Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mercedes cla 86.000tl türkiye giriş fiyatı

chrome

Öne çıkan mesajlar

yok, olmaz. satin almada olur. kiralamada direk gider yaziyorsunuz ve kdv dusuyorsunuz. asil sartlar sozlesmeye bakar ama lastik degisimi, periodik bakimlar, kasko, trafik sigortasi vs gibi giderler karsi tarafa odettirilebilir kiralamada. satista arac sirketin oldugundan tum bu giderler size aittir.
Sosyal ağlarda paylaş

satın aldığında 100k lık bir aracı. 18k kdv, 20k amortisman düşüyorsun araç 62k ya geliyor sana esasen.

2000tl den kiraladığında bunun 360 tl sini kdv olarak 400 tl sini de stopaj olarak düşüyorsun aracın aylık kirası 1240 tl oluyor.

benim bildiğim böyle. ama tabi kiraladığında servis derdin yok sigorta derdin yok kasko derdin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru direkt amortisman yapılamıyor kiralamada yanlış yazmışım. tamamı gider yazılıp kdv'den düşülüyor. kiralama şirketi yıl sonu alıp ekstra amortisman yapıp dolaylı yoldan indirim verebiliyor anca ama bu olay olmasa da baya avantajlı kiralama işi. alıp 10 sene kullanmıyorsan arabayı.

edit:yakın zamanda düşünüyorum bi şahış şirketi. ufak tefek işler yapmak lazım. maaş olayı çekilmez uzun süre. maşallah 60 yaş yaptılar emekliliği fln. kısa yoldan köşeyi dönmekl lazım =)
Sosyal ağlarda paylaş

A serisinin binilebilir versiyonu olan A200 AMG 95-96 bin TL'ye geliyor. Geçen hafta kız arkadaşımla MINI'yi satıp alınır mı diye baktık ben de şirket aracına geçeceğim için evde bitane güzel araba olsun diye ama 156 HP, önden çekiş ve Manuel Klimalı arabaya değmez dedik sonunda.

CLA'da bu fiyata normal hatta pahalı bile. 130 bin TL'ye C200 Coupe alınıyor sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abi amma arkadan itiş kullanıcısı varmış :)

-Abi araç süper... full+full'u al ortak parenteze çarp ikinin küpüyle... o derece yani abim. Hem fiyatı da 32bin öörooo, süper bir Alaman yapımı...
-Önden çekiş mi yoksa arkadan itiş mi?
-Önden çekiş sayın abim
-Salla o zaman, yaramaz!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Ciddi ciddi almayi dusunenlerdenim... Beni korkutan bir sey var,
sadece 1 sene satista kalicak dvm. yokmus (vurgun yapicaklar gibi gozukuyor) Aslinda bir acidan avantaj modeli eskimiycek ama yedek parca vb... Cok can yakacak gibi.

Üvey evlat CLA

Sende buna inandın?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...