bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ps4 us store'da 5 dolar. ben oynamamıştım dün başladım. büyülenmiş bir şekilde oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ben de aldım dün indirdim, wolf among us bitsin başlıcam hemen çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 r1 to hum dediğin r1 e bastığımda baya kala kaldım, bu adamların tarzına hastayım ya. resmen büyülüyor oyunları beni. bastion'da da böyle büyülenmiştim oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 stealth+armor debuff ve heavy damage+damage buff seklinde oyun pat diye bitiyordu zaten, biraz daha ugrasip uzatsalarmis bari. son 1 saati fena degildi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Daesu said: ben bastiondada sıkılıp bırakmıştım acıkcası. gameplayden ötürü tamamen yoksa gerisi cok hoştu, bundada youtube fln az takıldım aldım zevkimi. birebir aynı fikirdeyim, küfür ederek kapatmıştım bastion'ı. transistor'u de aldım çok bölüm geçmedim ama daha umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 steamde 13 değil 7 liraydı! abi topicin konsolda indirime binayen uplandığını görünce dayanamadım, vurmayın pls, şunu koyup kaçıyım https://mlpforums.com/uploads/monthly_12_2014/post-27206-0-54312600-1417501558.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ben 7 liraya aldım zaten. hem pc hem konsolda olan oyunu niye konsolda alırlar anlayamıyorum o kısmını hiç. genelde zaten hep daha pahalı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Oyunu dün bitirdim, steam xmas sale sağolsun, çok güzel oyundu kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Gecen haftaki indirimden almistim, yeni bitirdim. Muzikler gene efsane olmus. Artwork resmen sanat, Gameplay deki skilleri birbirleri ile kullanma ve Turn() olayi, gameplay i enteresan kilan olaylardan. Storytelling te gene Bastion tarzi gecmisi tam olarak aciklamama ve lore u anlatmama eksikligi var. Insan biraz aciklar, Cloudbank nasil kurulmus, Camerata in olayi nedir? Bazi seyler cok havada kalmis. Ama atmosfer ve muziklerden dolayi oyun insani etkiliyor. Yuksek zorlukta tekrar oynuyorum, ama oyunun tekrar oynanabilirligi dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar