Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocukken Böyle sanıyordum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Süleyman Demirel ve Rauf Denktaş'ı kardeş sanıyodum.

http://www.konsensushaber.com/wp-content/uploads/2012/01/S%C3%BCleyman-Demirel-ve-Rauf-Denkta%C5%9F.jpg
Mesaj tarihi:
michael jackson u severdim bayağı, "i'm bad" parçası çıktığında anlamını sormuştum babama, "bad = iyi" demişti üzülmeyeyim diye sanırım. bayağı süre sazanlandım.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

michael jackson u severdim bayağı, "i'm bad" parçası çıktığında anlamını sormuştum babama, "bad = iyi" demişti üzülmeyeyim diye sanırım. bayağı süre sazanlandım.

SON YOU BETTER BE GOOD DEMİŞ BABAN DSAFSAD
Mesaj tarihi:
ben kermesi termos anlamıştım ilkokul 1'de babamın kafasını yemiştim baba okula termos hediyesi lazım diye sinirlenmişti baya, termos ne mk napcak okul termosu diyodu, baba herkes götürcek benimde götürmem lazım diyodum ahahah
Mesaj tarihi:
Killer said:

Dworgian said:

SON YOU BETTER BE GOOD DEMİŞ BABAN DSAFSAD

valla orada "bad kötü demek" dese travma yaşayabilir mişim :D
Mesaj tarihi:
Su yuksek gerilimli elektrik direklerini allah saniyodum hep. Allah her yerde diyolardi ve o yuksek gerilimli direkler de her yerdeydi!
Bi de tv izlerken babam nasil sigiyo bu adamlar buraya allalla cekmisti bi kere. Kimse bakmiyoken tvnin arkasini dikizliyodum girdikleri yeri bulmak icin
  • Yeni Oluştur...