Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea her yöne 500 dk+1000 sms+1 gb

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
23 tl+1,3 tl devlete ödenen vergi.Yaş sınırı yok. detaylar http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/YeniMusterilereOzelYikilanPaket

Türkcell den 140-170 tl gibi bir fatura yiyince faturalı kullanmıyorum artık.
Mesaj tarihi:
25 altı için 19 lira 25 üstü için 23 lira diye biliyorum. Bu arada ben 7 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım çok da memnunum. 3G de çok iyi her gittiğim yerde çekiyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal said:

ya diyelim ki avea geçtim bu kampanyanın kaldırılmayacağı garantisi var mı?

Son katılım tarihi yazar zaten sitesinde eğer 1 sene kullandıktan sonra kampanya çoktan bitmişse tekrar mesaj gönderip 1 sene daha kullanabiliyorsun ben 5 ay sonra tekrarlayacağım böyle..
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Rekabet kızıştı

Avea 500 dk 5000 sms 2 gb 23 tl derken (woops)

Vodafone 500 dk 5000 sms 1000 mms 2 gb 23 tl yaptı ( 18 yaş altı)
Mesaj tarihi:
Yerine göre değişiyor. Kimi yerde hiç çekmezken kimi yerde şak diye yükleniyor. Gördüğüm kadarı ile genel olarak turkcell ile vodafone avea dan kat kat iyi ama çeken bir yerde yaşıyorsa np
Mesaj tarihi:
25 yaş altı tc veripte giriyor millet. Avea esnek o konuda ama vodafone de soyadın tutacak ve 1. derece akraban olacak. Evli kız bekar kardeşinin tc sinden faydalanamadı soyadı tutmuyor diye.
Mesaj tarihi:
fenn said:

Rekabet kızıştı

Avea 500 dk 5000 sms 2 gb 23 tl derken (woops)

Vodafone 500 dk 5000 sms 1000 mms 2 gb 23 tl yaptı ( 18 yaş altı)

Turkcell'de hala bi bok yok.

500DK + 5000sms + 500mb = 33tl var en iyisi. Aradaki fiyat farkı 10TL öeh.
Mesaj tarihi:
5000 sms nasıl biter ki ben hiç bir zaman bitiremedim. Mesaja gerek kalmıyor whatsapp vs vs programlar ile. Adamlar veriyor da sms veriyor. Eskiden bizeymiş bunların eziyeti. 1 sms = 2 kontor
Mesaj tarihi:
Eskiden 160 karaktere sığsın diye Türkçemizi bozduk gittik ama şimdiki liseliler o kadar herşey bedava gibiyken hala abuk sabuk kısaltmalar yazmaları muhteşem

yaşlanıyoruz lan gençleri eleştirdim
  • Yeni Oluştur...