Trias Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bu sitede bir firma ile anlaştım. bir kısım ödeme yaptım. ancak deadline 8 gün kalmasına rağmen (2 aydı toplam) elle tutulur bir şey yok. Dispute açıp ödemediğim kısımları deadline dan sonra mı istemem daha iyi, yoksa şimdiden mi? Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 adama dedin mi nası gidiyo bizim iş diye? deadline bitmeden adamı niye sıkıştırıyosun ayrıca,8 gün önce teslim ederim deseydi deadline 8 gün sonra olmazdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 küçük bir iş değil, her gün soruyorum, "yarına" diyor. alakasız bir foto, video gönderiyor. Kolay bir iş değil yapabileceklerini artık zannetmiyorum. milestonelara bölmüştük. Birini ödedim zaten, o ödeme bize otomatikman girdi. edit, 52 gün geçti, son 8 günde o işi bitirmesine imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Sen mail'ini hazirla at simdiden, adam milestone'larin deadline'larini zaten kacirmis anlasilan. Haliyle beklemenin anlami yok. Sirf meraktan soruyorum, ne ustuneydi proje ? Ilan link'ini falan gorme imkanimiz var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 android ve ios üzerinden web sitesi ile bağlantılı bir ticaret sitesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 şu siteyi keşfettiğimden beri acayip mutluyum lan. veriyorsun parasını yapıyorlar. karınca gibiler hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bu sitede sadece böyle web ve app tabanlı işler mi dönüyor yoksa post-production falan da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ohoo patinin freelancerlariyla calisin elalem ile ugrasacaginiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 viral kesin 8 gün sonra yetişti çok güzel yapmışlar diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bu siteden bana ekmek çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar