Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 2 sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Eh sayilir tabi.istanbulda yasiyorum.en buyuk kurt sehri nam-i diger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Turk: Fuck my spawn point Tier Rum: Meh tier Ermeni: Could have been worse tier Kürt: FML tier türkiyedeki etnik tierler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ekmek said: İnşaatda mı yaşıyosun? lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi balonun uçma hızı neydi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 böylesine iyi niyetli aza kanaat eden bir insan olmak için yaşamak görmek gerekiyor işte. ortalama bir ailede büyüyüp bangini yapan işi gücüde olan bir insan bunları anlayamaz anlasada etkisi geçer iki güne hatırlamaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 imamizer said: abi balonun uçma hızı neydi öyle Ben ss alıp arşivledim bile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aquila güldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hepimizin bildigi uzere, cetintas yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 iki tane noktayı çok görmüş adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 funf euro sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ozur dilerim. yine kaptirmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 fikmiiih sörr zehn öro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tzzowiiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 KuddusiMavra said: chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- oOoOoOoOoO bu lafın altında kalacağına gel benim altımda kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 KuddusiMavra said: chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- Hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 çetintaş'ın bu yazısını 1:1 oranda yozdil yazısıyla birleştirirsek, ortaya okunabilecek birşey çıkar sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Çetin abi bile bile trolleniyorsun,yazma olsun bitsin , şehirde doğmuş büyümüş kripto insanlara laf anlatamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aquila said: KuddusiMavra said: chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- Hayir. Evet gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 SeaGle said: imamizer said: abi balonun uçma hızı neydi öyle Ben ss alıp arşivledim bile sdf Yollasana hacu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 alışkanlık yapmış konu dışı. gezdim tozduma falan açacağı yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 KuddusiMavra said: aquila said: KuddusiMavra said: chrome said: çetintaş abi kediye lazer tutarlar da kovalar ya. sana da gündemi tutuyorlar kovalıyorsun olayın bu bence senin. Bu durumda lazeri tutan ben;kedi de sen dahil troleybusculer olmuyor musunuz? B)- Hayir. Evet gibi sanki yok baya degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar