LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Tekrar up'lıyorum, 4 kilo paket UK'den UPS Expedited ile yola çıktı, Salı teslim gibi görünüyor, 300$ + 68$ shipping. Artık gümrüğe takılırda çağrılır mıyım? Yoksa kapıya getirip ücret mi isterler? Telefon açıp "şöyle şöyle oldu..." mu derler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sistem değişmediyse Cevizlibağ'a gideceksin. Bir ara değişti kapıda ödenecek diyorlardı ama o iş ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ups bildiğimiz ups ise 2-3 günde gönderi yapan takıldığında bütün bu ardiye konşimento hikayesi başlayacak. local post gibiyse ( dhl local var mesala dağıtım ptt'de ya da usps priority mail o da ptt de ) cevizlibağda 20% vergi ile kurtaranzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fedex ve dhl le calısmayın kesinlikle. kesin söylemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Nerde okudum hatırlamıyorum ama, UPS telefon edip "ardiye, bilmemne masrafları şu kadar tuttu, evrakları biz halledelim mi? yoksa kendiniz gelip halletmek ister misiniz?" diye soruyormuş. Kendin gidersen daha ucuza çıkabiliyormuşsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Istanbul, Turkey 07/06/2013 11:20 A.M. Destination Scan 07/06/2013 11:20 A.M. Import Scan 07/06/2013 10:18 A.M. Additional customs clearance processing is required for formal entry submission. 07/06/2013 8:28 A.M. Arrival Scan Additional process required dedikten sonra import scan'i yapılmış, gümrükten geçti mi demek? GEÇSİN NOOLÜR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Takılmış gümrüğe, aradım UPS'i, bir evrak yolladılar, kimlik fotokopisi istediler, "biz pazartesi vergi ücretini haber vericez, gümrüğe başvurucaz, onay gelirse paketi getiricez dediler. Doğru işlem bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 300 USD'lik ürün için rahat bi 250 USD harcatırlar sana şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 takılmayacak mı sanmıştın ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bir umut dolmuştu içime ama takılmasını bekliyordum zaten. 3 kişi sipariş vermiş anladığım kadarıyla, hepimizinki takıldı. Evrakları falan yolladım. Pazartesi belli olacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 gönderi DTP mi değil mi ? Ayrıca belge, fotokopi falan uğraşmayın ya. cep telefonuyla çekin fotoğrafını yollayın nüfus cüzdanı, size yollanan belge vs. umurlarında bile değil yani neyin nasıl geldiği artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 LathspeLL said: Bir umut dolmuştu içime ama takılmasını bekliyordum zaten. 3 kişi sipariş vermiş anladığım kadarıyla, hepimizinki takıldı. Evrakları falan yolladım. Pazartesi belli olacak artık. Takılan kolide oculus rift olma olasılığı nedir ? Birde ptt nin kendi sitesinden ürün takip sayfasını c/p yapar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Masakari said: LathspeLL said: Bir umut dolmuştu içime ama takılmasını bekliyordum zaten. 3 kişi sipariş vermiş anladığım kadarıyla, hepimizinki takıldı. Evrakları falan yolladım. Pazartesi belli olacak artık. Takılan kolide oculus rift olma olasılığı nedir ? Birde ptt nin kendi sitesinden ürün takip sayfasını c/p yapar mısın ? Evet Rift var, napıcan len paketi kaçırıcan mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ya şimdi senin aletine gören gümrükçü, gerdek gecesi ilk defa dalga gören taze gelin gibi, veremem olmaz,uff yapma diye kan kusturucak muhtemelen hazırlıklı git. Benim de nintendo siparişim var. Ptt den bakınca anlaşılmıyor takılıp , takılmadığı ondan sordum. Torbaya eklenmiş ama gelen giden yok. SN İŞLEM / YER BİLGİ GİRİŞ TARİHİ 1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 18/06/2013 11:52:08 2. Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 18/06/2013 12:58:50 3. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 18/06/2013 21:26:07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ben o kadar abartacaklarını düşünmüyorum ya, abarırlar mı? Bana biri daha ulaştı başka forumdan, 4 kişiyiz şuan Rift siparişi veren Türkiye'de, hepimizinki aynı anda shipped olmuş ve tabi ki gümrüğe takılmış. Telefon ettiğimde UPS'te ki adam "size mail atıcam, bir belge var imzalayıp gönderirseniz, nüfus fotokopisini yollarsanız işlemleri biz hallederiz. Pazartesi çıkacak ücreti size bildiririz, parayı yatırınca da belgeleri gümrük görevlisine vereceğiz, artık onay verirse size teslim ederiz, etmeyede bilir yani" falan gibi korkutma amacı güden bir konuşma yaptı. Kaç para masraf çıkaracaklarını göreceğiz, ama ben "işlemleri kendim yapmaya karar verdim." diyebilirim değil mi? UPS TR'de şu şekilde: http://i.imgur.com/EfDFvFe.png UPS UK'de şöyle: http://i.imgur.com/eyLq8WQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Kendin yapabilirsin . UPS'ten ordino denen şeyi alıp , özet beyan verip , kapı kapı dolaşıcaksın falan bildiği kadarıyla. Bu işi BG üzerinden yapan yok mu lan aslında ? Adamlar EU birliğinde olduğundan rahatça mal dolaşıyor . Sınıra yakın adamlarla anlaşsan , yükte hafif pahada ağır şeyleri her hafta Edirneye sokar , ordan da ver kargoya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Laorx said: Arayıp durumu anlattım, telefondaki eleman faturanıza bakarız neyse onu almışızdır dedi ama fazla almışsınız deyince kontrol edelim dedi.. O sırada faturamı bulamayınca, biz kontrol edip arayalım sizi dedi. Ama faturamı bulamadılar galiba, biraz önce arayıp elinizdeki faturayla birlikte dilekçe yazıp bize fakslayın dediler. Dilekçeyi yazıp göndericem, bakalım ne olucak. Ne yaptın sonra :D? Şimdi yaz indirimiyle ben de bir sipariş verdim. 120 euro'luk indirimi de vergiye katacaklar galiba :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bilgiyi vereyim bari, Türkiye'den bildiğim kadarıyla en az 4 ya da 5 adet Rift siparişi olmuş, hepsi takıldı gümrüğe. UPS haricinde malı gümrükten çekemiyormuşuz kendimiz. Bugün masrafı çıkardılar, 230 TL ödedik Ardiye ve gümrük masrafı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 rift nasıl sen onu söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar