Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım şirketlerindeki Haliller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var bizde böyle bir tip. Gunaydın demez, iyi akşamlar demez. Kendi gibi birini bulmuş, onla gider yemeğe falan. İş verirsin keyfi gelince yapar, gece çalışıyorum diyip sabah 10 11'de gelir.
Laf edersin küser gtalktan siler, facebooktan siler. Gülerken bi anda ciddileşir. Kendi kendine konuşur. Bu aralar bankaya, hastaneye diye izin alıp duruyor. İş bulup istifa etmesini bekliyoruz tüm ekip. İnşallah. Amin.
Mesaj tarihi:
Turkcell'den aradılar baya bir ay önce. Sharepoint bilginiz olduğunu gördük. Biz de bıdı bıdı yapacağız vs. bilmem ne. Sırf bu tip haliller yüzünden kabul etmedim işi. Biliyorum işime karışan olursa ya da hazırladığım platformu hakkını vererek kullanamayacak tipler soğurum direk.

Halil ismine ayriyetten kılım ailedeki bir halil yüzünden zaten. Haz etmiyorum haliller sizi..
Mesaj tarihi:
halili bilmemde su adam direk beni yansitiyo dsfsdf

http://blogs.msdn.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/communityserver-blogs-components-weblogfiles/00-00-01-32-02-metablogapi/8054.image_5F00_thumb_5F00_35C6E986.png

Mesaj tarihi:
Her yerde var bu tipten ya. Bi bunlar, bi de her boku en iyi kendinin bildiğini sananlar çıldırtıyo insanı. Bi de konuşurken cümleyi saçma sapan kelimelerle gereksiz uzatıp, üstüne bi de senin dediklerini dinlemeyenler var onlar hepten kanser ediyo.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Turkcell'den aradılar baya bir ay önce. Sharepoint bilginiz olduğunu gördük. Biz de bıdı bıdı yapacağız vs. bilmem ne. Sırf bu tip haliller yüzünden kabul etmedim işi. Biliyorum işime karışan olursa ya da hazırladığım platformu hakkını vererek kullanamayacak tipler soğurum direk.

Halil ismine ayriyetten kılım ailedeki bir halil yüzünden zaten. Haz etmiyorum haliller sizi..

sunu geçicen hacı..
Mesaj tarihi:
Kojiroh, işte bunlar hep güvensizlik...

Yoo, gerektiği yerde genel müdüre bile posta koyarım. En fazla kovar. Çok ta fifi. İşini iyi yaparsan ve insanlara işinle güven verirsen ağzının içine bakarlar.
Mesaj tarihi:
:) İşimden memnunum çünkü. Bana göre medya > telekomünikasyon.

Bu arada sen nerede ve ne konumda çalışıyorsun bilmiyorum ama benim üstüm genel müdür direkt. Bu konumda muhattap olmazsam saçma olur herhalde.
Mesaj tarihi:
sallamayacaksın hocam bu kadar durustluk.. turkcell aradıda bılmem ne turkcellın sartları bu ulkede sayılıdır..orta duzey bir uzmanın maaşı 5 senelik bir arkadas ısını cokta ıyı yapmasına da gerek yok yapsın yeter :) turkcellde 6k alıyor.
Mesaj tarihi:
nameless said:

windows 8 yüklediğimizde, start tuşu yok diye, "bunda start yok bu ne ya" diye bağırarak anında formatı gömmüş bir insan.

7 hatta xp vcarken cok haklı adam
heşlal tebrik ettim
Mesaj tarihi:
ahahah herkes mukemmeliyetci, tum design patternlerine uyan, uml diagramsiz adim atmayan tum testing frameworklerini yalamis yutmus, tuvalete bile agile methodology kurallariyla giden adamlardan olusuyomus lan :D

forumun degerini bilememisiz sdfsdfsdf
Mesaj tarihi:
bu arada halil diye developer mi olur lan,

halil diye kasap olur,
pazarlamaci olur,
ne biliim pamuk seker saticisi olur ama

coder dedigin,

cuneyt olur, burak olur gerekirse kamil olur ama halil olmaz lan
  • Yeni Oluştur...