Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya izlenimlerim 1(alexanderin hikayesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böylesine iyi niyetli aza kanaat eden bir insan olmak için yaşamak görmek gerekiyor işte. ortalama bir ailede büyüyüp bangini yapan işi gücüde olan bir insan bunları anlayamaz anlasada etkisi geçer iki güne hatırlamaz bile
Mesaj tarihi:
chrome said:

çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin.

Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)-
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

chrome said:

çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin.

Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)-

oOoOoOoOoO bu lafın altında kalacağına gel benim altımda kal.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

chrome said:

Hayir.
Mesaj tarihi:
aquila said:

KuddusiMavra said:

chrome said:

Hayir.

Evet gibi sanki
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

aquila said:

KuddusiMavra said:

chrome said:

Hayir.

Evet gibi sanki

yok baya degil.
  • Yeni Oluştur...