Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://gundem.milliyet.com.tr/dovmeli-girdigi-cezaevinde-sakal-uzatip-sarik-takti/gundem/gundemdetay/13.03.2013/1679872/default.htm aklınızda olsun bu taktik işliyor her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 müstehak bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 said: Kapıyı kilitleyen Kısmet K., genç kıza tecavüz etmek istedi. Kısmet K., karşı çıkması üzerine M.A.’ya tecavüz etti. metne bak amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 O arada bir asılıp gelmiş metni yazan belli. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Hacı amcam dediğin adam 24 yaşında ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Nigger_of_the_sand said: said: Kapıyı kilitleyen Kısmet K., genç kıza tecavüz etmek istedi. Kısmet K., karşı çıkması üzerine M.A.�ya tecavüz etti. metne bak amk Aynı tespiti ben de yaptim. Bu haberi yapan arkadaş bally çekerek mi yazmış bi araştırmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Aket-Atum said: Hacı amcam dediğin adam 24 yaşında ama :D Aha bunu demeye geldiydim, gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Kısmet diye adı olan erkekten ne beklenir zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sonradan akıllanmıştır. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar