L'amante Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Merhabalar, Öğrenim kredisi borcumu yapılandırılmış olarak ödüyorum. 2010'da ödemeye başladım. Şimdiye kadar hiçbir ödememi aksatmadım. Bu ayın taksidini bir hafta kadar geç ödeyebileceğim. Bu durumda yapılandırmam iptal olur mu? Bazı haberlerde 3 aya kadar aksatılabiliyor denilmiş ama okuduklarım çok net fikir vermedi. Bu durumu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 4-8 taksitte geri almıyolar mı onu ya nasıl 2010dan beri ödüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hayır yapılandırıldıktan sonra aldığın sürede geri ödüyorsun. yani benim ödeme 2014'te bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 3 yılda filan ödeniyor geri zaten. Ama zannetmiyorum yapılandırmanın iptal olacağını. 1-2 lira faiz biner o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Öğrenim kredisi falan yaşlanmışız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bugün böyle bir haber düşmüş. Torba yasada öğrenci kredisi ile ilgili bir şey yoktu ama çıkmış galiba? Resmi gazetede yayımlanması bekleniyormuş muş muş http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/ogrenim-ve-katki-kredisi-borclari-icin-af-var-631686/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar