Expite Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Dworgian said: zahmet değil yahu niye zahmet olsun ^^ Yüzsüzlüğede gerek yok arsızlığını bu kadar belli etme ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ben sana 75 lira vereyim, hesabın da sende kalsın. ne rage bağladın ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 40TL belki. Oyuna birşey katmamışsınki dostum. İtem desen item yok para desen para yok level desen level yok. 60 level yapmak çok abartmadan 4-5 saattede yapılıyor ml 10 fln gerek yok 4-5 bile yeterli yeterki üzerinde exp set olsun. Hani desen paragon level 50 vs üzerinde full set var vs o zaman neyse. Birde atar yapıyorsun ki satıcı prestijin iyice düşmüş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Expite said: Dworgian said: zahmet değil yahu niye zahmet olsun ^^ Yüzsüzlüğede gerek yok arsızlığını bu kadar belli etme ne olur. çok utandım bu laflarından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Expite Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Bu sitenin yöneticisi yok mu ya şu gereksiz mesajları silen. Arkadaşlar beğenin yada beğenmeyin fiyat bu karakterde bu. Beğenmiyorsanız bakın geçin, yorumunuzu kendinize saklayın kimsenin aşşağılamalarını dinlemek zorunda değilim ben kendinize saklayın düşüncelerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 dun uye oldugun, sitenin yoneticisi var mi diye sordugun yerde parayla bisey satmaya calisma caban takdire sayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bi yıl önce üye olsa ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 30 lira veririm. tiko para. ilgilenirsen burdayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Expite said: Bu sitenin yöneticisi yok mu ya şu gereksiz mesajları silen. Arkadaşlar beğenin yada beğenmeyin fiyat bu karakterde bu. Beğenmiyorsanız bakın geçin, yorumunuzu kendinize saklayın kimsenin aşşağılamalarını dinlemek zorunda değilim ben kendinize saklayın düşüncelerinizi. Sen baya bi yanlis gelmissin bence asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Dworgian said: Expite said: Dworgian said: zahmet değil yahu niye zahmet olsun ^^ Yüzsüzlüğede gerek yok arsızlığını bu kadar belli etme ne olur. çok utandım bu laflarından dolayı. Moruk ne geniş adamsın yaw :D Anana sövse yine yüzün kızarmayacak :D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Madalyasi yok ki sözü dinlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hicbirimizin madalyasi yoktu bizamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Korax said: hicbirimizin madalyasi yoktu bizamanlar Boş konuşarak ve insanları rahatsız ederek yapıyorsunuz o övündüğünüz madalyaları ama farkında değilsiniz insanların gözünde ufacık saygınlığınız yok siz her konuya atlayıp boktan yorumlar yapın kimsenin ne dediğine önem ve değer vermeyin boş konuşup madalya kazanacağınıza öz konuşup saygınlık kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Kimse sizi adam yerine koymuyor ki yarmışım madalyanızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Expite said: Bu sitenin yöneticisi yok mu ya şu gereksiz mesajları silen. Arkadaşlar beğenin yada beğenmeyin fiyat bu karakterde bu. Beğenmiyorsanız bakın geçin, yorumunuzu kendinize saklayın kimsenin aşşağılamalarını dinlemek zorunda değilim ben kendinize saklayın düşüncelerinizi. dinlemek zorunda değilsin buyur burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 BENİ ADAM YERİNE KOYAR MISINIZ LÜTFEN? ben bu fiyata kendimi adam yerine koyduruyorum, başkalarının ne yaptığı umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 DiabloIII said: Kimse sizi adam yerine koymuyor ki yarmışım madalyanızı adam mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 lol oyun çıktıktan 1 ay sonra 50 55 liraya satılıyordu zaten. 30 liradan fazla verilmez gg güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Aluriel said: DiabloIII said: Kimse sizi adam yerine koymuyor ki yarmışım madalyanızı adam mısın? Canın mı çekti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hem de nasıl. sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pathofexile Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 DiabloIII said: Korax said: hicbirimizin madalyasi yoktu bizamanlar Boş konuşarak ve insanları rahatsız ederek yapıyorsunuz o övündüğünüz madalyaları ama farkında değilsiniz insanların gözünde ufacık saygınlığınız yok siz her konuya atlayıp boktan yorumlar yapın kimsenin ne dediğine önem ve değer vermeyin boş konuşup madalya kazanacağınıza öz konuşup saygınlık kazanınHadi git biraz poe oyna da kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloIII Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Aluriel said: hem de nasıl. sevişelim mi? Pathofexile said: Hadi git biraz poe oyna da kendine gel. İkinizde aynı cinssiniz Aluriel iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pathofexile Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Senin sinirlerin bozulmuş biraz, çay içer misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 DiabloIII said: Dworgian said: Expite said: Dworgian said: zahmet değil yahu niye zahmet olsun ^^ Yüzsüzlüğede gerek yok arsızlığını bu kadar belli etme ne olur. çok utandım bu laflarından dolayı. Moruk ne geniş adamsın yaw :D Anana sövse yine yüzün kızarmayacak :D:)-D sen kanatlanıp uçsana birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar