TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sus lan borçtan gebermişin hala konuşuosun borçbatağında ve yüzsüz. abav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 borcbatagi said: ölede dostum uğraşıcak kafam halim yoktu durum beterdi aman dedim 50 100 :) ekran kartını almaya gelen arkadasın 320i ye binmesi "ula bi zenginler hep böle zengin oluyor" klişesini hatırlattı :) ama anlaştık sevdim adamı verdim gitti adam geldikten sonra ayak üstü yan çizdiyse baya öküzmüş harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 "piston aşağı indi" desek kaçarmıki bu kodumun trolleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Xenus said: borcbatagi said: ölede dostum uğraşıcak kafam halim yoktu durum beterdi aman dedim 50 100 :) ekran kartını almaya gelen arkadasın 320i ye binmesi "ula bi zenginler hep böle zengin oluyor" klişesini hatırlattı :) ama anlaştık sevdim adamı verdim gitti adam geldikten sonra ayak üstü yan çizdiyse baya öküzmüş harbiden. anlaştık telefonda yola çıktıktan sonra ben buluşma yerine doğru giderken aradı tekrar söyledi ertesi gün evi taşıcaktım bende aman uğraşmayım 50 lira için belki parası yoktur öğrenci kıvamında biridir hayrını görsün dedim ama durumunu gayet ii görüncede pişman olmadım değil tabi :) neyse can sağlığı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Şehir neresi? Bir arkadaşım düşünüyor da önce patronuyla konuşması gerekiyormuş. Bir de en son kaç olur diyor. Bir de neden bilmiyorum ama fotoğrafı varmıymış? (Bak bunu neden soruyo bilmiyom valla.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 fotoğraf çok garip harbiden :D en son 900 yaparım dostum oda işte yoluna filan sayayım çünkü araç lazım pcyi almak için kutular bilmem ne öle kucaklanıp dolmuşa binilcek bişi deil ankaradayım(natoyolunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 RedallHoor said: Fiyat iyi. Yalnız troll koruması olsun diye Flam Sanct, Uus Sanct atmasın abi kullanıcılar. Bırak trollünü yapan yapsın, kendini korumaya kalktıkça alıcı olan adamı da ürkütürsün böyle. Was An Ort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 borcbatagi said: fotoğraf çok garip harbiden :D en son 900 yaparım dostum oda işte yoluna filan sayayım çünkü araç lazım pcyi almak için kutular bilmem ne öle kucaklanıp dolmuşa binilcek bişi deil ankaradayım(natoyolunda) Pazartesi akşamı işten gelince şeettircekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Aceace said: borcbatagi said: fotoğraf çok garip harbiden :D en son 900 yaparım dostum oda işte yoluna filan sayayım çünkü araç lazım pcyi almak için kutular bilmem ne öle kucaklanıp dolmuşa binilcek bişi deil ankaradayım(natoyolunda) Pazartesi akşamı işten gelince şeettircekmiş. eyw dostum saol uğraşıp arkadaş filan aradıysan çokçok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Senin için mi yapıyor sanki, arkadaşına ucuz pc bulmuş ondan yapıyor. Ha bu arada bozuktur kesin bunun pc almayın, baksanıza sinirli bi arkadaş orasını burasını tekmelemiştir pc'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 "işsazı issinin issassız"! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 borcbatagi said: ogün çok sıkıştım 800 e anlastık sonra yançizdi arkadaş verdim gitti 750ye ben sana 750 dediğimde bana vereydin gecelik faizden 8 lira kazanmış olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Benim 650 liralık teklifime de çok pişman olucak sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 esh sen şehirdışındayım vs dedin en son hatırlarsan ankara içi satıyorum ben ... ya gelip abuksubuk yorum yapıp durma arkadaş 650ye pişman olacakmış vs git bul bulabiliosan 650ye aynı sistemi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Benim arkadaşım gg oldu. UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 borcbatagi said: esh sen şehirdışındayım vs dedin en son hatırlarsan ankara içi satıyorum ben ... hacı sen de bana 800 den bi kuruş aşağı inmem dedin. herneyse alana da satana da hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar