knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ben ikinede alacam.oled ekran'da muramasa'yi gordukten sonra kacari yok artik vanillawre ne yaparsa alairim vita'ya..
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Anelor said: ağlayacam oyun çoğiyi görünüyo Gel birbirimize sarılıp, beraber ağlayalım :)o
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 reampage said: release date ne zaman bunun Release date(s) JP July 25, 2013[2] NA August 6, 2013[3] EU TBA 2013
knox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ps3'de amazon vita'da elf oynucagim karakterler.. inek memeli sorcerer'ida bir ara oynarim artik..
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 JP'de cıkan japoncadır ama nadan getirilir iyi bari eu tabi her zaman en son
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Oha Temmuzda EU release diye biliyordum, Vita'da akacaktım. Yıkıldım.
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 oha gaza geldim, ama ps3'üm yok şunu hatırlattı fazlasıyla, az jeton harcamamıştım aq oyununa.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dreagloth said: psn değil mi bu ya hem physical hem digital almak mumkun oyunu evet
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 çıktığı gün US PSN'den alıcam ben işte çok çok çok beğenirsem ps3 e de alırım oyunu.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 play-asia'dan mı alsam diyorum ya :/ o değilde vita versiyonunda aptal saptal fps sorunları falan olmaz umarım tad kaçar yoksa
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Anelor said: play-asia'dan mı alsam diyorum ya :/ o değilde vita versiyonunda aptal saptal fps sorunları falan olmaz umarım tad kaçar yoksa abi play-asiadan aldın mı birşey daha önce, bilemedim hem çok uzun kargo süresi hemde track vermiolar kıllandırmadı değil.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 persona 4 aldım daha gelmedi mail attım sordum ne kadar zamanda gelir falan diye cevap bekliyorum şuan haber ederim burdan
knox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 play asia iyidir.en az 20-30 tane oyun almisimdir ordan.en gecikeni 20 gun sonra elime ulastigini hatirliyorum.
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 play asia son iki senede işleri bayağı iyileştirmiş o zaman. ben blazblue continuum shift aldığımda iki buçuk ay beklemiştim
arezd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Play Asia takip veriyor yahu ben takip edebilmiştim hepsini... Yanlız şöyle bir dinamitlik var, haftanın oyunu muhabbetinde ucuza adam forecast toplamış gibi oluyor, oyunu getirtiyor sonra direk yolluyor, anlayacağınız haftanın oyununu alırsanız 1-2 hafta ship beklersiniz. 2 hafta sonra da elinize ulaşır total 1 ayı bulur. Benim tecrübelerime göre bu şekilde en azından...
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 For US games, we usually receive them 3-5 days after the release date. demişler bu arad yalan oldu pre-order ordan ahah
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 arezd said: Play Asia takip veriyor yahu ben takip edebilmiştim hepsini... Yanlız şöyle bir dinamitlik var, haftanın oyunu muhabbetinde ucuza adam forecast toplamış gibi oluyor, oyunu getirtiyor sonra direk yolluyor, anlayacağınız haftanın oyununu alırsanız 1-2 hafta ship beklersiniz. 2 hafta sonra da elinize ulaşır total 1 ayı bulur. Benim tecrübelerime göre bu şekilde en azından... bole dire ni no kun aldım 9 agustosta takriben elinizde olur dedi sdjf, 26 sında stocklara gelicekmiş. neyse artık. Bu arada heavy-arm burdan solicem oyunları artık kargo pahalı ama en azından limited edition oyunlar felan ucuz. ha bide takip no için ona göre ship seçmek lazım ucuz olanlara takip vermiyor. hatta 5 dolar vermezsen adreine kadar getirmio bile local post box demiş bırakmış. playasia aslında gereksizmiş
Öne çıkan mesajlar