Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu saat alınır mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chrome said:

saate para vereceğine üstünde ismin yazılı künye tak. aynı hesap.

selam
ismimi yazdıracağım künyeler çok ucuzdu bende bundan aldım yıllık bonusum ile.
iyi yapmışmıyım sayın lieral arkadaş ?
http://www.watchalyzer.com/wp-content/gallery/baselworld-2012-rolex-introduced-nine-new-models/rolex-yacht-master-stainless-and-platinum-blue-dial-watch.jpg
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

chrome said:

saate para vereceğine üstünde ismin yazılı künye tak. aynı hesap.

selam
ismimi yazdıracağım künyeler çok ucuzdu bende bundan aldım yıllık bonusum ile.
iyi yapmışmıyım sayın lieral arkadaş ?
http://www.watchalyzer.com/wp-content/gallery/baselworld-2012-rolex-introduced-nine-new-models/rolex-yacht-master-stainless-and-platinum-blue-dial-watch.jpg

Zenciden mi aldin abi?
Mesaj tarihi:
görgüsüz değilim. sadece paticik üyelerinin servet düşmanlığı yüzünden bu tarz şeyler yazmak keyiflendiriyor. salyalar saçarak saldırıyorlar insanlara. "O SAATE PARA VERECECİNE GİT EVSİZ ÇOCUKLARA BAĞIŞ YAP !!" tükürükleri ile doluyor para konusu açıldığından.
Mesaj tarihi:
yalnız sipeysin paylaştığı saat tip olarak şu rolexi silker atar o ne lan öyle para ver ama karşılığında dandik saçma sapan bir saat ahah.

hayır cidden çok kötü tipi, her şey markayla olmuyor demekki.
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

görgüsüz değilim. sadece paticik üyelerinin servet düşmanlığı yüzünden bu tarz şeyler yazmak keyiflendiriyor. salyalar saçarak saldırıyorlar insanlara. "O SAATE PARA VERECECİNE GİT EVSİZ ÇOCUKLARA BAĞIŞ YAP !!" tükürükleri ile doluyor para konusu açıldığından.

evsiz çocuklara bağış mı yapılır lan o zaman kim evsiz olacak. sakın bak. hakkımı helal etmem, zaten 1 accountum banlandı sayende, iki elim yakanda olur poster.

//saat iyiymiş ben olsam alırdım 600e.
Mesaj tarihi:
ağlamamıştı salak :D

senin oradaki üslubun yanlıştı, hala ne diyor bak ^^

ayrıca madem veriyorsun paran var, ver 20 lira nedir yani. pis fakir. böyle ellerinin arasına alıp 20 lirayı my precious diye dolandın dimi yarım saat.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Abi aldım bile saat, aldığımı da koydum. BİRAZ DİKKAT.

abi neden tissot gösterirken benim beğendiğim saati aldın ya :D

hayır alasım kalmadı lan aynısına bakıyordum bende, sanırım aynısıydı yani.
Mesaj tarihi:
evet seikodan bahsediyorum.

abi sonra laf oluyor bak sipeysle aynı şeyi yapıyor falan diye, günümüz şartlarında forum ahalisi küfür ederken bu tabiri kullanıyor artık. allah sipeysi yaratırken randoma basmış diyorlar :(
  • Yeni Oluştur...