Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 sagopa kajmer ve 2pac sarkilari..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 öle çok genel bişi yok da mesela geçen gün a perfect circle in yeni cd si geldi yeni dinlemeye basladıgım için ordaki parçalar takıldı dilime okulda arada dinleyesim gelio rahatsız oluorum faln[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kiss-forever gunsnroses-dont cry metallica-sad but true[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 nightwish- dead gardens cranberries-salvation[signature][hline]Roanoke Roanoke Quaxis Worldbuilder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Distillers-L.A Girls.[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Norton_Antor, 10 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: her gece bir Guns N' Roses-Estranged dinlemeden yatmam.bu arada bir de dream theater-home'a sardım baya.içine alıyor resmen şarkı beni. home u yaklaşık 9834219012846 kere dinledim ama mümkün değil sıkılamıyorum.süfer bir şarkı..arap nağmeleriyle progressive ritmleri mökemmel kaynaştırmışlar dinneyin insanlar. onun dışında A change of seasons u 23 dakika olmasına rağmen defalarca dinledim 1 yıllık üniversiteye hazırlanma sürecinde.onu 23 dakika sıkılıyorum diye dinlemeyeni allah çarpar çazırrt diye.[signature][hline]0800 211 33 74 "Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?" (gerçektir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Maedhros, 10 Kasım 2004 22:43 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 10 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: her gece bir Guns N' Roses-Estranged dinlemeden yatmam.bu arada bir de dream theater-home'a sardım baya.içine alıyor resmen şarkı beni. Bakalım yanlış anlayan kaç tane denyo çıkcak :-) ilk sen çıktın galiba...... zuhahaha:D[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hell's Kitchen Çok duygu yüklü bir şarkı...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 dt - home, space dye vest anathema - flying çok alışıldık şarkılar haline geldiler ama sürekli dinliyorum napiyim çok güzeller :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Duman - Hayatı Yaşa Rammstein,bütün parçaları..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Tabii bıde Rammstein-İch will dınlemeden duramam gunde ılle bı kere dınlıcem :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kliplerini izleyince ramsteinden nekadar nefret ettiğimi farkettim.meğersem öölesine çeşit olsun diye dinliyormuşum. bakınız:engel klip[signature][hline]0800 211 33 74 "Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?" (gerçektir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 anathema - the silent enigma aslında dinlemeyince rahat edemediim değilde, dinleyince rahat ettiğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 PAPA ROACH BETWEEN ANGELS AND INSECTS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Stratovarius - Season Of Change Dream Theater - A Change Of Seasons Starsailor -Tie Up My Hands Scorpions-Born To Touch Your Feelings Anathema - One Last Goodbye Demons & Wizards - Fiddler On The Green Blind Guardian - Nightfall Norah Jones - Nightingale Robbie Williams - Karma Killer şimdilik bu kadar yeter :)[signature][hline]The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Norton_Antor, 12 Kasım 2004 20:03 tarihinde demiş ki: said: Maedhros, 10 Kasım 2004 22:43 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 10 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: her gece bir Guns N' Roses-Estranged dinlemeden yatmam.bu arada bir de dream theater-home'a sardım baya.içine alıyor resmen şarkı beni. Bakalım yanlış anlayan kaç tane denyo çıkcak :-) ilk sen çıktın galiba...... zuhahaha:D tercih meselesi tabii heeah[signature][hline]The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ontus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Opeth-drapery falls Sentenced-the suicider Children Of Bodom-everytime i die,the final countdown(coverr),bodom beach terror Blind Guardian-mirror mirror Iced Earth-burning times (layv) Rolling Stones-paint it black,angie,beast of burden The Offspring-gone away,change the world,jennifer lost the war,head around you,kids arent alright,staring at the sun... Craddle Of Filth-fear of the dark(cover) Dark Tranquility-acacia avenue,feast of burden Korn-Right Now S.O.A.D.-psycho(Bdo konser klibi),chop suey(konser gene),innervision. Guano Apes-big in japan(cover) Kurban-Yalan(eskisi) playlist gibi oldu bea =P [Bu mesaj ontus tarafından 21 Kasım 2004 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Opeth-A Fair Judgement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Opeth - The Drapery Falls Sirrah - Bitter Seas Lake of Tears - Headstones In Flames - Satellites and Astronauts[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Kasım 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ecstacy Amylee fear seether-broken Ommph!-Augen auf Evanescence-Missing Placebo-20 years[signature][hline]What if you were led to play a different game instead How hard these frustrations are to mend Headstrong.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 valla kim nederse desin Pentagram-Sonsuz der geçerim....bunu dinleyinde insan harbi rahatlıyo....[signature][hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Sepultura - Refuse Resist Matt Uelmen - tristram Space - Dye Vest Korn - Falling Away From Me blind guardian - bright eyes[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 creed - one[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yok öyle bir parça[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: screamer, 21 Kasım 2004 16:08 tarihinde demiş ki: Space - Dye Vest Şimdi bu space'in dye vestimi yoksa dream theater'ın space dye vestimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar