Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic X

Norak

Öne çıkan mesajlar

valla defender işe yarıyor ya, taunt atamasan da en zayıf adamına intercept atiyorsun , debuff lıyorsun vs.

ha mobuna göre değişiyor tabi bazı tank gibi moblar var sürekli bloklayan, onlara bladedancer da bi işe yaramıyor.

ama aynı şekilde casterların da hiç bi işe yaramadığı moblar da oluyor full resist vs. Sırf physical damagela yardırıyorsun.

o yüzden bence bir sorun yok

dün baya bi süremi Tower of Enigma'da geçirdim. galiba archmage questi için gereken itemı aldım ama daha quest yok bende.

baya vakit geçirtiyor oyun ya. Sevdim o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

ha o yüzden 300k para falan birikti.

ben çünkü warrior'da oynuorum. level 19 partim. maksimum 13-14k para birikiyor, sonra bi skill öğren, bi büyü öğren iki potion al falan bitiyor. Sonra tekrardan..

oyun galiba warrior mode'da çok net bir şekilde challenging ve keyifli oluyor. tam kıvamında.

Progress tabi aşırı yavaşlıyor çünkü aldığın questi çat die gidip yapamıyorsun hiç bir zaman. Baya bi deniyorsun daya yiosun, herhalde ben düşük levelım burda diyip geziosun, mysterious dungeon buluosun yolda ona giriosun falna derken 5 saat olmuş anca 1 level almışssın. Ama bildiğin eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

adventurerda bitirdim şimdi, warriorda kasmaya çok gerek yok stratejik derinlik combata düzgün bi yerde başlayıp dar koridora tüm düşmanları üçer üçer çekmekten ibaret zaten.

barbar ranger runepriest freemage oynadım.

runepriest tam powerhouse, light hayvan gibi güçlü yanına fire verince yardırıyor. kalkan var bitane relic öküz gibi armor veren onu da takınca ölmüyo zaten.
freemage primordial yüzünden zorunlu gibi birşey. dispel, identify, implosion, spirit beacon vs vs her büyüsü inanılmaz utility. yanına air gmleyince coştukça coşuyor 1400 chain lightning criti gördüm sonlara doğru.
barbar: aslında inanılmaz değil, meat shield, ben yanlış gittim başta, relic axe ı aldığın gibi kullanıp direk master axe yapılırsa çok erkenden inanılmaz damagelere ulaşıyor. taunt için iyi.
ranger: baya gereksiz, ranged oyunda hiç bir işe yaramıyor. oyunun çok büyük kısmında zaten duel wield swordlarla dps yapıyorsun. bunun yerine direk blademaster alsaymışım keşke dedim ama perceptionlu bi karakter de lazım aynı zamanda, bilemedim o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

prime en iyi çünkü identify var sdfsdf.

relic axe çok spastik bi yerdeymiş. ben daha onu yeni buldum elimdeki gri baltadan base dmg'ı düşük emenike... ama buildi baştan ona göre yaptım şimdi canavar gibi barbar.

rangerın olayı dual wield dagger + air magic. sen yanlış oynamışsın. ranger diyince hemen okçu yapalım moda giriyoruz tabii ama aslında all-rounder bir karakter über dps getirmez ama decent dps + utility getirir. bow da sadece ranged pull yapmak için lazım. zaten bow oyundaki en tırt silah. bow skilli de en tırt skill.

stratejik derinlik olması için en başta herşeyin her bi zike immune olmaması lazım. reliclerin geri kalan bütün ekipmanların toplamından üstün olmaması lazım. dediydim hatta relicler charlardan iyi diye, abartılı biraz evet ama char gibi level alıyorlar lan olur mu öyle şey ahah. adamın terliği breastplateinden fazla armor veriyor. bi de aptal grid sistemi olmasın ki ranged, spell falan bir boka yarasın. spell yine aoe'den iş yapıyor ama single-targetlar o kadar manasız ki. hele hele sıfır CC componente sahip olanlar resmen mana israfı.

böyle bi modernlikten gelen güzellikler var ama sistem olarak 10+ senelik wizardry'i tercih ederim net. ben de severek, eğlenerek oynuyorum ama objektif eleştireyim dediğin anda harbiden tuttuğun yerden dağılıyor. design flawlar birleşip voltron'u oluşturmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

relic dagger olmadığı için işte dw dagger gitmeye de çok gerek yok, yoksa dagger da gm di rangerda. 2 tane relic kılıç var onlarla 200-300 arası vuruyosun her turn.

fly, town portal, adam gibi water walk falan olan bi oyundan bu beyinsiz tablet oyununa dönmüş olması çok üzücü şu oyunun.

like yokmu lan burda. valla bende oynadım baya ama mm6 falan aklıma geldikçe daralıyorum.bir serinin için içine nasıl edilir aha böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...