Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün Gün Evdeyım Çünkü...

WindShade

Öne çıkan mesajlar

Zayıf olan olmelı ha!!!
Salaksınkııı,sen o duruma dustugunde bu cesaret gerektıren ısı yapabılecekmıydın cok merak edıyorum,ıntıhar etmek kolay degıl genc...ole kopruden atlamak falan dendıgı gıbı degıl...Esas yurek o zaman ortaya cıkıyor..basımız sagolsun tekrar..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

hatta bir de pati toplama kampı açalım istersen
ari ve sarı saçlı patiler dışındakileri öldürelim
sadece güçlü patiler kalsin di mi ?

said:
n0body, 23 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki:
Doğal seleksiyon...
Doğanın kuralı, zayıf olan ölmeli...
[signature][hline]

[Bu mesaj Goering tarafından 23 Kasım 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Doğal seleksiyon...

o taş devrinde geçerliydi bu zamanda tıp var,başımız sağolsun çok üzgünüm şu anda ne desem diye düşündüm uzun süredir :([signature][hline]shinsetsu desu..

[Bu mesaj Apache tarafından 23 Kasım 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İçtiği ilaçların yan etkisinden ve esrar'dan dolayı böyle bişey yapmış olabilir.

Hepimizin başı saolsun..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Doğal seleksiyon...

ruhsuz adam..ik çift laf ederdim ama hal yok.[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WindShade, 17 Kasım 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
Ben hastalığımı şans eserı farkettım
gayrı ıhtıyarı yaptırmıs oldugum check up sayesınde ölumden döndum sızlere tavsıyem her yıl check up yaptırmanız gercekten hayat kurtarıyor örnek : ben

...[signature][hline]"her söylediğini düşün, her düşündüğünü söyleme."
Sosyal ağlarda paylaş

ne diyeyim ya arkadaşları için elbet çok zor bir durum ben kendisi için üzüldüğüm kadar arkadaşları kadarda üzülüyorum, hepinize allah sabır versin yapabilecek en iyi şey sanırım o :([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

intihar için mantık arama. Her İnsan her an intihar edebilir. Ben ortaokuldayken kızın biri dersten düşük aldı diye sınıfın camından atlamıştı. (Bizim sınıfta deildi yani duyduk.) Yani intiharda mantık aranmaz.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...