Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tanımadığım kıza çiçek aldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce, metrodan indim yukarı doğru çıkıyorum güzelden bir kız gördüm "ana ne güzelmiş" dedim, hızlı yürümemden ötürü solladım geçtim bunu tabi, sonra bizim apartmana girerke karşılaştık, yan girişi kullanmış herhalde ben biraz daha dolanarak girdim ahah

lan hayat..
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

az önce, metrodan indim yukarı doğru çıkıyorum güzelden bir kız gördüm "ana ne güzelmiş" dedim, hızlı yürümemden ötürü solladım geçtim bunu tabi, sonra bizim apartmana girerke karşılaştık, yan girişi kullanmış herhalde ben biraz daha dolanarak girdim ahah

lan hayat..

seksle bitmemiş ki olm, hiç garip bi hikaye değil.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

copry said:

1.5 yil oldu sevgilim bana cicek almadi daha sdfg

tam şu mesajı vatandaşlık görevi olarak xaty'e alıntılıyodum. sonra alttakini okudum. sonra nikimi farkettim

Negzel nickin var senin , yirimmmm
Mesaj tarihi:
düşündüm de hiç tanımadığım biri bana böyle çiçek verse naparım die.eğer çocuğu beğendiysem kesin alırım. beğenmediysem de tşk ederim ama almiyim der dönerim sırtımı
Mesaj tarihi:
Bir de bu kızla bir ilişki yaşama ihtimaliniz varsa bile, baştan çiçek alarak şımartırsan, beklentisi o şekilde ve hatta artarak devam eder. Yani anlayacağın çitayı yükseltmişsin kardeş :D Daha fazlasını isteyecek git gide, iyi bir jest fakat boka sarabilitesi yüksek onu diyom.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

Kendimce 1-2 Önerme
- Kesinlikle %100 OKULDAN KIZ Edinmeden UZAK Durun...
- Kürt Kızlar Aileleri SERT Olmakta
- Otobüste Gidiyorsunuz Ayakta Bir KIZ YER VERiN !
- KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DiYiN ???
- Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BiR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN isteyiz..
- Alışveriş Merkezlerinde Teknosa Gibi Mağazalarda Bilgisayar,PSP,PS3 Oynayan Kızlar Görürseniz Sorun GTA Falan Bilirmisiniz DiREK MSN..

masaüstünde kayıtlı mı tutuyosun bunları
  • Yeni Oluştur...