Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

kthxbye said:

bombilo said:

bu oyunun patide herhangi biryerde başlığı var mı ? Hearthstone çıkana kadar benim gibi card gaminge pek bulaşmamış ama başlıyınca bayılacak birsürü insan çıkabilir. Benim de sorucağım sorular var hem, başlığı yoksa bir başlık açayım.

bildigim kadarıyla yok abi aç oradan devam edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

starter deckler çok kısıtlıda ondan sanırım, biraz grindden sonra çok şey açılıyor. Şimdi gidip MTG ile karşılaştıramam tabi tecrübem yokta başka oynadığım 1-2 oyuna göre creature'ların detaylarını bile beğendim yani ne biliyim kimisi frozen yapıyor kimisi başka side status effectler tabi mtg'de de vardır da. En güzeli oynanışı çok seri büyülerde çeşitli ama dediğim gibi decki iyi oturtmak lazım baya baya grind lazım. Böyle baya bir heroes of might magic sistemini hissetiriyor, büyü tarzları yaratıklar. Ben çok beğendim bilmiyorum. Ayrıca 1 bakıp (yani max 3-4 saat bakmşndır heralde) nasıl karar verdin hacı.

250+ cart tipi 6 faction var. her factionun 25 tip kendine has kartı olsa geriye kalan 150+ tip te nauterl olsa 175+ kart tipiyle inanılmaz çeşitli deckler yapılır yani, çeşit çeşitte büyü gördüm 1.5 günde.
Sosyal ağlarda paylaş

kartları almak zor değil ama ya 5-10 dakklk 4-5 duel atıp 8-10 kartı birden açıyorsun öyle illa kredi "kartına başvurmalısın" durumunu hissetirmiyor oyun tadında olmuş gibi geldi. Herneyse ilgisini çeken varsa şurdan devam edebiliriz başlık açtım: http://forum.paticik.com/read.php?35,6915199
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...