Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 10k çok ya, 8k dan fazla ederi yok gibi bence yani hmm
chrome Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 saate para vereceğine üstünde ismin yazılı künye tak. aynı hesap.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 senin gibi liberal gardaşlarımı ulysse nardin, patek philip falan takarken görmek isteriz.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 chrome said: saate para vereceğine üstünde ismin yazılı künye tak. aynı hesap. selam ismimi yazdıracağım künyeler çok ucuzdu bende bundan aldım yıllık bonusum ile. iyi yapmışmıyım sayın lieral arkadaş ? http://www.watchalyzer.com/wp-content/gallery/baselworld-2012-rolex-introduced-nine-new-models/rolex-yacht-master-stainless-and-platinum-blue-dial-watch.jpg
chrome Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: chrome said: saate para vereceğine üstünde ismin yazılı künye tak. aynı hesap. selam ismimi yazdıracağım künyeler çok ucuzdu bende bundan aldım yıllık bonusum ile. iyi yapmışmıyım sayın lieral arkadaş ? http://www.watchalyzer.com/wp-content/gallery/baselworld-2012-rolex-introduced-nine-new-models/rolex-yacht-master-stainless-and-platinum-blue-dial-watch.jpg Zenciden mi aldin abi?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 TAMAM ABİ ZENGİNSİN alskdmlask
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 adamın tek gördüğü saat zencilerde olunca böyle oluyor. sen beyazıt meydanının oradaki yaşlı mardinli amcalardan tespih ve saatte alıyorsundur. radyo falan hatta.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Sevimli bir görgüsüzsün, seviyorum tarzını.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 görgüsüz değilim. sadece paticik üyelerinin servet düşmanlığı yüzünden bu tarz şeyler yazmak keyiflendiriyor. salyalar saçarak saldırıyorlar insanlara. "O SAATE PARA VERECECİNE GİT EVSİZ ÇOCUKLARA BAĞIŞ YAP !!" tükürükleri ile doluyor para konusu açıldığından.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yalnız sipeysin paylaştığı saat tip olarak şu rolexi silker atar o ne lan öyle para ver ama karşılığında dandik saçma sapan bir saat ahah. hayır cidden çok kötü tipi, her şey markayla olmuyor demekki.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ama ben yine de sevmem malımı mülkümü imkanlarımı bu kadar dile getirmeyi, yani öyle çok dile getirilecek bir şey olduğundan değil de, kendim rahatsız oluyorum.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: görgüsüz değilim. sadece paticik üyelerinin servet düşmanlığı yüzünden bu tarz şeyler yazmak keyiflendiriyor. salyalar saçarak saldırıyorlar insanlara. "O SAATE PARA VERECECİNE GİT EVSİZ ÇOCUKLARA BAĞIŞ YAP !!" tükürükleri ile doluyor para konusu açıldığından. evsiz çocuklara bağış mı yapılır lan o zaman kim evsiz olacak. sakın bak. hakkımı helal etmem, zaten 1 accountum banlandı sayende, iki elim yakanda olur poster. //saat iyiymiş ben olsam alırdım 600e.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 burda dilencinin birine 4 lira verdiğim zaman, diğer 20 liramı da istediği zaman vermedim diye insanlar ağlamıştı
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Abi aldım bile saat, aldığımı da koydum. BİRAZ DİKKAT.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ağlamamıştı salak :D senin oradaki üslubun yanlıştı, hala ne diyor bak ^^ ayrıca madem veriyorsun paran var, ver 20 lira nedir yani. pis fakir. böyle ellerinin arasına alıp 20 lirayı my precious diye dolandın dimi yarım saat.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sipeyskeyk said: Abi aldım bile saat, aldığımı da koydum. BİRAZ DİKKAT. abi neden tissot gösterirken benim beğendiğim saati aldın ya :D hayır alasım kalmadı lan aynısına bakıyordum bende, sanırım aynısıydı yani.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Seiko'dan mı bahsediyorsun? Ayrıca aynı saati taksak ne olur lan, karizman yükselir en fazla.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 evet seikodan bahsediyorum. abi sonra laf oluyor bak sipeysle aynı şeyi yapıyor falan diye, günümüz şartlarında forum ahalisi küfür ederken bu tabiri kullanıyor artık. allah sipeysi yaratırken randoma basmış diyorlar :(
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Evet benim de aklım kaldı. Onu da alasım var ama aynı tarz saat baya saçma olur.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 şu an tek amacım hislon antika bi saat almak. birde omega devlet demir yollarının köstekli saatleri vardı antika. satmıyor kimse onlardan bulursam güzel olacak :)
Öne çıkan mesajlar