ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ya şimdi bunların arasındaki fark nedir, dalışa gittiğimizde hangisinin daha çok faydasını görürüz? Fiyat olayından bağımsız olarak, Türkiye'de ve dünyada yaygınlık olarak durumları nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 CMAS, kaptan Jacques Cousteau tarafindan kurulan, dalis normlarini belirleyen bir olusum. PADI ise daha sonra Amerikalilar tarafindan kurulan bir olusum. Ben ikisi arasindaki farki cok detayli bir sekilde aciklayamam okadar iyi bilmiyorum ama CMAS lisansi aldigim, bana dalisi ogreten baya eski dalgiclardan birisi CMAS ile PADI arasindaki farki; "CMAS in kitapciginda maskenin bug yapmasini onlemek icin maskenin camina tukurup ovalayin yazar, PADI nin kitabinda ise PADI nin cikardigi bilmemne solusyonunu satin alip maskenin camina onu surun yazar." ornegini vererek aciklamisti. Turkiyede CMAS daha yaygin diye biliyorum, Amerikada muhtemelen PADI dir. Ama ikisininde gecerliligi var sonucta. En iyi egitmeni nerde bulursan ona git takma PADI, CMAS diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 mufredatlar ayni, ayni seviyeye gelene kadar padi ye daha fazla para verilir sadece. turkiye ve avrupada cmas i tanimayan yok. Padi ise amerikada daha onde. herhangi bi zamanda ikisinden birine es lisans alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 cmas'ın eğitimi çok daha iyi. Padi dünyada daha çok tanınıyor. Herhangi birini alıp dünyanın her yerinde sorunsuzca dalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ben suda kendimi bırakınca dibe kadar batıyorum valla. dalmaktan sayılıyor mu? 3 haneli kilolardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 boğulmadığın sürece dalış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar