Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Selam.Hdd yi bilgisayara takınca ~$WMLPYNFXF.FAT içinde hata eksik Giriş: crys hatası veriyor.Google da bir şey bulamadım.Nedir ne yapmalı ? Farklı kablo denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Taramayla tarayınca içinde ki dosyalarda gözüküyor.700gb boyutta var ama biçimlendir diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Çok sıkıntılardayım yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 partition mu uçmuş nedir acaba. yani veri önemli değilse biçimlendir tabi, önemliyse de bi şekilde veri kurtarma programlarıyla o veriyi aktarmaya çalışman lazım başka bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Virüs tarama ile taradığımda içindekileri görebiliyor diye rahatladım biraz.Heralde programlarla kurtarabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Selam ben sorunu hala çözemedim.Wizard partition dan görebiliyorum tüm dosyaları.Kız arkadışımın hdd ye de aynısı oldu.Virüs diyeceğim ama ne aynı laptop a taktık ne aynı dosyayı kullandık.Aynı hata tek ortak yan aynı net bağlantısı. Elim kırık alçıda yazım hataları varsa ondan arada başka hrflere basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 crysis oluşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Abi google da aratınca sadece benim konu çıkıyor dünyada tek başına gelen ben miyim lan. Nasıl kurtarabilirim verileri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Arama sekmesine içindki dosyanın ismini yazınca buluyo girebiliyorum içine hdd nin.Yani sadece hdd ye girme kısmında sıkıntı var.İçinden biri iki şey kopyaladım bile ama 750gb lık şey 500 ünü kurtarmam lazım o kadar boş yerim yok.Nasıl düzeltebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 başka bir hd ye aktarmaktan başka çaren yok. bu tür sorunlar varken master olarak takmanı da önermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar