal -- Aggramar PvP -- Burning Legion PvP -- Thunderlord PvP -- Laughing Skull Eastern Normal -- Llane Normal -- Kargath Normal -- Eonar Normal -- Gilneas PvP -- Lightning's Blade PvP -- Eredar PvP -- Gorefiend PvP -- Burning Blade PvP -- Shadow Moon RP -- Earthen Ring [Bu mesaj odium tarafından 25 Kasım 2004 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Blizzin ne kadar adi oldugu ortaya cikti.. herifler eski serverlarin hepsini indirdi 5-6 saat once ve cogu hala down, sadece yenilere girilebiliyor genelde simdi. Insanlara zorla server degistirtirtiyorlar. Ben eski serverima gecicem valla, eger herkes gecerse ilerde "oops yanlislikla karakterlerin bazilari silindi tuh tuh vah vah" derlerse sasirmam hic, beklerim Blizzden. Edit: Forum login serveri bile indirdilerki, millet sikayet edemesin diye lol. [signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] [Bu mesaj Chrysaor tarafından 25 Kasım 2004 04:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sacmalama abi adamlar bicok online oyun lunchinda olabilicek sorunlarla karsilasiyolar bende soe cok daha adiydi herneyse bence blizzardi boyle suclamaya hic hakkin yok ayrica adamlar kimsenin karakterini falan silmiycek adamlar serverlari downda tutmuyolar serverlar hazir olur olmaz serverlari acarlar bende sikildim beklemekten ama boyle biseyi bekliyodum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Baska ne yapmalarini bekliyordunuz ki, millet diger server'lara dagilmadigi surece sira mevzusu olacak, baktilar kimse guzel sozle gecmiyor, zorla gecirecekler icabinda..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 We are currently seeing queues on 4 servers: Archimonde, Illidan, Mal'Ganis, Stormreaver, and Mannoroth out of the current 41. ahaha allahtan bizim server listede degill :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bu cok beklenen bir seydi, daha baska yollara yapabilirlerdi gayet rahat. Server %bilmemkac loadu gecince listeden kaldirilabilirdi, veya manual isim yazma sekline gecebilirdi, yada FFXI gibi server pass ile yapilirdi, hadi hic biri olmadi en bastan bariz kalabaliklasicagi belli olan Eastern ve Central serverlardan daha cok acabilirdi, Blizz gitti daha cok Western server acti ilk gun. Simdi insanlari olduklari serverdan ediyorlar, insanlar guild kurdu, arkadaslariyla anlasti server konusunu. En sacma olan sey yuzlerce kere soylendi serverlarda lag oldugu ama Blizz "hayir bu lagi bilerek yaratiyoruz, OBda debug modunda calistirdigimiz icin lag var, retailde asla olamayacak" diye yalan soyledi.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 OB'de latency'im 9000di ve oynayamiyordum. Dun oyun acildigindan itibaren latency'm 570'in ustune cikmadi ve genelde 200 civariydi. Bu mu simdi yalan soyleyen Blizzard? Bana gore daha hizli olmasi gerekiyor oyunun, onun icin mail attim, cevap verdiler, muhtemel sorun nereden olabilir tarzinda. Trace ve connection.log'unu yolladim bekliyorum. Ben tuketici olarak memnunum. Daha ne yapsinlar? Insanlarin bok atmasini engelleyemezler. Hayir soylediklerinin amacini anlayamiyorum. Noldu da soyluyosun ki bunlari? Insanlarin oyunu oynamamasi icin mi? ha sen oynamiyosun, baskalari da mi oynamasin diye mi? yoksa amacsizca mi yaziyosun? Bana soyler misin hangi firma launch'tan 4 saat sonra server eklemek icin debelenir? Soyle bi durumda, gider west'ten sokerler, east'e takarlardi. Blizz ise insanlar coktan baslamistir diye her iki tarafa da yeni server ekledi. Merhamet diyorum artik, biraz merhamet. Ya da otokontrol ve dusunme yetisi.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Latency tamamen senin baglantin ile ilgili olan bir durum, umrumda olan bir sey degil, benim bahsettigim SERVER SIDE LAG, item dbe cok sayida insan ulasiltiginda oyun kitleniyor. Bunu bilmemne beles uo serveriyla karistirmayin, her zaman lag != sizin pinginiz. Biraz official veya vnboardsa bakinda oyunun durumunu gorun, burda oyunu bile bilmeyen, pembe at gozlukleri takan fanboilar blizzard avukatligi yapiyor devamli. Hangi firma server ekler hmm.. Betadan ders almamis, insanlar ne derse desin lag olmayacagini inkar eden, daha ilk gun serverlari lagdan yikilan, ilk 2 gunde serverlarini indiren, etige aykiri sekilde insanlari zorla baska serverlara itmeye calisan bir firma olabilirmi acaba?[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 riglous baba sana katiliyorum, bende bugun oglenden beri bekliyorum ama yapicak bisi yokk. Oyunu lagli bi serverda oynayip oyundan sogucagimiza adamlar en azindan serverlari indirdi, simdi tamir etmeye calisiyolar. Ben sahsen serverlar acik olup lagli oyniycagima, oynamamayi tercih ederim. Herneyse bence yarin hepimiz cok mutlu bi sekilde oyniycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Tabiki sorunlar olucak ya çıkış günlerinde. Eğer bir karşılaştırma yapmak istiyorsan diğer MMOG lerin çıkış haftaları ile bi karşılaştır bakalım. Bence şu anda item lag dışında önemli bir sorun yok. Serverlarda sıra olması ve lag "şimdilik" kabul edilebilir problemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Sizin bu bildiklerinizi Blizzard bilmiyor mu zannediyorsunuz. 8 tane oyunu bestseller listesine girmis, defalarca yilin oyunu odulunu almis bir firma, bu isten milyonlarca dolar kazanacak ama sizin kadar ileri goruslu olamayacak veya analiz yapamayacak.. Bilmediginiz ve aciklanmayan eminim bircok sey var. Oyle server eklesinler, ordan sokup oraya taksinlar, yok niye orda cok server actilarda simdide bizimkileri down yaptilar, gecin bunlari.. Onlar herkesten cok daha iyi biliyor..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar