-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kthxbye said: bombilo said: duel of champions bu oyunun patide herhangi biryerde başlığı var mı ? Hearthstone çıkana kadar benim gibi card gaminge pek bulaşmamış ama başlıyınca bayılacak birsürü insan çıkabilir. Benim de sorucağım sorular var hem, başlığı yoksa bir başlık açayım. bildigim kadarıyla yok abi aç oradan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 starter deckler çok kısıtlıda ondan sanırım, biraz grindden sonra çok şey açılıyor. Şimdi gidip MTG ile karşılaştıramam tabi tecrübem yokta başka oynadığım 1-2 oyuna göre creature'ların detaylarını bile beğendim yani ne biliyim kimisi frozen yapıyor kimisi başka side status effectler tabi mtg'de de vardır da. En güzeli oynanışı çok seri büyülerde çeşitli ama dediğim gibi decki iyi oturtmak lazım baya baya grind lazım. Böyle baya bir heroes of might magic sistemini hissetiriyor, büyü tarzları yaratıklar. Ben çok beğendim bilmiyorum. Ayrıca 1 bakıp (yani max 3-4 saat bakmşndır heralde) nasıl karar verdin hacı. 250+ cart tipi 6 faction var. her factionun 25 tip kendine has kartı olsa geriye kalan 150+ tip te nauterl olsa 175+ kart tipiyle inanılmaz çeşitli deckler yapılır yani, çeşit çeşitte büyü gördüm 1.5 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 biraz baktım dediğim gibi. 4 level falan kastım 3 campaign bitirdim sanırsam. biraz da online yaptım gördüklerimi de aynen yazdım. ha başlangıç kartları o derece kötüyse ve speller + farklı yaratık mekanikleri sonradan açılıyorsa zaten uzak dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kartları almak zor değil ama ya 5-10 dakklk 4-5 duel atıp 8-10 kartı birden açıyorsun öyle illa kredi "kartına başvurmalısın" durumunu hissetirmiyor oyun tadında olmuş gibi geldi. Herneyse ilgisini çeken varsa şurdan devam edebiliriz başlık açtım: http://forum.paticik.com/read.php?35,6915199 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yeni duel videoları; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 beta stream var [video]http://www.twitch.tv/huskystarcraft?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tutar bu :) eglenceli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 duel of championsdan sonra çok tırt duruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 40 packs 50 dolar. 1 pack 100 gold. gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 closed beta başlamış. invite alıp da oynamıcak olan varsa key pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 milyonlar oynayacagi icin eglenceli olabiliyor iste. o community zaten oyunu eglenceli kilanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Closed betada 20k seyircisi var twitchde ki avrupa saatiyle 02.00 falan, ki lol turnuvası gecesi. Blizzard nasıl bir firmasın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 >Day9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 jpnın streami izliyodumda , ödff cok canım cekti 40 booster actı adam böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 duel of champions cok daha iyi gibi. bi oynamak lazım tabi önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 duels of champions gayet iyi ama bu da blizzard oyunu, bi çıksın herkes unutur duels'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yine 10k adamı toplamış day9 falan olmadan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 abi millet daha betadayken bile packlere dolarları akıtmaya başladı. ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 wowdan 5 senede kazandığını 1 senede hearthstone'dan kazanır blizz. abv take my money. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Oyuna entegre olsun =D bir ara oyun içinda addon olarak da olsa bejeweled onuyorduk ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sc2 de starjeveled vardı iyidi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Reckfull 400 dolar harcadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 arkadaş fiziksel kart olmadıktan sonra niye insanlar para harcıyo bu virtual card gamelere anlam veremiyorum. kartları alınca printleyip adresine de gönderseler tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aptal çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ha sanal almışın ha fiziksel sonuçta sana ait değil mi? adam kartı sanki çizeri, koleksiyonu diye alıyor mantığa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar