Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ahhahadfgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 - KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DiYiN ??? abi en iyisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 çünkü devamında "msnden sana benzer şarkılar gönderebilrim" diye masumca bir paylaşım isteği oalrak devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 medeni cesaret için aferin arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bende bikere tanımadığım bi kıza tirbüşon vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Cons said: - KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DiYiN ??? abi en iyisi bu msn kaldı mı eussup bbm message me skype twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 msn bir cesit deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 az önce, metrodan indim yukarı doğru çıkıyorum güzelden bir kız gördüm "ana ne güzelmiş" dedim, hızlı yürümemden ötürü solladım geçtim bunu tabi, sonra bizim apartmana girerke karşılaştık, yan girişi kullanmış herhalde ben biraz daha dolanarak girdim ahah lan hayat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Kaçıncı kata çıktı, çıktığı kattaki dairelerin zillerinden isimleri facebook google arat hemen. Sonuçları öm ile bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 BabacumMostors said: az önce, metrodan indim yukarı doğru çıkıyorum güzelden bir kız gördüm "ana ne güzelmiş" dedim, hızlı yürümemden ötürü solladım geçtim bunu tabi, sonra bizim apartmana girerke karşılaştık, yan girişi kullanmış herhalde ben biraz daha dolanarak girdim ahah lan hayat.. seksle bitmemiş ki olm, hiç garip bi hikaye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hikayenin can alıcı noktası adamın görece yeni evli olması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 yes o yüzden sınırlarımız var eheh hayatta küçük şeylerden zevk almak ayrı hayat karartan kararlar almak ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 goldbären said: copry said: 1.5 yil oldu sevgilim bana cicek almadi daha sdfg tam şu mesajı vatandaşlık görevi olarak xaty'e alıntılıyodum. sonra alttakini okudum. sonra nikimi farkettim Negzel nickin var senin , yirimmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://my-trend.org/wp-content/uploads/2010/06/Saft-Goldbaer-gruen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 düşündüm de hiç tanımadığım biri bana böyle çiçek verse naparım die.eğer çocuğu beğendiysem kesin alırım. beğenmediysem de tşk ederim ama almiyim der dönerim sırtımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kezbanizm paticikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 copry said: 1.5 yil oldu sevgilim bana cicek almadi daha sdfg Çüş ben bile senede 1 kez alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 şu çiçek alma eşiği çok kritik yaa.. hep kaçırıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Son gelişmeler nedir, bir haber yok mu? Adam iyi okçu, hedefi tutturmu.ş afferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Yanlış yapsın. Eşine bile almıcan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bir de bu kızla bir ilişki yaşama ihtimaliniz varsa bile, baştan çiçek alarak şımartırsan, beklentisi o şekilde ve hatta artarak devam eder. Yani anlayacağın çitayı yükseltmişsin kardeş :D Daha fazlasını isteyecek git gide, iyi bir jest fakat boka sarabilitesi yüksek onu diyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 goldbären said: Kendimce 1-2 Önerme - Kesinlikle %100 OKULDAN KIZ Edinmeden UZAK Durun... - Kürt Kızlar Aileleri SERT Olmakta - Otobüste Gidiyorsunuz Ayakta Bir KIZ YER VERiN ! - KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DiYiN ??? - Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BiR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN isteyiz.. - Alışveriş Merkezlerinde Teknosa Gibi Mağazalarda Bilgisayar,PSP,PS3 Oynayan Kızlar Görürseniz Sorun GTA Falan Bilirmisiniz DiREK MSN.. masaüstünde kayıtlı mı tutuyosun bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ee sonra ne oldu marksman gördün mü kızı tekrar buluştun mu ondan bahset ya da arada bahsettin de ben mi kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Sparkcaster said: masaüstünde kayıtlı mı tutuyosun bunları bir iki kritik keyword hatırlarsam google benim yerime saklamış oluyor. bu örnekte "DİREK MSN" diye aradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 olum eşkıya çiçeğin üzerine kondu ama hala güncelde bu başlık lan : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar