Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

Merak etme 2 unsuru bir arada tutan bu ülkede islamın hayaleti din kardeşliği modeli ama 1 nesil var bu hızla 20 seneye kalmayacak türkler azınlık durumuna düşecek bu ülkede,artık ermenilere ve rumlara yaptıkları tehciri kendileri görecek kürtlerden :) eee mazlumun ahı kalırmı yerde?
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Merak etme 2 unsuru bir arada tutan bu ülkede islamın hayaleti din kardeşliği modeli ama 1 nesil var bu hızla 20 seneye kalmayacak türkler azınlık durumuna düşecek bu ülkede,artık ermenilere ve rumlara yaptıkları tehciri kendileri görecek kürtlerden :) eee mazlumun ahı kalırmı yerde?

Forumun iyiligi adina sunu banlayin abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Kurtlere ozerklik verildigi an turkiyenin geri kalanindaki her yastan,her seviyeden kurt toplumun baskisi ile karsilasacak.bu 2 kere 2 esit 4 durumudur.demokrasi,baris,insan haklari,kelebek,guvercin cok anlamli olmayacak o zaman.bugunleri savunanlar,cok mattah bir bok yapildigini dusunenler o gunlerde kim bilir nasil kiviracaklar ama is isten gecmis olacak.

Ulkenin geri kalanindaki akepe-cemaat-oleeey islamci zihniyet ile kendisini kemalist-milliyetci olarak goren insanlarin bir arada yasamalari da imkansiz hale gelecek.cok yakiniz o gunlere.

Sonucta millet kavraminin anlami ile ilgili bir durum.bir milleti millet yapan asla din birligi olmamistir.basbakan israrla millet tanimina bunu soksa da boyle bir millet tanimi yok.kulturel olarak birbirinden farkli,degerler sistemi bu kadar zit olan insanlar artik birlikte yasayamazlar. 3 parcali turkiye demektir bu.sonrasinda da bu plani 80 kusur senedir planlayan bol yonetciler ermenistanda cikarir,rum pontusda cikarir,bogazlarda ozel statulu ortodoks rum devleti de kurar.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

bebek katilinin meclise girmesini sindirceksiniz galiba

Evet adam bebek katili, ama seninde savunduğun değerler için yani ülken için bir çok adam devletin bekası adı altında senelerce işkenceler yaptılar, cinayet işlediler. (Herhalde onlarıda sindiremiyorsunuzdur gibime geliyor, yoksa bunu sindiren apo yuda hayli hayli sindirir.)

Ve onlar halen devletin bir çok kademesinde görev yapıyorlar. Apodan pek bir farkları yok rahat ol. Sadece senin takımın yapınca görmemezlikden gelebiliyorsun.

Kısaca al birini vur ötekine.
Sosyal ağlarda paylaş

Birini sindiren, diğerinide sindirebilir diyorum kısaca. Ve evet bu forumda o işkencecileri savunan adamlar da var. Savunmayanlara zaten lafımız yok.

Şimdi her üyeden teker teker, yok ben ötekileride sindiremedim, objektiflikden çok uzaksın diye postlar yağmaz umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Mazlum görmesek inanıcaz.. Herkes mazlum lan bu ülkede, bi Türkleri Allah nasıl biliyosa öyle yapsın..
Sosyal ağlarda paylaş

çetin abi,bu ülkenin asli unsuru olarak görülmesi için x halkın,anayasa da adının geçmesi gerekiyor,hiç bir halkın kaderi,siyasetçilerin 2 dudağının arasına bırakılamaz.

ama adamlar asli unsuru olarak içselleştirememişlerse, ve bir grubu dağa çıkıp isyanı basmışsa,ve 30 yılda 1 arpa boyu yol alamayıp 30bin insanını kaybetmişsen ve her ne kadar olsa da karşı tarafdan da en az 100bin diyelim,nedir abi emperyalist savaşmı hüküm sürüyor bu topraklarda? eğer başedemiyorsan anlaşmanın yollarına bakacaksın,bu topraklar bin yıl eyaletle yönetildi,bi bin yıl daha yönetilebilir,ama sen adamları 1920 de kandırıp 2 uluslu bir devlet inşaa edeceğiz deyip,sonra da tü kaka kro kürtler dersen adamların en doğal hakkı gözüyle bakıyorum isyanlara ben
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Cipetpet said:

Kurtlere ozerklik verildigi an turkiyenin geri kalanindaki her yastan,her seviyeden kurt toplumun baskisi ile karsilasacak.bu 2 kere 2 esit 4 durumudur.demokrasi,baris,insan haklari,kelebek,guvercin cok anlamli olmayacak o zaman.bugunleri savunanlar,cok mattah bir bok yapildigini dusunenler o gunlerde kim bilir nasil kiviracaklar ama is isten gecmis olacak.

Şu çok doğru cidden. Bi bölge bölünmesi yaşandığı zaman istanbulda, izmirde, bursada, orda burda, batıda bulunan tüm kürtler toplumun bi kesiminden baskı görecek "madem ayrıldınız gitsenize kendi ülkenize" diye. Bunu sen ben yapmasak aşırı milliyetçiler yapacak, yine yapılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bölünme olursa öyle tamamen kopamazlar. Elektriği suyu zaten batıdan alıyorlar, kimden kaçak elektrik kullanacaklar da yaşayacaklar. Eyalet sistemi olur, yine biz öderiz onların kaçak parasını da, oturur yaşarlar mutlu mesut. Öyle oh gitsinler rahatlarız olmaz hiçbir zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

çetin abi,bu ülkenin asli unsuru olarak görülmesi için x halkın,anayasa da adının geçmesi gerekiyor,hiç bir halkın kaderi,siyasetçilerin 2 dudağının arasına bırakılamaz.

ama adamlar asli unsuru olarak içselleştirememişlerse, ve bir grubu dağa çıkıp isyanı basmışsa,ve 30 yılda 1 arpa boyu yol alamayıp 30bin insanını kaybetmişsen ve her ne kadar olsa da karşı tarafdan da en az 100bin diyelim,nedir abi emperyalist savaşmı hüküm sürüyor bu topraklarda? eğer başedemiyorsan anlaşmanın yollarına bakacaksın,bu topraklar bin yıl eyaletle yönetildi,bi bin yıl daha yönetilebilir,ama sen adamları 1920 de kandırıp 2 uluslu bir devlet inşaa edeceğiz deyip,sonra da tü kaka kro kürtler dersen adamların en doğal hakkı gözüyle bakıyorum isyanlara ben

bu yalan cipet...söyleyen de, yazan-çizen de büyük yalancılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

benjani said:

bebek katilinin meclise girmesini sindirceksiniz galiba

Evet adam bebek katili, ama seninde savunduğun değerler için yani ülken için bir çok adam devletin bekası adı altında senelerce işkenceler yaptılar, cinayet işlediler. (Herhalde onlarıda sindiremiyorsunuzdur gibime geliyor, yoksa bunu sindiren apo yuda hayli hayli sindirir.)

Ve onlar halen devletin bir çok kademesinde görev yapıyorlar. Apodan pek bir farkları yok rahat ol. Sadece senin takımın yapınca görmemezlikden gelebiliyorsun.

Kısaca al birini vur ötekine.

ya olm, bu forumda ne kadar çok apo sempatizanı varmış anasını satayım!şu viktor ve türevleri yanarlı dönerli perinçek-apo fotoları yapıştıracaklarına ara da forumda ki bu apo sempatizanları için de bir şeyler yapsınlar.

Kafa karıştırmaya gerek yok.
Apo = Bu ülke tarihinin gelmiş geçmiş en büyük namussuzu,haini,şerefsizi, katili...

İşkenceci=kötü,aşağılık insan.

Ama hiçbir şekilde Apo= İşkenceci insan şeklinde bir denklem uzayda yoktur.Olsa olsa senin gibi sempatizanların (hadi yumuşatayım biraz)ya da en iyi ihtimalle kafası karışıkların kafalarında vardır o denklem...
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Şu çok doğru cidden. Bi bölge bölünmesi yaşandığı zaman istanbulda, izmirde, bursada, orda burda, batıda bulunan tüm kürtler toplumun bi kesiminden baskı görecek "madem ayrıldınız gitsenize kendi ülkenize" diye. Bunu sen ben yapmasak aşırı milliyetçiler yapacak, yine yapılacak.

ben yaparım misal..
hem bölünecez(yada eyalet federe vs.) elektriğini suyunu vs.ben ödüyeceğim hala aba altından sopa gösterip silahlı eylemi tehdit unsuru,anlaşma şartı olarak ileri sürecek sonra gelip büyük şehirlerde illegal işlerine devam edecek yok ya..
zati bence iyice şımaracaklar verilen imtiyazların sonunda azıtmamaları anormal..dağdan inip olaylara karışmayan tiplere kamu kurumunda işler ayarlanacak daha..

gerçi büyük konuşmamak lazım bu hükümet sağolsun türklüğü daha ne kadar batırır bilinmez..
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Cipetpet said:

bu yalan cipet...söyleyen de, yazan-çizen de büyük yalancılar.

Türk milliyetçilerinde bir "Kerkük" hissiyatı mevcuttur; Misak-ı Milli'ye hâlâ bu gözle bakanlar da vardır.
Kürt milliyetçileri ise bu geniş anlamdaki Misak-ı Milli'yi, zihinlerinde Kuzey Irak'ı da içine alan Türk-Kürt federasyonunun coğrafyası olarak gördükleri için vurguluyorlar. Öcalan'ın "demokratik konfederalizm" dediği de özünde böyledir.
Mustafa Kemal, yukarıya aldığım sözlerinin devamında "bu hudut ordumuz tarafından silahla müdafaa olunduğu gibi aynı zamanda Türk ve Kürt unsurlarıyla meskûn vatan parçasıdır" diye konuşmuştu.
Bugün İsmail Beşikçi gibi ideologlara göre, Mustafa Kemal "Kürdistan'ı parçalamak için emperyalistlerle anlaşarak" bugünkü Irak sınırını çizmişti! Halbuki Musul için savaşın eşiğine gelinmiş ve tabii İngiltere ile savaş göze alınamamıştı. Karabekir'in dediği gibi, orduyu İzmir'den Musul'a yürütmek, İzmir'i tekrar tehlikeye düşürürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...