Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 dsici said: forum morum bilmem de sonradan görmeliğin forumu da kötü gerçeği de kötü ister galerici ol ister araba al sat farketmiyor. nese pankürt sen takıl dialoga girme böle fakirlerle lol Sürekli iddialarından vazgeçiyorsun ve konuyu değiştiriyorsun biraz daha alıntı yapsam sana verin topumu gidiyorum moduna gireceksin. Fakir olmak da zor zanaat ya :)asdf 100 euro atimda 2 dk nefesini tut cezalandır kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 şirket envanterine kayıtlı arabayla hava atmayın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 beyefendiydi saldirdiniz, icindeki gorgusuzu ortaya cikardi simdi yine saldiriyosunuz. zenginlik basa belaymis resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bide genel müdür ceo'lar genelde hayatlarının 10-15 yılını adayarak oralara geldikleri için, bindikleri araçlarin resmini cekip forumlarda paylascak kadar yeto degiller, malesef insan kalitesini bindiği araç belirlemiyor deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sequo şöförmüş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ben gördüm akşam taksicilik yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 oto yıkamacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sequo said: dsici said: forum morum bilmem de sonradan görmeliğin forumu da kötü gerçeği de kötü ister galerici ol ister araba al sat farketmiyor. nese pankürt sen takıl dialoga girme böle fakirlerle lol Sürekli iddialarından vazgeçiyorsun ve konuyu değiştiriyorsun biraz daha alıntı yapsam sana verin topumu gidiyorum moduna gireceksin. Fakir olmak da zor zanaat ya :)asdf 100 euro atimda 2 dk nefesini tut cezalandır kendini parayla görgü satın alamadığın için niye bu kadar sinirleniyorsun ki lol kendini de yırtsan altın semerde giysen sırıtacak yani forumlarda çoluk çocuk eğlendirerek tatmin edemezsin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Biri dövsün şu fakiri ya ellerimi kirletemem parası neyse veririm asdafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 he çok komik. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ilk 2 gün komikti de (xunn olayi falan) sonra kabak tadi vermeye basladi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sequo bir ara foruma 2 3 ton mendil bağışlasana salya sümük oldu yine heryer ağlamalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 o mendiller fap material olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sequo, cidden aşık atman gereken, ego tatmini için değil de challenge olsun diye yarışman gereken tipler şunlar; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sequo senın o araç resimleri kaç ergenin masaüstünü süslüyor bir bilsen... sdsadasd sürekli gözlerinin önünde senin araçlar sonra kurulup kurulup sana sarıyorlar... edit: sequo avrupa ligi'nde.. şampiyonlar ligi'ne girmesine daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yok ya ben çok ciddi laf atmak için demiyorum üzülüyorum bu adamın kompleksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sequo said: sana 01 puanlık soru: söyle bakiim nedir bu? http://i.imgur.com/CIYCtGm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ben söyleyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Porş la o. Atmosferik bide gt2 falan da değil kanadı yok sıradan bi porş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 porş herhalde. porş. araba olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://richkidsofinstagram.tumblr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Senko o lig sequo ya bile büyük gelio sanırım, daha önce de bahsetmiştik ama dodge luo o mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 @Sequo evettt porş bu.. ama puan yok sana neden peki la? çünkü 911 turbo x50 sıradan değil la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tahıl kokmuş yine buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 coco said: @Sequo evettt porş bu.. ama puan yok sana neden peki la? çünkü 911 turbo x50 sıradan değil la. Seni kandırmışlar araçta kanat bile yok onu geçtim atmosferik araç fotoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar