Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 https://www.facebook.com/MasterTerran Emir Coskun un attıgı post ve diger atılan commentler cok başarılı. Arkadaslara katılıyorum aslında. fanpage komik olmus biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 harris / ownage eğlenmesini biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Hhahahahaha şkjasfglkjgasf :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Efsane trollemişler yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Başarılı bir oyuncuyu çekemeyip kıskançlık krizleri içinde "SPARTACUS"a saldıran kitleyi kınıyorum bu ülkede sc2 bu yüzden basarılı olamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 selam emir, ne zamandır takip ediyorsun paticiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 beyler bunlar elle sayılır insanlar siz simdi onların reklamını yaptıkca bunlar bundan beslenip güçleniolar bu insanları aramızdan ayıklayıp kaliteli ve çağdağ bir topluluk olmalıyız bence.. bize yakıŞ4n buDurrR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 memphis seni kim banliyo paso bole 7 numaraya kadar uzamişin ? huun değilmi buranın moderatoru zaten tanişionuz diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 menfıs bazen bu tarz postları sc2 sectionı dışında atıyor, onlar bizim kadar sabırlı değiller veya menfısı tanımıyorlar ve tekmeyi basıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 troll değil gayet ciddiydim ben ya, download etmek için girdim fake çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sQu said: troll değil gayet ciddiydim ben ya, download etmek için girdim fake çıktı çekemeyen anten taksın birader bu toplumdan sizi kovuyorum bidaha gelmeyin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnageFactor Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kenk sana ne zaman açioz bole bi sayfa ? Tuna "Memphis" Ilgaz Fan sayfası. sayfanı ilk trolleyen kişi ben olacam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ya çekecek site bulamadım, varsa link verirmisin thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://www.tunailgaz.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 www.niggaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Myshkin said: selam emir, ne zamandır takip ediyorsun paticiği fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bu ne şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Topici acan arkadası ben sanmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 beni de sen sandılar, hadi iyisin gene karizma yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Nick neydi birader senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 mel the one armed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ulan dizi diye geldim, hayalkırıklıgı icindeyim. spartacus diye oyuncu nicki mi olur, ergen misiniz? hadi onu gectim sc2 oyuncusunun fan page'i neden olur, hayranını yesinler senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 harristhegosu said: Myshkin said: selam emir, ne zamandır takip ediyorsun paticiği fail. harristhegosu said: Topici acan arkadası ben sanmiş. selam emir, demek ikinci accountun da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 mel demisken okulu bitirdimi ya o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Myshkin bu aralar yoğun bir kondüsyon düşüklüğü var sende ,yakışmıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar