Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesai saatlerimiz değişiyor

Katibim

Öne çıkan mesajlar

kpss ye girmemiş girmeyi de hiç düşünmemiş biri olarak görüşlerimi sunuyorum

bir tek YL başvurusunda dil sınavı için kpds ye girmiştim onda da hedefim taban puan 50 almaktı kapak açmadan 77 yi koymuştum AHAHAH

devlet memuru olacağıma audit olurum en azından kendimi geliştirebileceğim bir kariyerim olur

aslında evet bürokratik memurlardan bahsediyor olmak lazım, keza öğretmen öğretmen olarak, doktor doktor olarak mühendis mühjendis olarak mezun oluyor da bu antropologlar, astronomi mezunları vs derken
Sosyal ağlarda paylaş

ya bakıyorumda bazı arkadaşlar cidden boş boş konuşuyorlar

Benim ne iş yaptığımı sorgulayan arkadaşların şu sorularıma cevap vermesini özellikle rica ediyorum

1- Siz yapmış olduğunuz hatalardan dolayı hiç ağır ceza mahkemesinde yargılandınızmı?

2- 590 TL gelir vergisi ödeseydiniz devlete tepkiniz ne olurdu (üstelik her ay )

3- Sürekli amir baskısı altında çalışsaydınız ne yapardınız (sürekli tutanak korkusu)

4- Adliyede memur başına senede 1 ile 2 k dosyanız olsa ve bu dosyaların kaybolmasını bırak içinden bir zımba bile kaybolsa hakkınızda tutanak tutlacağını bilseydiniz ?

5- 5 TL lik pulu kaybettiniz diye hakkınızda tutanak tutulsa

6- Sabahtan akşama kadar bilgisayar ekranına bakıp hem bel hem göz ağrısı çekmeniz

7- Düşünün yahu her öğlen sizi iş yerinizde vatandaşlar tiksinir gözle karşılıyor ve neredesin bu saate kadar bakışları ?

Haa biz rahat yaşıyoruz evet yukarıda saydığım maddelerde anlaşıldığı üzere gerçekten çok rahatız

Siz her yerde olabilen salla başını al maaşını memurlara bakarak tüm memurları bir tutmayın....
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

Siz her yerde olabilen salla başını al maaşını memurlara bakarak tüm memurları bir tutmayın....

abi bak sende diyosun.

memurlara ne zaman adam gibi bir performans yönetim sistemi gelecek anca o zaman birşeyler değişmeye başlar.

yada ne bulursalar özelleştirecekler, tek çözüm bu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

ya bakıyorumda bazı arkadaşlar cidden boş boş konuşuyorlar

Benim ne iş yaptığımı sorgulayan arkadaşların şu sorularıma cevap vermesini özellikle rica ediyorum

1- Siz yapmış olduğunuz hatalardan dolayı hiç ağır ceza mahkemesinde yargılandınızmı?

2- 590 TL gelir vergisi ödeseydiniz devlete tepkiniz ne olurdu (üstelik her ay )

3- Sürekli amir baskısı altında çalışsaydınız ne yapardınız (sürekli tutanak korkusu)

4- Adliyede memur başına senede 1 ile 2 k dosyanız olsa ve bu dosyaların kaybolmasını bırak içinden bir zımba bile kaybolsa hakkınızda tutanak tutlacağını bilseydiniz ?

5- 5 TL lik pulu kaybettiniz diye hakkınızda tutanak tutulsa

6- Sabahtan akşama kadar bilgisayar ekranına bakıp hem bel hem göz ağrısı çekmeniz

7- Düşünün yahu her öğlen sizi iş yerinizde vatandaşlar tiksinir gözle karşılıyor ve neredesin bu saate kadar bakışları ?

Haa biz rahat yaşıyoruz evet yukarıda saydığım maddelerde anlaşıldığı üzere gerçekten çok rahatız

mesai saatleri içinde bunu yazıyorsan bence rahat yerde çalışıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

katibime ek;

memurlar şöyle böyle diyen arkadaşları İçişleri Bakanlığı müfettişleri karşısında kurumun bir yıllık faaliyet raporunu mülakat yoluyla özetlerken de görmek isteriz..

selam,

hazine burada üç ayrı departmanda denetim var, aralıkta maliye bakanlığından geldiler bu çarşamba yine geliyorlar, bizim hazırladığımız sunumları ve cevapladığımız soruları imza yetkisine sahip yöneticiler sunup cevaplayacak ona göre vergi cezası için pazarlığa oturulacak

üstelik bir yıllık değil son 10 yılı içeren bir denetim olacak. sabah koli koli evrak taşıdık
Sosyal ağlarda paylaş

said:

abartma istersen

ağır ceza mahkemeleri eski dgm(devlet güvenlik mahkemeleri)
yani devlete ve bütünlüğüne karşı işlenen suçları yargılayan mahkemelerdir.

yani biraz saçmaladın ve abarttın yani tamam diğerleri doğru olabilir ama...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi memurlar yatışta vs lafında doğruluk payı var.

adam gidiyor işini halledemiyor, sıra bekliyor, dilekçe yazıyor aylar sonra sonuç alıyor, yeteneksiz, beceriksiz çalışanlarları görüyor vs. yani iilaki birşeylerin deneyimiyle böyle kamu çalışanlarına ithamda bulunuyor.

şimdi o zaman ben veya herhangi birisi yaşadıkları neticesinde şunları dese yanlış olmaz;

avea müşteri hizmetlerini arıyorum x dakika mal gibi bekliyorum, örgü örüyor callcenter elemanları.

bi fatura yatırıcam diye garanti bankasında saatlerce dikiliyorum koymuşlar iki tane gereksiz yeteneksiz bankacıyı arkada diğerleri kakari kikiri, bankacılar yatışta.

internetten verdiğim siparişin kargosu 3 gün sürdü. yurtiçi kargodaki yatan, tembel insanlara qq. işinizi yapın.

veya ne bileyim burgerdan sipraişim yarım saatte geldi. çalışanlar karı kız kesmekten arkada şakalaşıp oyalanmaktan vatandaşa hizmet etmiyor aldıkları asgari ücret çok bile.

abi sonu yok bunun sabaha kadar yazarım biraz düşünsem. benim aldığım özel sektör hizmetlerindeki aksaklıklarla kalkıp özel sektöre giydirsem kamuya göre daha çok sövmüş olurum. çünkü ayda yılda bir işim olur kamuyla. bir allahın kulu özel sektör çalışanı kalmaz ki parasının hakkını veriyor olsun bu mantıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...