Khiran Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Düne kadar Wings of Liberty oynarken hiç bir sorun yoktu fakat Heart of the Swarm'a geçiş yaptıktan sonra ani takılmalar başladı. Bu olay lag anlamında değil normal oynarken bir anda takılıyor, 5-10 saniye sonra kendine geliyor oyun. Bir maç içerisinde en az 5-6 kez oluyor bu durum. Performansla ilgili olduğunu da sanmıyorum, ne olur ne olmaz diye grafikleri en düşüğe indirdim yine aynı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Oyun bütün grafik ve animasyonları yükleme ekranında yüklemiyor, bazılarını oyunu oynarken yüklüyor. O yüzden ara sıra küçük takılmalar yaşanabiliyor. Her SC2'yi açtığında şu haritayı çalıştırırsan düzelecektir: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=359043 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 _Spartacus_ said: Oyun bütün grafik ve animasyonları yükleme ekranında yüklemiyor, bazılarını oyunu oynarken yüklüyor. O yüzden ara sıra küçük takılmalar yaşanabiliyor. Her SC2'yi açtığında şu haritayı çalıştırırsan düzelecektir: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=359043 Çalıştırınca "the link below cant be viewed in your current region" diyor. edit: arcade'de preloader olarak aratmak lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Aynı problem bende de var dur bi bakyım verdiğiniz linke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 tam çözüm sağlamıyor bu ya... takılmalar devam ediyor. ayrıca menüde takılmalar, battle.net'ten kopmalar falan da başladı. yeniden kursam düzelir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Bende de düzelmedi sadece multiye çözüm olabilir bu, bug reportllarda da benzer konullar var bir sonraki patchde düzelticekler sanırım. Yeniden yüklemenin çözüm olup olmıycağından emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Ben de rakibin unitelerini ve binalarını seçemıyorum yenı ozellıkmıdır bu yoksa bende mi bi tırtoluk war ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bende de oluyor aynı sorun f9 a basinca 2-3 sn donuyor anlamadim. o karsinin binalarini secme olayini ayarlardan acabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 1.5 Patchinden beri varmış bu problemler ağzını kırdığımın koticki Blizzardın son kalesi SC ında içine etmiş, dosyaların bir kısmını oynarken download etme zorunluluğyla korsanı 0'a indirmeyi planlamıştır. Böyle mallık olmaz ya. Böylece blizzardın son olayı: Smooth bir şekilde oyun oynamada bittiğine göre GG Kotickizzard. Adam infest etti tamamen sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Hard diskte daha az yer kaplasın diye yükleme ekranında açılıyor bazı sıkıştırılmış dosyalar. Bir şey download ettiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 downlading steaming fln görüyorum arada, herneyse artık downloadmı unpacking mi, sonuçta rahat WoL daki gibi bir smooth oynanış yok aynı makinede oynarken. Ayrıca multiplayer ve match vs ai oynarken eskisine göre bir delay seziyorum ben böyle sanki 200ms le oyun oynar gibi. Stalkerlarla vur kaç yaparken falan bariz belli oluyor. Birimler eskisi kadar ani tepki vermiyor. Bu konuda da şikayet edenler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Adamlar 20gb+ ya ulaşmış wowda böyle birşey yapmazken 10 küsür gblık sc2 ye bunu yaptılar bide o da nedense artık. Neyse yakın patchlerde bunların düzeltileceği yazıyor bug report forumlarında umarım düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Streaming dediği şey dediğim gibi sıkıştırılmış dosyaları açması. Bir de bazı grafiklerle ilk kez karşılaşınca lag olabiliyor ama korsanla ilgili bir durum değil ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Ya oyunu oynayan kişiler nasıl oynuyor onu merak ediyorum. Streamlere bakıyorum kimsede böyle takılmalar yok. Bende oyuna girişte harita yükleme kısmı bile 10 dakika falan sürüyor. Bu konuda çözüme ulaşan var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 iğrinti oluyorum zaten oynamayı beceremiyorum birde takılmalar olunca daha da berbat bir hal alıyor kontroller ataklar micro falan yerlerde sürünüyor. blizzarda bir çift lafım var şu serverin intel network management programına ayar yapmayı bilen networkçu alın yeteeeeeeeeeeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 aga linuxta oynuyom valla kasmıyo windos tada kasmıyor herşeyi lowda oynican zaten erkek adam öyle oynar sonra variablesten simplified textures,shaders,shadows u falna 1 den 0 a getircen windowed fullscreen olacak mis gibi play sound in background ap pause olur oyun falan bulursa mal gibi duymayip kaybetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kore serverında oynayabilen var mı? amerikada rahat bi şekilde oynanabiliniyoda korede 2-3 sn delay oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Rukin said: kore serverında oynayabilen var mı? amerikada rahat bi şekilde oynanabiliniyoda korede 2-3 sn delay oluyo. eet oynanıyor dragon streaini izliom oynuyor adam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 dragon amerika serverında oynuyor genellikle baya bi kazıyo na serverini. hafif siklet sanırım ona göre orası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 avrupadan korede oynamak zor çünkü veri önce amerika ordan kore sunucusuna gidiyor.amerikadansa direk koreye gittiği için amerikadan kore veya avrupa ile oynamak arasında pek bir fark olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar