Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Dün kız arkadaşım o kadar tembihlememe rağmen unutmuş unranked yerine ranked maç atmış. Diamond1'den plat1'e düşmüştüm. Tekrar Diamonda çıktım.

Bu arada.. Arena gerçekten 150 goldu her seferinde getiriyor mu? Demek istediğim ortalama bir Arena (mesela 4win 3lose olsun.) 150 goldu kurtarıyor mu? Yoksa ben düzenli olarak 100 golda 1 deck alarak hata mı yapıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Şu oyunda yapabileceğin en büyük hata heralde 100 golda booster almak.

150 golda girdiğin arenada 0-3 yapsan bile 1 booster veriyor zaten ayrıca dust alıyorsun bi miktar ve 3-3 gibi bi score da bile o 50 goldu kurtarırsın üstüne dustların olur.

Tabi daha yüksek bi skor yapıp eline daha fazla geçmesininde ihtimali mevcut
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
p2w oldugu dogru. 30 tane booster aldim bende parayla. 80TL filan yatirmisim. Hala yenemiyorum, benden daha fazla p2w yapan insanlarla karsilasmaya basladim Platinum'a girince. Ustu daha fazladir sanirim.

Boyle olmasi normal ama, MtG'de de 2014 Deck Builder Tool Kit aldim bu ay, onlar olmadan Standart'ta kalmak zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Para vermeden de oynanir ama CCG yani bu, para verip tum kartlari toplamaya calismak normal bir sey. Biraz onceki oyunum:

http://cl.ly/image/0r0S0a3N2t1M/Screen%20Shot%202013-09-11%20at%2018.23.50.png

Bu her beast oldugunda 2/1 alan karti yasatmayin, boyle oluyor sonra 4. turda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yok abi. Adam uc tane indi, ben iki tane indim bunun disinda. Benim ikisi onun ikisini aldi kendileri de olerek, Arcane Shot'da ucuncuyu aldi. Bes beast 10/5 verdi. Silence'i her Beast oynandiginda kart cek minion'um vardi, ona atti. Three Star Platinum bir de bu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...