dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 20 dolar oyun ne indirimi ya ve baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 uc saat oynayabildim henuz, bastionda biraz daha exploration ile beraber idi savaslar, bunda net stage stage gitmesi biraz rahatsiz etti upgrade menusu bir de daha iyi tasarlanabilirdi, kullanimi zor olmus bazi noktalarda ve de biraz amatorce bir hata ; buyuk harfe cevirirken regiondan bagimsiz davranmiyor, buyuk I harfi * olarak cikiyor windowsun ayarlardan degistirmedikce onun disinda onceki oyunlarini sevdiyseniz direk alin, bastionun redheadlisi degil kesinlikle baya farkli bir sey oynuyormus gibi hissediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Fly said: ve de biraz amatorce bir hata ; buyuk harfe cevirirken regiondan bagimsiz davranmiyor, buyuk I harfi * olarak cikiyor windowsun ayarlardan degistirmedikce ahaha bende adamlar gelecekte geçio da değişik gözüksün diye yapmışlar dediydim bunu sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ahahah aynen bende öyle sandım, function() vs olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Bişey sorucam bunun dlc sountrackinde başka müzikler mi var oyunun haricinde? Onu alınca oyunda farklı müzikler mi dinliyoruz? Aynı sorum bastion için de geçerli plx thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 hayır soundtrack var şarkıları satın almış oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Şöyle ki, oyun işleyişinde çalmayan, siz belirli testleri tamamlayınca açılan ve yalnızca oyundaki müzik çalarda dinleyebileceğiniz şarkılar var. Onları da kapsıyor. Tüm albüm Spotify'da bulunuyor ama aramalarda bize çıkmıyor sanırım, niyeyse. Şu bağlantıdan ulaşıp, listeye atabilirsiniz. https://play.spotify.com/album/3vrhY9tG4lA8Z16LVGqok5?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Oyun içinde çalmayıp bişeyleri tamamlayınca çalan nasıl abi? bunu alınca oyunu oynarken tamamlasam da tamamlamasam da oyun içinde sıradan dinleyebilir hale mi geliyorum? +10$'ı ne için veriyorum onu anlamadım zaten oyun içinde varsa müzikler? mp3 çalara atıp dinlemek için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Abi şu şarkıyı mainstream herhangi bir şarkıcı; ne biliyim mesela lana del rey piyasaya sürse billboardlar chartlar ne varsa yıkılır, müzik otoriteleri papadan kadını aziz etmesini ister, bir neslin ergenleri kadına sosyal medya üzerinden tapar. Ama indie oyun soundtracki olunca olmuyor işte, her ne kadar sene 2014 de olsa. http://www.youtube.com/watch?v=41tIUr_ex3g ... https://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1380367700/720214.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 neutrino said: Oyun içinde çalmayıp bişeyleri tamamlayınca çalan nasıl abi? bunu alınca oyunu oynarken tamamlasam da tamamlamasam da oyun içinde sıradan dinleyebilir hale mi geliyorum? +10$'ı ne için veriyorum onu anlamadım zaten oyun içinde varsa müzikler? mp3 çalara atıp dinlemek için mi? dedim ya abi şarkıları satın almış oluyosun işte. dijital albüm satın aldığını düşün. oyunun soundtrackini satın alıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 neutrino said: Oyun içinde çalmayıp bişeyleri tamamlayınca çalan nasıl abi? bunu alınca oyunu oynarken tamamlasam da tamamlamasam da oyun içinde sıradan dinleyebilir hale mi geliyorum? Herhangi bir şekilde spoiler olmasın diye söylemiyorum daha açık bir şekilde. Bastion'da olduğu gibi bunda da belirli testler var. Her testi geçtiğinde yeni bir şarkı açılıyor. Test alanındaki müzik çalardan dinleyebiliyorsun açtıklarını. Hikaye işlenişi boyunca çalmayıp, dediğim gibi müzik çalara özel parça(lar) var. $10 niye veriyorsunun cevabı verilmiş zaten. Tüm parçaları istediğin yerde, istediğin zaman dinlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/j5lwzda1tvd8nssvlphq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Supergiant paylaşmıştı blogunda. Çok şekerler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 guzeldi ya, averaj oyuncu olarak 6-7 saatte surdu ilk run, tatmin etti eksikleri gedikleri var, mekaniklerini begendiysem de daha iyi oyunlar gormustum vs vs ama genel atmosfer&butunluk olarak 8-9/10 rahat, hafif overhyped olmasi rahatsiz etmiyor ve indie severseniz alin iste, indirim hele ki bundle falan hic dusunmeyin bir de, bitirmislere soru recursiondandan da hafif spoiler recursionda en basta erkek arkadasinin soyledigi lafi muhendis bey soyluyor, bir de turn() tutorialindaki espri var baska fark yok herhalde encounter zorlugu disinda ? muhendis beyin proxysini savas sirasinda patlattim belki gizli bir endinge gidiyordur diye ama yemedi, ayni yere gidiyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 progamer said: Fly said: ve de biraz amatorce bir hata ; buyuk harfe cevirirken regiondan bagimsiz davranmiyor, buyuk I harfi * olarak cikiyor windowsun ayarlardan degistirmedikce ahaha bende adamlar gelecekte geçio da değişik gözüksün diye yapmışlar dediydim bunu sfdg nası cozuyoruz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Denetim Masası bölgelerden biçimi İngilizce(Amerikan) yapınca düzeliyor. Saat PM-AM oluyor. Bu sıkıntı birkaç oyunda daha karşıma çıktı. Sistem dili değil bölgeye bakıyor niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--Nrl48-cj--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/ysgdowcuazuwlso4uqwb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Cosplaycilerden genel bağlamda tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 onlar da senden tiksiniyolarmış mnagodmunun civcivi diyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Civcivhead said: Cosplaycilerden genel bağlamda tiksiniyorum. progamer'ın mesajından sonra şunu okumak içimde acıma hissi oluşturdu civciv sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Saeros said: onlar da senden tiksiniyolarmış mnagodmunun civcivi diyolarmış bir cosplaycinin maksimum ulaşabileceği duygudurum karmaşıklığı bir salatalığın yüzey kıvrımları kadardır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 neutrino said: Civcivhead said: Cosplaycilerden genel bağlamda tiksiniyorum. progamer'ın mesajından sonra şunu okumak içimde acıma hissi oluşturdu civciv sorry Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Civcivi cosplayci bi kız friendzone'a almış, kuyruk acısından trollüyor. cosplayci sevgilisi terketmiş yazıp sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 neutrino said: kuyruk acısından trollüyor şurada mantık hatası var. herhangi bir cosplayciyle münasebetim olmadı. uzaktan bile iğrençler. holivud tier freudian teorilerle zamanımı harcamayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bu kadar özenmişler bezenmişlerde nasıl bu kadar kötü bir kosu animasyonu kullanmıslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar