Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 aquila said: telefon fonksiyonu geregi susmamasi gereken bisey zaten.şu espriyi bu şekilde harcamana üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 daha iyisi varsa sen yap birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 daha iyisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Fistan said: yazılım şirketindeki betüller, cerenler, jaleler, burculardan bahsedin lan haci sen cok yanlis geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Var bizde böyle bir tip. Gunaydın demez, iyi akşamlar demez. Kendi gibi birini bulmuş, onla gider yemeğe falan. İş verirsin keyfi gelince yapar, gece çalışıyorum diyip sabah 10 11'de gelir. Laf edersin küser gtalktan siler, facebooktan siler. Gülerken bi anda ciddileşir. Kendi kendine konuşur. Bu aralar bankaya, hastaneye diye izin alıp duruyor. İş bulup istifa etmesini bekliyoruz tüm ekip. İnşallah. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 lan ben galiba halilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 senin işin mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 akila yurtdışında mı nerede ne iş yapıyor ben hala anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ben de anlamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Turkcell'den aradılar baya bir ay önce. Sharepoint bilginiz olduğunu gördük. Biz de bıdı bıdı yapacağız vs. bilmem ne. Sırf bu tip haliller yüzünden kabul etmedim işi. Biliyorum işime karışan olursa ya da hazırladığım platformu hakkını vererek kullanamayacak tipler soğurum direk. Halil ismine ayriyetten kılım ailedeki bir halil yüzünden zaten. Haz etmiyorum haliller sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Biri ne demiş zamanında A takımı oyuncular A takımı oyuncularla çalışır o yüzden çok da şey etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 halili bilmemde su adam direk beni yansitiyo dsfsdf http://blogs.msdn.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/communityserver-blogs-components-weblogfiles/00-00-01-32-02-metablogapi/8054.image_5F00_thumb_5F00_35C6E986.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Her yerde var bu tipten ya. Bi bunlar, bi de her boku en iyi kendinin bildiğini sananlar çıldırtıyo insanı. Bi de konuşurken cümleyi saçma sapan kelimelerle gereksiz uzatıp, üstüne bi de senin dediklerini dinlemeyenler var onlar hepten kanser ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 vaperon said: Turkcell'den aradılar baya bir ay önce. Sharepoint bilginiz olduğunu gördük. Biz de bıdı bıdı yapacağız vs. bilmem ne. Sırf bu tip haliller yüzünden kabul etmedim işi. Biliyorum işime karışan olursa ya da hazırladığım platformu hakkını vererek kullanamayacak tipler soğurum direk. Halil ismine ayriyetten kılım ailedeki bir halil yüzünden zaten. Haz etmiyorum haliller sizi.. sunu geçicen hacı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Kojiroh, işte bunlar hep güvensizlik... Yoo, gerektiği yerde genel müdüre bile posta koyarım. En fazla kovar. Çok ta fifi. İşini iyi yaparsan ve insanlara işinle güven verirsen ağzının içine bakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 genel mudur ıle muhatap oldugun fırmalarda calısıpta turkcell ı sallamaman manıdarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 :) İşimden memnunum çünkü. Bana göre medya > telekomünikasyon. Bu arada sen nerede ve ne konumda çalışıyorsun bilmiyorum ama benim üstüm genel müdür direkt. Bu konumda muhattap olmazsam saçma olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sallamayacaksın hocam bu kadar durustluk.. turkcell aradıda bılmem ne turkcellın sartları bu ulkede sayılıdır..orta duzey bir uzmanın maaşı 5 senelik bir arkadas ısını cokta ıyı yapmasına da gerek yok yapsın yeter :) turkcellde 6k alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 nameless said: windows 8 yüklediğimizde, start tuşu yok diye, "bunda start yok bu ne ya" diye bağırarak anında formatı gömmüş bir insan. 7 hatta xp vcarken cok haklı adam heşlal tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ahahah herkes mukemmeliyetci, tum design patternlerine uyan, uml diagramsiz adim atmayan tum testing frameworklerini yalamis yutmus, tuvalete bile agile methodology kurallariyla giden adamlardan olusuyomus lan :D forumun degerini bilememisiz sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bu arada halil diye developer mi olur lan, halil diye kasap olur, pazarlamaci olur, ne biliim pamuk seker saticisi olur ama coder dedigin, cuneyt olur, burak olur gerekirse kamil olur ama halil olmaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 konuda güzel dram dönecek de yatacam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 anca loop doner burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yazacaktım özel üniyi okuyacaktım bilgisayarı hepinizi hacklemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar