dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Oraya kadar gidip Karadeniz`de yememek mallık bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bu yeni 'kasapdöner' konsepti benim hoşuma gidiyor , sanki eti leş biri değilde 'boğaziçi üniversitesi et ve tavuk döner bölümü' mezunu biri kesiyor gibi bir hava katmışlar , bütün çalışanlar o şekilde nezih bir durumda mekan aynı derece , hani döneri başka yerde de yerim sıkıntı değil kadıkoy büfelerinde de yiyoruz ama orada 'ölmem umarım' falan diye kafadan geçmiyo değil :D buralarda daha çok , hmmm tuzu eksik olmuş sanki , patateslerden 3 tanesi biraz fazla yanmış gibiydi , falan diye ukalalık yapabiliyoruz. Tek sıkıntı koltukları kare küçük şeyler yapmışlar , ben götü büyük 105kg bir insan olunca rahat edemedim , bi de eşyaları koyacak yer yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 günaydın xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 evet karadenizin reviewlerine baktım şimdi olumlu. kuyruk oluyomuş zaten. soslu döner ayrı bir konsept o anki ruh haline göre tercih yapılabilir. gerçi beşiktaşta ne yesem hoşuma gider bence. nefes alabildiğimi hissettiğim tek semt diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar