Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben çay şekerini ikiye kırıyorum ama genelde dağılıyor elimde un ufak oluyor. var mı bi tekniği ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 küheylan said: SeaGle said: Tek parça yut olm ne uğraştın ha Aynen, diğer gün içmezsin. Yarilanma suresi diye birsey var arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 çeyrek hap içenlere laf atılmış bir postta, akıllı olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Chemical said: Ya ben bunu annemden öğrendim ama başka bilen varmı merak ediyorum. Üstü çok pürüzsüz olmayan tabletlerden iki tane alın (aspirin gibi.) Tekine kırmak istediğiniz yere çok sert ufacık bi delikten üfleyin 3-4 saniye. Öbürüne üflemeyin. İkisini de ikiye kırmayı deneyin. abi bu eski bişey ki zaten nuh nebi zamanından kalma. hatta bu yöntemi yumurtaya da yapabilirsin, tek parça yekpare kabuk çözülüyor kafasına üflüyorsun götünden çıkıyor yumurtanın içi falan kırmakla uğraşmana gerek yok. http://www.izlesene.com/video/yumurta-soyma-teknigi/969829 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Koyunu da bacagindan ufleyip sisiriyosun derisi daha kolay yuzuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 en mantıklı post sonuncusu olmus p.s. nanet sayfa bası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Efrasiyab said: said: Öbürüne üflemeyin. Öbürünün işlevi ne orada, ben onu anlayamadım.:S kontrol grubu lan onu da kırıcan dicen aa zormuş hadi lan doğruymuş dicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yarısından ısır gitsin İlla %50 olmazsa ölmezsin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 acı ötesi bu şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Chemical said: çok sert ufacık bi delikten üfleyin 3-4 saniye. ufacik bir delik ne lan hap zaten ufacik karincanin agzindan ufleyip gotunden mi cikaralim havayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sounds legit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar