escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ben olaya realist yaklaşıyorum kusura bakma burda ben de okurum diye sıkmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sen bugüne kadar toplamda 6 kitap okuduysan hepimize süpriz olacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 adam dağlarda kürtlerle takılırken mis gibi hapishanede yemeği önünde yemediği arkasında kitap mitap takılmış keşke bizde terrörist lider olup hapse girsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kendi aliskanliklarina gore yorum yapma yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ben hayatım boyunca bu zmana kadar yaklaşık 40 50 kitap okumuşumdur. bir insan yemeyip içmeyip kitap okuyamaz. bence siz fazla hayal kurmayın ve internette gördüğünüz herşeye de inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Abi ilkokulda mecburi okuosun o kadar zaten, boyama kitapları hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape said: ben hayatım boyunca bu zmana kadar yaklaşık 40 50 kitap okumuşumdur. lan apo bile senden entellektüel çıktı allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bu herif post attıkça benim moralim düzeliyor ya, yaz güzelim sen yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape said: abi 13 yıl boyunca, HER AY 6 kitap okuyamaz insan. (en az 300 sayfa olarak ele alıyorum) sıkılır, kafayı yer, bunalır, öögg gelir ne bilim eee bu ne lan der. en kitap kurdu bile ayda 2 tane okur. Numune misin sen birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dsici said: escape said: ben hayatım boyunca bu zmana kadar yaklaşık 40 50 kitap okumuşumdur. lan apo bile senden entellektüel çıktı allah belanı versin Ahahah critic vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Escape zekasızlığını cehaletiyle de desteklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bilgisayar verip wowa fln alıştırsalardı şimdiye ölmüştü lan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape yine yetememiş ya asfbasf ayda 2 kitap max demiş ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dsici said: adam dağlarda kürtlerle takılırken mis gibi hapishanede yemeği önünde yemediği arkasında kitap mitap takılmış keşke bizde terrörist lider olup hapse girsek dağlardaki militanlar da kitap okuyor bu arada, iyi kötü de olsa ideolojik tabanlı oldugu için bütün o tarz örgütler gibi belli düzeyde kitap okuyup politikalarını çalışıyorlar. operasyonda öldürülenler üzerinden falan bile bolca çıkıyor kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dsici said: escape said: ben hayatım boyunca bu zmana kadar yaklaşık 40 50 kitap okumuşumdur. lan apo bile senden entellektüel çıktı allah belanı versin apo kadar boş zamanım olmadı hiç. Asteroth said: escape said: abi 13 yıl boyunca, HER AY 6 kitap okuyamaz insan. (en az 300 sayfa olarak ele alıyorum) sıkılır, kafayı yer, bunalır, öögg gelir ne bilim eee bu ne lan der. en kitap kurdu bile ayda 2 tane okur. Numune misin sen birader? hayır doğruları söylüyorum. burda "ben ayda 5 6 kitap okurum arkadaşlar" diye sıkmıyorum sizin gibi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 emmanuel goldstein okuyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ekmek said: Escape zekasızlığını cehaletiyle de desteklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ekmek said: Escape zekasızlığını cehaletiyle de desteklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 PKK sözde marksist ideolojiyide terk ediyor galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape said: ben hayatım boyunca bu zmana kadar yaklaşık 40 50 kitap okumuşumdur. Sperm misin birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape said: apo kadar boş zamanım olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 En son "Daha önemli işlerim var, tartışmayacağım" dediğinde kediye mama vermeye gitmişti diye hatırlıyorum ama, doğrudur boş zamanı olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Escape geçen gün "önemli işim var kedileri beslemem gerekiyor" gibi bir post atmıştı bu arada. Büyük ihtimalle powernap yapması gerekiyor bu kadar boş vakit için gitmeyin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Allah belanı versin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Great minds think ali... oh wai. biri ekmek biri astheroth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar