Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 adamın f458 i mousepad olarak kullanabilecek kapasitesi var abi ipad ne ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ahahaaha doğru ya bende neyle neyi yarıştırıyorum. bu adam bu kadar paraya ragmen köy kahvesinde çay falan da içer bizimle heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xaenin said: cempostaci ve sequo arasında o kadar büyük bir tarz farkı var ki, kokusu geliyor yani resmen. sequo bariz cadde çocuğu. ben halktan birisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 halktan biriysen gel finansörümüz ol angora tavşanı işine girecez 6000 lira lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 boş ticaret işlerine girmeyin. tekel büfesi açacağım desen daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 BabacumMostors said: halktan biriysen gel finansörümüz ol angora tavşanı işine girecez 6000 lira lazım Para varsa ben gelirim gizli ortak sdf Ha bir de videonun kalitesizliğiyle primin bağlantısını anlayamadım ben. Artı olarak pis fakirleri ciddi şikayet ettim nebçim geyik len o öyle diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bir tekel büfesi kaça açılır ki ruhsatıdır rüşvetidir fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 oo bi de iddiaa makinesi koydukmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Selam gızlar nasulsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 İmza harikaymış ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Değerli paticik fakirleri, Hadi biryerde buluşalım muhabbetin dibine dalalım. Söz veriyorum sizinle pis mekanlarda 70 lik bira içeceğim :) Hesapta benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 gel sana kadıköy mercanda midye tava + bira ısmarliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sequo said: Değerli paticik fakirleri, Hadi biryerde buluşalım muhabbetin dibine dalalım. Söz veriyorum sizinle pis mekanlarda 70 lik bira içeceğim :) Hesapta benden :) Bira ney ya bari kokteyl falan ısmarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 araba işe yaramaz yenisini al. eskisini isteyen fakir bulursun nassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sequo said: Değerli paticik fakirleri, Hadi biryerde buluşalım muhabbetin dibine dalalım. Söz veriyorum sizinle pis mekanlarda 70 lik bira içeceğim :) Hesapta benden :) seni çukurlu yollara sokarım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 wastyrx said: Sequo said: Değerli paticik fakirleri, Hadi biryerde buluşalım muhabbetin dibine dalalım. Söz veriyorum sizinle pis mekanlarda 70 lik bira içeceğim :) Hesapta benden :) Bira ney ya bari kokteyl falan ısmarla kokteyl ney esas abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ya forumun geneli ogrenci yada yeni mezun olunca boyle tiplere mekan bos kaliyor dabiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sequo sen gel buraya seni krallar gibi ağırlayayım, cebinden de beş kuruş çıkmadan... bir aylık maaşım gider ama olsun... insanın gönlü zengin olacak gönlü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 adamsanız izmire gelin lan bakın adam değilsiniz demiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 SNA1L said: araçla övünmek nedir ya benim bi sürahim var 5 litre su alıyo sdfsd LAAAN !!! kutsal kase ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 dsici said: Ya forumun geneli ogrenci yada yeni mezun olunca boyle tiplere mekan bos kaliyor dabiii Hayırda genel müdür yada ceo olsan ne değişcek hangisinde 458 var pis fakir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sequo said: dsici said: Ya forumun geneli ogrenci yada yeni mezun olunca boyle tiplere mekan bos kaliyor dabiii Hayırda genel müdür yada ceo olsan ne değişcek hangisinde 458 var pis fakir :) bişi değişmeyebilir de bu demografiklere sahip forumda görgüsüzlük yapmak daha kolay olur onu demek istedim başka bi yerde olsa suratına tokatı çarpar yollarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 dsici said: Sequo said: dsici said: Ya forumun geneli ogrenci yada yeni mezun olunca boyle tiplere mekan bos kaliyor dabiii Hayırda genel müdür yada ceo olsan ne değişcek hangisinde 458 var pis fakir :) bişi değişmeyebilir de bu demografiklere sahip forumda görgüsüzlük yapmak daha kolay olur onu demek istedim başka bi yerde olsa suratına tokatı çarpar yollarlar Bi forumu örnek göster orada yapayım :D Bol zenginli olsunki challenge sarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 forum morum bilmem de sonradan görmeliğin forumu da kötü gerçeği de kötü ister galerici ol ister araba al sat farketmiyor. nese pankürt sen takıl dialoga girme böle fakirlerle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi işte gidip instagramın zengin ufaklıklarıyla aşık atmaya çalış madem challenge arıyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar