Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu Preorder (gameloaded)

Ragnar

Öne çıkan mesajlar

gameloaded dan eu preorder yaptım 3 gün önce ama gameloaded da order status hala Awaiting Authorisation.

order da kulandığım cc sürekli yurt dışından rahat alışveriş yapabildiğim bir kart ve limiti falanda dolu değil (+ banka hesabındada bir oynama yok )

bir arkadaşımında dediğine göre zamanında daoc siparişi vermiş order status 3 ay boyunca Awaiting Authorisation kalmış ve sonunda iptal etmiş

bu konuda bir bilgisi olan varmı

varsa başka bir eu preorder yapabileceğim yer ordan yapayım gameloaded da gelirse satarız artık

[Bu mesaj Ragnar tarafından 23 Kasım 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Ragnar tarafından 23 Kasım 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende de bir başka oyun için aynı şey yazıyor günlerdir, iptal etmeyi düşündüm hatta

26'sıyla alakasını kuramadım ama[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

sanal kartı kabul ediyorlar, ondan sorun çıkmaz
ama başka bir problemleri olabilir, biz awaiting auth diye görürken sistemlerinde sorun vardır onlar bundan haberdar olmayabilir, mail ile sormak lazım aslında[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

gameloaded'dan toa çıktığında siparış vermiştim. Sipariş Awaiting Authorisation iken yaklaş 3 hafta sonra elime ulaştı. İlk kullandığım kart sanal kartdı ama kabul edilmedi. Bankayla görüşmem sonucunda bazı yurt dışı sitelerin sanal kart kabul etmediğini söylediler. Kartı değiştirip yeni sipariş verdiğimde ise bu durumda bekledi.[signature][hline]Borges
Enchanter
Kerghan lvl50 Animist ML10
Duman lvl50 Valewalker
Sosyal ağlarda paylaş

eu sitelerine henüz CE eklenmemiş hala sanırım böhü,

26 sından sora yaparlar herhal onuda.

bu arada yılbaşı gelio, bütün siteler indirim hediye vb yaparlar ekstradan yakında :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gameloadeddan almıştım zamanında daoc,baya bi beklemiştim,ek olarak normal posta ile geldiğinden paket posta kutusunun üzerine konmuştu,neyseki çalmamış kimse :).Ama bence diğer sitelerden daha hızlı getiriyor bir de daha ucuz gibi sanki.

Bir de sorun olduğunda orda şikayet bölümü vardı hatırladığım kadarıyla ordan mesaj atarsan düzeltiyorlar ne sorunun varsa.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Ayın 26'sına kadar yapılan pre-order'ların sorunlu olabilir. Sendeki waitin olayı da henüz pre-order'ın açılmamasından kaynaklanıyor.

26'sından sonra pre-order'lılara pre-order kutuları yollanacak sanırım.

edit: Bu son dediğim kutu hakkında kesin bir fikrim yok. Öle bişey okumuştum sanırım bir yerde ama bulamıyorum şimdi.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 23 Kasım 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pre order relased 17 aralık :P o zaman final beta böle tarıhlerde filan baslıcak kesin abi üye olucam ama tr yok haydaa nasol getırtcez burdan :([signature][hline]Awaiting Final Beta
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Kasım 2004 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Kasım 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 23 Kasım 2004 16:47 tarihinde demiş ki:
pre order relased 17 aralık :P o zaman final beta böle tarıhlerde filan baslıcak kesin abi üye olucam ama tr yok haydaa nasol getırtcez burdan :(

Az önce online yardıma sordum, Türkiye'ye yolluyolarmış. Tabi seçeneklerde niye yok diyeceksiniz.. Bilmiyorum. Ayrıntıları soracaktım ama direk kapattı bağlantıyı operatör.

[Bu mesaj Ozan tarafından 23 Kasım 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 23 Kasım 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
Ben gameloadeddan almıştım zamanında daoc,baya bi beklemiştim,ek olarak normal posta ile geldiğinden paket posta kutusunun üzerine konmuştu,neyseki çalmamış kimse :).Ama bence diğer sitelerden daha hızlı getiriyor bir de daha ucuz gibi sanki.

Bir de sorun olduğunda orda şikayet bölümü vardı hatırladığım kadarıyla ordan mesaj atarsan düzeltiyorlar ne sorunun varsa.

Normal postayla mı geliyor :-o, zıçtık!..[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...