Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 Mustang GT

montezaus

Öne çıkan mesajlar

Hiç gördünüz mü biryerlerde bilmem ama direk taş etti beni bu araç. Son yıllardaki mustang gerçek ruhunu yansıtmıyordu bence, ama bunu görünce harbi heyecanlandım

bilmem ne düşünür edersiniz buyrun sizindir başlık =)

rsportscarsda rastladım, v8 4.6lt motor[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus

Sosyal ağlarda paylaş

1 Yıl fln olmuştur heralde bunu göreli hatta midtown madnessıma additional car olarak bile indirdim ben bunu =)

Bence de kaybettiği ruhu geri yakalamış Mustang bu kasanın satışları çok daha fazla olacaktır.

Şunun üzerinde oynanmamış bir resmini koyasaymışsın keşke herşeyin orjinali güzel[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

resimlerin orjinal olması lazım, öyle sanıyodum en azından da camdaki yapıştırmaya ne demeli bilmem =)

şahsen çok beğendim fakat fazla bilgi yok hakkında[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

bence araba bu haliyle basarisizliklarla dolu

ornegin aynalar gorduum kadariyla plastik basta bu beni yikti

sonra

ondeki yuvarlak farlar gecelegin karsindan kamyon geliyormus hissi verir ama 2000lerin modasi cizgi seklinde farlar mesela bmw z8 arka farlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

fiyat konusunda haklısın da 3. resim ne açıdan fake anlayamadım. Hadi birincisinde durduğu yerde dumanlar felan çıkarıyo da 3te bişi bulamadım, hatta bi an o içerdeki adam cem yılmaz mı acaba dedim de yok o da diil[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyeye ilk gelen ford mercury cougar turkiyede iki sene oncesinin parasiyla 35 milyara lici buluyordu ama amerikada araba 10.000 dolardi

gumruk diceksiniz arabalari benim kiz arkadasim getiriyor amerakan vatandasi ve babasi natoda calisiyor araba icin kargo parasi alinmiyor 35 MB XXX plaka ilede rahat rahat trafige cikilabiliyor

yani 25-30 dolar verdikten sonra almak sorun olmaz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...