Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün Gün Evdeyım Çünkü...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
n0body, 23 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki:
Doğal seleksiyon...
Doğanın kuralı, zayıf olan ölmeli...

1000w az gelir senin gibilere... !![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Mesaj tarihi:
Zayıf olan olmelı ha!!!
Salaksınkııı,sen o duruma dustugunde bu cesaret gerektıren ısı yapabılecekmıydın cok merak edıyorum,ıntıhar etmek kolay degıl genc...ole kopruden atlamak falan dendıgı gıbı degıl...Esas yurek o zaman ortaya cıkıyor..basımız sagolsun tekrar..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
inihar etmek yurek ister gibisinden sacma sapan laflar etmeyin. cilerim tepeme cikiyor. intihar etmek marifet di mi. yurek istiyor ya.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Mesaj tarihi:
hatta bir de pati toplama kampı açalım istersen
ari ve sarı saçlı patiler dışındakileri öldürelim
sadece güçlü patiler kalsin di mi ?

said:
Doğal seleksiyon...
[signature][hline]

[Bu mesaj Goering tarafından 23 Kasım 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Doğal seleksiyon...

o taş devrinde geçerliydi bu zamanda tıp var,başımız sağolsun çok üzgünüm şu anda ne desem diye düşündüm uzun süredir :([signature][hline]shinsetsu desu..

[Bu mesaj Apache tarafından 23 Kasım 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İçtiği ilaçların yan etkisinden ve esrar'dan dolayı böyle bişey yapmış olabilir.

Hepimizin başı saolsun..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
said:
Doğal seleksiyon...

ruhsuz adam..ik çift laf ederdim ama hal yok.[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Mesaj tarihi:
said:
WindShade, 17 Kasım 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
Ben hastalığımı şans eserı farkettım
gayrı ıhtıyarı yaptırmıs oldugum check up sayesınde ölumden döndum sızlere tavsıyem her yıl check up yaptırmanız gercekten hayat kurtarıyor örnek : ben

...[signature][hline]"her söylediğini düşün, her düşündüğünü söyleme."
Mesaj tarihi:
ne diyeyim ya arkadaşları için elbet çok zor bir durum ben kendisi için üzüldüğüm kadar arkadaşları kadarda üzülüyorum, hepinize allah sabır versin yapabilecek en iyi şey sanırım o :([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
intihar için mantık arama. Her İnsan her an intihar edebilir. Ben ortaokuldayken kızın biri dersten düşük aldı diye sınıfın camından atlamıştı. (Bizim sınıfta deildi yani duyduk.) Yani intiharda mantık aranmaz.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
nuke..
O ha...[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 24 Kasım 2004 15:02 tarihinde demiş ki:
Ben ortaokuldayken kızın biri dersten düşük aldı diye sınıfın camından atlamıştı.

bu[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

• Yeni Oluştur...