Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 26.Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 17.03.2012 16.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

fizban said:

ne kasıtlı tekmelere kırmızı verilmiyor, hafifçe ayağını sallamış adama kırmızı. ok. selçukun kırmızıdan sonraki faulune falan kart yok mesela. derken 3.

Aynı pozisyonda elle sarı isteyen kayseriliye de yok kart. Ama hakemin bu kötülüğü Bobo'nun net kırmızı olması gerektiğini değiştirmiyor
e evet işte :) bu adam fenerbahçe bjk maçı yönetti iki hafta önce. fenerbahçenin 3 puanını gasp etti. daha sonra AMATÖR KÜME maçına atandı, o maç bile TAMAMLANAMADI. şimdi de beceremeyeceğini bile bile galatasaray maçına atanıyor.

@forgiver; o ikisi aynıysa hagi ile emre çolak aynı seviyede futbolcu.

@escape; adam ol, düzgün konuş, karşında arkadaşın yok.
Sosyal ağlarda paylaş

burak calısıyordur ben hakkaten o konuda inanıyorum resmen herife. kafa vuramıyor dendi ust uste 4 5 kafa golu attı. gucsuz dendi ayı gibi carpısıyo defansla. kendini yere atıyo dendi son 10 macta 1 kere gormedim attıgını. sırayla top kontrolu ve paslasmaya da calısıcaktır. herif inanclı
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

burak calısıyordur ben hakkaten o konuda inanıyorum resmen herife. kafa vuramıyor dendi ust uste 4 5 kafa golu attı. gucsuz dendi ayı gibi carpısıyo defansla. kendini yere atıyo dendi son 10 macta 1 kere gormedim attıgını. sırayla top kontrolu ve paslasmaya da calısıcaktır. herif inanclı

en büyük eksiği pas ve orta açamaması
zaten bir c.ronaldo deil
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

@forgiver, oyun içi olması birşey değiştirmiyo ki. sonuçta topsuz alanda tekme, alakasız biçimde.

@escape, bana demediğini iddia ediyosan tekrarlıyorum, adam ol, bu sefer ekliyorum, kıvırma :)

ne kıvırıcam birader sen kimsin ben sana kıvırıcam. burda gelip abuk subuk futbol cahilinden hallice yorumlar yapıyorsun ortaya edilen bir lafı üstüne alıp adam ol diyosun. ne işsin sen?

sana dememiştim ortaya demiştim tartışıyorlar diye ama, hadi sana diyorum kardeş nolucak?
Sosyal ağlarda paylaş

tartışan ben varım yalnız, sen gelip lan oğlum diye mesaj atıyosun, ben de sana adam ol diyorum. sonra sana demedim diyosun. sonra sana dedim diyosun. ben de kıvırma, adam ol diyorum.

birşey yapmayacağım, ergenlik yıllarımı aşalı çok olduğu için kimseyi kavgaya çağıracak değilim merak etme lol. adam ol diyorum, ileride lazım olur. adam ol sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

fizban said:

gs 5 maç kala ligi bitirecek yani ? ne içiyosunuz abi galatasaraylılara özel bi kafa yapıcı madde mi var ?
sizinkinden iyi olmasın sneijderimiz drogbamız burakımız balon schalke kotu takım cl dandik kupa.
ulan ne alaka şimdi ? matematiksel olarak imkansız ligin 5 maç kala bitmesi. ben başından beri gs zaten şampiyon diyorum, drogba sneijder balon diye hiç demedim, riskli transferler dedim. burak kazma dedim. e schalke maçları riskleri almanın mantıklı olduğunu gösterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...