Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 gameloaded dan eu preorder yaptım 3 gün önce ama gameloaded da order status hala Awaiting Authorisation. order da kulandığım cc sürekli yurt dışından rahat alışveriş yapabildiğim bir kart ve limiti falanda dolu değil (+ banka hesabındada bir oynama yok ) bir arkadaşımında dediğine göre zamanında daoc siparişi vermiş order status 3 ay boyunca Awaiting Authorisation kalmış ve sonunda iptal etmiş bu konuda bir bilgisi olan varmı varsa başka bir eu preorder yapabileceğim yer ordan yapayım gameloaded da gelirse satarız artık [Bu mesaj Ragnar tarafından 23 Kasım 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ragnar tarafından 23 Kasım 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 26'sini bekleseydin keske.. bence bir mail at sen customer supporta.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bende de bir başka oyun için aynı şey yazıyor günlerdir, iptal etmeyi düşündüm hatta 26'sıyla alakasını kuramadım ama[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bende Pending Order Processing yaziyor bende 26 sini bekliyorum zaten belli olur ondan sonra pre-order yapabilecegimiz baska yerler cikabilir. Gerci ben sanal kart kullandim ama onu kabul edip etmemesi konusunda supheliyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sanal kartı kabul ediyorlar, ondan sorun çıkmaz ama başka bir problemleri olabilir, biz awaiting auth diye görürken sistemlerinde sorun vardır onlar bundan haberdar olmayabilir, mail ile sormak lazım aslında[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sig number i istedigi icin sanal karttada olmadigindan ben hesap kartindakini yazdim umarim kabul ederler :/ yoksa sevmedigim halde kredi karti alacagim bohu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 güvenlik numarası sanal kartlarda da var bende garanti ve pamukbankın kartı var ikisinde de var[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gameloaded'dan toa çıktığında siparış vermiştim. Sipariş Awaiting Authorisation iken yaklaş 3 hafta sonra elime ulaştı. İlk kullandığım kart sanal kartdı ama kabul edilmedi. Bankayla görüşmem sonucunda bazı yurt dışı sitelerin sanal kart kabul etmediğini söylediler. Kartı değiştirip yeni sipariş verdiğimde ise bu durumda bekledi.[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 en azından gameloaded ve ukgames kabul ediyor ya da benimkileri etti öyle diyeyim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bende gameloaded dan pre-oerder ettim sanal kartı kabul edıolar bendede Pending Order Processing yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 eu sitelerine henüz CE eklenmemiş hala sanırım böhü, 26 sından sora yaparlar herhal onuda. bu arada yılbaşı gelio, bütün siteler indirim hediye vb yaparlar ekstradan yakında :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ben gameloadeddan almıştım zamanında daoc,baya bi beklemiştim,ek olarak normal posta ile geldiğinden paket posta kutusunun üzerine konmuştu,neyseki çalmamış kimse :).Ama bence diğer sitelerden daha hızlı getiriyor bir de daha ucuz gibi sanki. Bir de sorun olduğunda orda şikayet bölümü vardı hatırladığım kadarıyla ordan mesaj atarsan düzeltiyorlar ne sorunun varsa.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben garanti sanal kart akbank ve is bankasi kartlariylan almistim gameloadeddan hicbir sorun cikmamisti ben nezaman birsey almak istesem statusum degismiyor zaten herseferinde msg attim sorun degil biz sana gonderecez dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bu sanal kart la hibir sorun cıkmıyor diyor herkez bende sanal kartla almaya karar verdim. Peki baka seciciligi yapıyorlarmı?[signature][hline]Mutlu İnsan - w0w defAultgame - gamerbug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Gözüm tutmamıştı bu siteyi zaten :) Ben çıktığının ilk günü direk yollatıyorum akrabam sayesinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ayın 26'sına kadar yapılan pre-order'ların sorunlu olabilir. Sendeki waitin olayı da henüz pre-order'ın açılmamasından kaynaklanıyor. 26'sından sonra pre-order'lılara pre-order kutuları yollanacak sanırım. edit: Bu son dediğim kutu hakkında kesin bir fikrim yok. Öle bişey okumuştum sanırım bir yerde ama bulamıyorum şimdi.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 23 Kasım 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gameplay.co.uk 2 pound daha ucuz burası :P[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 pre order relased 17 aralık :P o zaman final beta böle tarıhlerde filan baslıcak kesin abi üye olucam ama tr yok haydaa nasol getırtcez burdan :([signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Kasım 2004 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Kasım 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 CE siparişi vermeyi düşünenler, eğer türkiye ye yollayan bir site bulursanız pre-order için haber verin. blizzard da maşallah avrupayı bir sallıyor bir sallıyor, herifler kendi forumlarına bile cewap wermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Lind3r0th, 23 Kasım 2004 16:47 tarihinde demiş ki: pre order relased 17 aralık :P o zaman final beta böle tarıhlerde filan baslıcak kesin abi üye olucam ama tr yok haydaa nasol getırtcez burdan :( Az önce online yardıma sordum, Türkiye'ye yolluyolarmış. Tabi seçeneklerde niye yok diyeceksiniz.. Bilmiyorum. Ayrıntıları soracaktım ama direk kapattı bağlantıyı operatör. [Bu mesaj Ozan tarafından 23 Kasım 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: codmaster, 23 Kasım 2004 13:39 tarihinde demiş ki: Ben gameloadeddan almıştım zamanında daoc,baya bi beklemiştim,ek olarak normal posta ile geldiğinden paket posta kutusunun üzerine konmuştu,neyseki çalmamış kimse :).Ama bence diğer sitelerden daha hızlı getiriyor bir de daha ucuz gibi sanki. Bir de sorun olduğunda orda şikayet bölümü vardı hatırladığım kadarıyla ordan mesaj atarsan düzeltiyorlar ne sorunun varsa. Normal postayla mı geliyor :-o, zıçtık!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Qui, 23 Kasım 2004 16:37 tarihinde demiş ki: gameplay.co.uk 2 pound daha ucuz burası :P Burası sadece UK içiymiş online helpten öğrendim. Sakın order vermeyin ingilterede yaşayan kankanız yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ee demın adamın online hattı aramıs sormus tr ye yolluyoz demiş ya eleman -,-[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Cidden birbirlerinden mi haberi yok bunların anlamadımki. Türkiye'ye yolluyor musunuz? dedim. Evet dedi kapadı. Mitch'di adı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bendede sadec UK içi shipment var dedi. Turkey için başka sitelere bakmamı tavsiye etti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar