dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Oraya kadar gidip Karadeniz`de yememek mallık bence =P
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bu yeni 'kasapdöner' konsepti benim hoşuma gidiyor , sanki eti leş biri değilde 'boğaziçi üniversitesi et ve tavuk döner bölümü' mezunu biri kesiyor gibi bir hava katmışlar , bütün çalışanlar o şekilde nezih bir durumda mekan aynı derece , hani döneri başka yerde de yerim sıkıntı değil kadıkoy büfelerinde de yiyoruz ama orada 'ölmem umarım' falan diye kafadan geçmiyo değil :D buralarda daha çok , hmmm tuzu eksik olmuş sanki , patateslerden 3 tanesi biraz fazla yanmış gibiydi , falan diye ukalalık yapabiliyoruz. Tek sıkıntı koltukları kare küçük şeyler yapmışlar , ben götü büyük 105kg bir insan olunca rahat edemedim , bi de eşyaları koyacak yer yoktu.
Mal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 evet karadenizin reviewlerine baktım şimdi olumlu. kuyruk oluyomuş zaten. soslu döner ayrı bir konsept o anki ruh haline göre tercih yapılabilir. gerçi beşiktaşta ne yesem hoşuma gider bence. nefes alabildiğimi hissettiğim tek semt diyebilirim.
Öne çıkan mesajlar