nameless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 abi sahiden ölmüş mü bende şaka yapıyo sanmıştım çok kötü oldum şimdi :( hatta bunu yayınla demişti ölünce(daha tanışalı 2gün olmuştu hem) .--------------------------------------------------------------------. | Session Start: 21 Kasım 2004 Pazar | | Participants: | | Holy Shit ([email protected]) | | ...ŞEY HİÇ BİR ŞEYE DEĞMEZMİŞ MEĞER... ([email protected]) | .--------------------------------------------------------------------. [22:42:36] HİÇ BİR ŞEY : hangı ılactan bolca ıcersen olursun [22:42:51] Holy Shit: hangisi olursa fark etmez herlda [22:43:00] HİÇ BİR ŞEY : mesela [22:43:08] Holy Shit: uyku ilacı [22:43:15] Holy Shit: akla gelicek ilk şey [22:43:20] HİÇ BİR ŞEY : uyku ılacı evde yok [22:43:25] Holy Shit: kendinimi öldürcen la [22:43:32] HİÇ BİR ŞEY : evet [22:43:42] Holy Shit: delimisin olm [22:43:52] HİÇ BİR ŞEY : ılac ısmı sole bana [22:43:52] Holy Shit: zaten bin tane ödev var dur imdi [22:44:06] HİÇ BİR ŞEY : uf be ugrastırma butun ılacları cerım [22:44:06] HİÇ BİR ŞEY : kastırma ıste [22:44:23] Holy Shit: iç hepsini o zaman öldürür [22:44:36] HİÇ BİR ŞEY : ne bulursam ıcıcem ozaman olurum ? [22:44:43] Holy Shit: ewet [22:45:58] HİÇ BİR ŞEY : tmm ozamn [22:46:02] HİÇ BİR ŞEY : son bı actıona cıkıyım son sıgaramı ıcıp son sıgara sarkımı acıyım [22:46:03] HİÇ BİR ŞEY : elvedaa [22:46:08] HİÇ BİR ŞEY : aha bu yazılarıda forumlara koy ü [22:46:08] Holy Shit: elveda [22:46:10] HİÇ BİR ŞEY : 1 saat sora yaaa çok kötüyüm şu an :(((((((((([signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 beyler şuan okudum ve şok oldm.bU SİGARA İÇENLERE İBRET NİTELİĞİ TAŞIYAN ÇARPICI Bİ OKADARDA İNSANI derinden yaralıyıcı bir konu . Başımız sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kanım dondu... Allah rahmet eylesin... çok üzüldüm $imdi ya,her ne kadar kendisini tanımasam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 başımız sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 allah rahmet eylesin. :'([signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hassiktir ya, çok moralim bozuldu allah kahretsin :( çok üzüldüm, yakınlarına çok büyük sabır diliyorum, başımız sağolsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 basımız sagolsun :( [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 23 Kasım 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 abi allah kahretsin ya :([signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: nameless13, 23 Kasım 2004 15:16 tarihinde demiş ki: abi sahiden ölmüş mü bende şaka yapıyo sanmıştım çok kötü oldum şimdi :( hatta bunu yayınla demişti ölünce(daha tanışalı 2gün olmuştu hem) .--------------------------------------------------------------------. | Session Start: 21 Kasım 2004 Pazar | | Participants: | | Holy Shit ([email protected]) | | ...ŞEY HİÇ BİR ŞEYE DEĞMEZMİŞ MEĞER... ([email protected]) | .--------------------------------------------------------------------. [22:42:36] HİÇ BİR ŞEY : hangı ılactan bolca ıcersen olursun [22:42:51] Holy Shit: hangisi olursa fark etmez herlda [22:43:00] HİÇ BİR ŞEY : mesela [22:43:08] Holy Shit: uyku ilacı [22:43:15] Holy Shit: akla gelicek ilk şey [22:43:20] HİÇ BİR ŞEY : uyku ılacı evde yok [22:43:25] Holy Shit: kendinimi öldürcen la [22:43:32] HİÇ BİR ŞEY : evet [22:43:42] Holy Shit: delimisin olm [22:43:52] HİÇ BİR ŞEY : ılac ısmı sole bana [22:43:52] Holy Shit: zaten bin tane ödev var dur imdi [22:44:06] HİÇ BİR ŞEY : uf be ugrastırma butun ılacları cerım [22:44:06] HİÇ BİR ŞEY : kastırma ıste [22:44:23] Holy Shit: iç hepsini o zaman öldürür [22:44:36] HİÇ BİR ŞEY : ne bulursam ıcıcem ozaman olurum ? [22:44:43] Holy Shit: ewet [22:45:58] HİÇ BİR ŞEY : tmm ozamn [22:46:02] HİÇ BİR ŞEY : son bı actıona cıkıyım son sıgaramı ıcıp son sıgara sarkımı acıyım [22:46:03] HİÇ BİR ŞEY : elvedaa [22:46:08] HİÇ BİR ŞEY : aha bu yazılarıda forumlara koy ü [22:46:08] Holy Shit: elveda [22:46:10] HİÇ BİR ŞEY : 1 saat sora yaaa çok kötüyüm şu an :(((((((((( OF ya :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 üzüldüm. diyecek birşey bulamıyorum. keşke hayata onu bağlayacak güzel şeyler olsaydı da, vazgeçseydi.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 23 Kasım 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 başımız saolsun yeni okudum:([signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 23 Kasım 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: -coLdwind-, 23 Kasım 2004 17:12 tarihinde demiş ki: üzüldüm. diyecek birşey bulamıyorum. keşke hayata onu bağlayacak güzel şeyler olsaydı da, vazgeçseydi. Bilemiyorum ya. Çok kötü birşey gerçi ama erken öleceğini bilmek çok kötü birşey olsa gerek üf ya :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 onunla ne kadar cok konusurdum zamanında ya. kanadadayken, nebula zamanları konusurduk baya. daha dun aklıma gelmisti ya. off...[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 gerçekten üzüldüm tüm ailesine ve arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum çok yakından tanımasamda vardı forumda filan... neyse üzüldüm böyle şeyler bidaha yaşanmamasını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 nadiren içimden etrafa küfürler savurma sendromu geçiriyorum. sadece adını duymama rağmen ilk diğer konuyu okudum çok kötü oldum. umarım rahmetlinin hali diğerlerine ibret olur. özellikle özentilikle başlayan her kötü şey gibi sigaradan da uzak durmanızı söyleyen belki 855318. kişi olacağım ama, yaşanan bir olay, umarım sözlerden çok daha iyi bir ders olur size. herkesin başı sağolsun. allah rahmet eylesin.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 :( Sadece of.... :([signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sigara dememiş dikkat edersen "alkol ve sigara-lık" demiş sigaralık; afgan keneviri (halk diliyle:esrar) demektir said: Xanthe, 23 Kasım 2004 15:43 tarihinde demiş ki: beyler şuan okudum ve şok oldm.bU SİGARA İÇENLERE İBRET NİTELİĞİ TAŞIYAN ÇARPICI Bİ OKADARDA İNSANI derinden yaralıyıcı bir konu . Başımız sağolsun... [Bu mesaj Goering tarafından 23 Kasım 2004 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Goering tarafından 23 Kasım 2004 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Herhalde acıları çok büyüktü böbrekle ilgili problemi olan bilir veya ölceği günü beklemek ona zor geldi.Forumda ölüceğinizi bilseniz napardınız die bir topic vardı şimdi aklıma geldi acaba okudumu o forumu merak ettim şimdi.:([signature][hline]"Evim evim güzel evim" [Bu mesaj LoMBaK tarafından 23 Kasım 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ya oyle kaldım ew gozlerım doldu neden hayat bu kadar basıt mı ıntıhar ıcın ya of aca off of[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: n0body, 23 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki: Doğal seleksiyon... Doğanın kuralı, zayıf olan ölmeli... Sen ne diyosun ? İllaki 2-3 sivri çıkıp skindirik muhabbet edicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: n0body, 23 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki: Doğal seleksiyon... Doğanın kuralı, zayıf olan ölmeli... Bu mantaliteyle yaşadığına göre doğa senin zayıf aklını selekleyememiş[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikonan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 aklı dengesi yerinde bir insanın intiharı (ölümü seçmesi) ne tür bir seleksiyonmuş ? laf konuşuyosunuz ama ne kadar boş ne kadar yakışıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 hepinizin başı sağolsun arkadaşa allahtan rahmet dilerim. said: n0body, 23 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki: Doğal seleksiyon... Doğanın kuralı, zayıf olan ölmeli... neden yaşıyorsun madem[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum [Bu mesaj tAKA tarafından 23 Kasım 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: n0body, 23 Kasım 2004 20:12 tarihinde demiş ki: Doğal seleksiyon... Doğanın kuralı, zayıf olan ölmeli... Doğal Seleksiyon un bir sonucu olarak sana şu an 1000 V gerilim uygulamak istiyorum[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 geçmiş olsun hastalık zor iş. :([signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar