Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım şirketlerindeki Haliller

nameless

Öne çıkan mesajlar

Var bizde böyle bir tip. Gunaydın demez, iyi akşamlar demez. Kendi gibi birini bulmuş, onla gider yemeğe falan. İş verirsin keyfi gelince yapar, gece çalışıyorum diyip sabah 10 11'de gelir.
Laf edersin küser gtalktan siler, facebooktan siler. Gülerken bi anda ciddileşir. Kendi kendine konuşur. Bu aralar bankaya, hastaneye diye izin alıp duruyor. İş bulup istifa etmesini bekliyoruz tüm ekip. İnşallah. Amin.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcell'den aradılar baya bir ay önce. Sharepoint bilginiz olduğunu gördük. Biz de bıdı bıdı yapacağız vs. bilmem ne. Sırf bu tip haliller yüzünden kabul etmedim işi. Biliyorum işime karışan olursa ya da hazırladığım platformu hakkını vererek kullanamayacak tipler soğurum direk.

Halil ismine ayriyetten kılım ailedeki bir halil yüzünden zaten. Haz etmiyorum haliller sizi..
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Turkcell'den aradılar baya bir ay önce. Sharepoint bilginiz olduğunu gördük. Biz de bıdı bıdı yapacağız vs. bilmem ne. Sırf bu tip haliller yüzünden kabul etmedim işi. Biliyorum işime karışan olursa ya da hazırladığım platformu hakkını vererek kullanamayacak tipler soğurum direk.

Halil ismine ayriyetten kılım ailedeki bir halil yüzünden zaten. Haz etmiyorum haliller sizi..

sunu geçicen hacı..
Sosyal ağlarda paylaş

sallamayacaksın hocam bu kadar durustluk.. turkcell aradıda bılmem ne turkcellın sartları bu ulkede sayılıdır..orta duzey bir uzmanın maaşı 5 senelik bir arkadas ısını cokta ıyı yapmasına da gerek yok yapsın yeter :) turkcellde 6k alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...