Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanlar üstün ırktır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sen git dünyaya kafa tut sonra dünyayı yöneten yahudileri öldür, Ruslar ile savaş ancak yanına aldığı Ölü Osmanlı ile nereye kazanacaksın taktiksel hata yapmış , hitler büyük adam
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Rusyaya girdiğinde osmanlı nerdeydi?mançuryalımosın bruder?

Osmanlı 1700-1800 yılların bitmişti sen neyden bahsediyorsun
Mesaj tarihi:
Almanlar çalışkandır,bende takdir ederim. 1. dünya savaşında yenil, çalış güçlen 2. dünya savaşında yenil ve şu an hala güçlü. Savaştığın devletler birde dünyanın en güçlü devletleri. Bi pkk değil mesela
Mesaj tarihi:
fenn said:

Almanlar çalışkandır,bende takdir ederim. 1. dünya savaşında yenil, çalış güçlen 2. dünya savaşında yenil ve şu an hala güçlü. Savaştığın devletler birde dünyanın en güçlü devletleri. Bi pkk değil mesela

Dostum Pkk vur kaç tekniği ile dağlara saklanıyorlar sen bunu ülkelerin düz ovada yaptığı savaşlar ile kıyaslayamazsın
Mesaj tarihi:
1299 said:

Dostum Pkk vur kaç tekniği ile dağlara saklanıyorlar sen bunu ülkelerin düz ovada yaptığı savaşlar ile kıyaslayamazsın

Nasıl dağlara saklanıyor. Adamlar eşeklerle bomba taşıyıp bombalıyor karakolları. Yakında kandile gökdelen dikecekler
Mesaj tarihi:
fenn said:

senin takdir ettigin iyi olmuş..
Mesaj tarihi:
fenn said:

1299 said:

Nasıl dağlara saklanıyor. Adamlar eşeklerle bomba taşıyıp bombalıyor karakolları. Yakında kandile gökdelen dikecekler

Kandil ayrı bir durum adamların üssü , ayda yılda 1 baskın yaptılar şehit verdik o ayrı bir durum 2011 yılında yapılmış karakollara bak

Uçaklar kalkıp dağı taşı bombalıyorlar , skorskiler dağların üstünde dolaşıyor , mağara adamı gibi dağların içinde yaşıyorlar , kandil zaten ırak tarafında olduğu için sınır ötesi yapılamıyor yoksa Türkiye içerisinde olsa yer ile yeksan ederler
  • Yeni Oluştur...