KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Eh sayilir tabi.istanbulda yasiyorum.en buyuk kurt sehri nam-i diger.
dsici Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Turk: Fuck my spawn point Tier Rum: Meh tier Ermeni: Could have been worse tier Kürt: FML tier türkiyedeki etnik tierler bunlar
dsici Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ekmek said: İnşaatda mı yaşıyosun? lol'd
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 böylesine iyi niyetli aza kanaat eden bir insan olmak için yaşamak görmek gerekiyor işte. ortalama bir ailede büyüyüp bangini yapan işi gücüde olan bir insan bunları anlayamaz anlasada etkisi geçer iki güne hatırlamaz bile
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 imamizer said: abi balonun uçma hızı neydi öyle Ben ss alıp arşivledim bile sdf
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin.
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hepimizin bildigi uzere, cetintas yanlis.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)-
tzzowiiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 KuddusiMavra said: chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- oOoOoOoOoO bu lafın altında kalacağına gel benim altımda kal.
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 KuddusiMavra said: chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- Hayir.
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 çetintaş'ın bu yazısını 1:1 oranda yozdil yazısıyla birleştirirsek, ortaya okunabilecek birşey çıkar sanıyorum.
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Çetin abi bile bile trolleniyorsun,yazma olsun bitsin , şehirde doğmuş büyümüş kripto insanlara laf anlatamazsın
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aquila said: KuddusiMavra said: chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- Hayir. Evet gibi sanki
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 SeaGle said: imamizer said: abi balonun uçma hızı neydi öyle Ben ss alıp arşivledim bile sdf Yollasana hacu
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 alışkanlık yapmış konu dışı. gezdim tozduma falan açacağı yere.
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 KuddusiMavra said: aquila said: KuddusiMavra said: chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- Hayir. Evet gibi sanki yok baya degil.
Öne çıkan mesajlar