montezaus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Hiç gördünüz mü biryerlerde bilmem ama direk taş etti beni bu araç. Son yıllardaki mustang gerçek ruhunu yansıtmıyordu bence, ama bunu görünce harbi heyecanlandım bilmem ne düşünür edersiniz buyrun sizindir başlık =) rsportscarsda rastladım, v8 4.6lt motor[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Camdaki yapıştırmayı ve abartı nikelajlı jantları saymazsak eski kasanın başarısızlığını kapatabilir diye düşünüyorum. American Muscle dedikleri şeye daha çok benzemiş, 2005 modelde böyle bişey görmek sevindirici.[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 1 Yıl fln olmuştur heralde bunu göreli hatta midtown madnessıma additional car olarak bile indirdim ben bunu =) Bence de kaybettiği ruhu geri yakalamış Mustang bu kasanın satışları çok daha fazla olacaktır. Şunun üzerinde oynanmamış bir resmini koyasaymışsın keşke herşeyin orjinali güzel[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 resimlerin orjinal olması lazım, öyle sanıyodum en azından da camdaki yapıştırmaya ne demeli bilmem =) şahsen çok beğendim fakat fazla bilgi yok hakkında[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bu Roush Mustang GT yani modlu bir Mustang... Orjinali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Nsf under ground 2'de var sanırım bu araba..[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Açıkça söliim araba beni de oldukça heyecenlandırdı. Güzel bi tasarım.. Alınabilecek bi araba![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 peder alacakti bana dogum gunumde ama sis farlarini begenmedim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bi dakka resimleri gormeden atmisim. benim dusundugum bir eski kasa idi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Allahım,lütfen... BANA MİLLİ PİYANGO NASİP ET YARABBİM!!![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 canavar yaratmışlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 çok da pahalı olmicak araba en azından beklenen gibi deil(25.000$mı ne) ayrıca avrupa'da piyasaya sürülmeyecekti en son aldıım bilgilere göre..[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bence araba bu haliyle basarisizliklarla dolu ornegin aynalar gorduum kadariyla plastik basta bu beni yikti sonra ondeki yuvarlak farlar gecelegin karsindan kamyon geliyormus hissi verir ama 2000lerin modasi cizgi seklinde farlar mesela bmw z8 arka farlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ustteki iki araba orjinal hali deil bence daha cok 3. sanayiden cikma gibi duruyorlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bence bu yeni kasası ile eski havasını ve karizmasını yakalamış ve ben amerikan'ım kaslıyım kardeşim şeklinde bağırmaya başlamış ellerine sağlık.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 karamurat'in dediklerinden. sonunda amerikan oldugunun farkina varmis,mustang kendine gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Güzell olmuşşşş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hahah kedi uzanamadığı ciğere kıkgh dermiş gibi bi durum seziyorum:) Bu arada o amerikada 25bin dolar buraya gelse bile gumrukle 45bin dolar falam asgari olur ki bu fiyat bence en ucuzudur bu modelin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Beyler dikkatlı bakarsanız 1.ve 3. resim fake 3de de yapılmış ya hepsi yada çoğu;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 fiyat konusunda haklısın da 3. resim ne açıdan fake anlayamadım. Hadi birincisinde durduğu yerde dumanlar felan çıkarıyo da 3te bişi bulamadım, hatta bi an o içerdeki adam cem yılmaz mı acaba dedim de yok o da diil[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 adam direk 3d efekti zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 turkiyeye ilk gelen ford mercury cougar turkiyede iki sene oncesinin parasiyla 35 milyara lici buluyordu ama amerikada araba 10.000 dolardi gumruk diceksiniz arabalari benim kiz arkadasim getiriyor amerakan vatandasi ve babasi natoda calisiyor araba icin kargo parasi alinmiyor 35 MB XXX plaka ilede rahat rahat trafige cikilabiliyor yani 25-30 dolar verdikten sonra almak sorun olmaz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 eski mustanglere benzetilmeye calisilmis ama bence basarisiz olmus.cok basit duruyo araba hele arkasi aman yarabbim diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 dedim ya 3. sanayi gibi duruyo diye :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bENce araba süper beni heycanlandırdı hatta duvar kaüıdı yaptım ama resimlerin dedim gibi ya hepsi yada bi kısmı fake.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar