samaella Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 siz bozmuşsunuz kafayı 700 liraya kulaklıkla mousela, adamlar char satıp araba alıyor :D Dünyada, 20 milyona yakın kullanıcısı bulunan “Knight Online World” oyunundaki sanal karakterleri çalınan beş genç, 15 bin TL maddi zarara uğradıkları iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. http://www.hurriyet.com.tr/_np/2409/19532409.jpg Üniversiteli Burak Kanıtoğlu (21) ise bir yılda geliştirdiği silahı satarak otomobil aldığını anlattı. Oyunda 50 kişilik klan olduklarını belirten Kanıtoğlu, “Tüm oyuncuların kasası biziz. Bütçemiz 15 bin TL’ydi. Bu kadar insanın emeği çalındı. Bu adamlar daha tehlikeli şeyler de yapabilir. Yurtdışında bu olaylar hemen çözümleniyor ve hacker’lar yakalanıyor. Umarız burada da bizi mağdur edenler tespit edilir” diye isyan etti. ‘CHAR’ orijinal haliyle ‘character’ yani ‘karakter’in kısaltması. Yani oyunda yönetilen, savaştırılan sanal kahraman. Oyuncu ‘Char’ı ile savaşarak seviye atlarken diğer yandan da ganimetler kazanıyor. http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22797925.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 çar gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bu acı ne zaman bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 iyi bakın bu kadar sığırı bi daha bir arada göremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 soldakini gerçek zannettim ilk bakışta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yıl olmuş 2013 hala knight online sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 orada tek gerçek olan soldaki bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ooo lan parti yapmışsınız, niye haber vermediniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 En soldaki çar çok güzel bir ek olmuş fotoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 o adamı üniversiteye nasıl almışlar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 halen üni öğrencileri oynuyor diye özellikle belirtmiş yazar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 kendileri patlatmıştır bunlar guyild bankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Dövlet bize baksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 hayır harbi üzülüyorum lan. şu 5 adamın çalışarak 5 yılda memlekete getireceği artı değer toplamda 15.000 lira bile etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Adamın kendisi 15k etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ultima online da server açıp edit yaparak araba alanları biliyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bu oyunda dönen paralar niye bu kadar yüksek yahu. d3 oynayan bir arkadaş var. "ko daki silahımı satim 7000 tl gelecek onu d3 e gömerim" fln diyordu da zira. tuhaf kafalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 acayip bi kitlesi var Ko nun, paralı oyuncusuda çok, fakir öğrenciside. yalan yok eskiden ben de oynadım. ankaradan inşaat mühendisi olan biri geldi 8bine sattım herşeyi. kredi borcumu felan kapatıp yeni bilgisayar dizmiştim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi knight online'a verceğin parayı kıçına sürüp camdan dışarı atsan bile daha iyi bir harcama bence. ben de oynadım 2004-5 civarı, biliyorum oyunun nasıl olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Dworgian said: bu oyunda dönen paralar niye bu kadar yüksek yahu. d3 oynayan bir arkadaş var. "ko daki silahımı satim 7000 tl gelecek onu d3 e gömerim" fln diyordu da zira. tuhaf kafalar hakkaten keşke koya girseydik ek gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ekmek said: Adamın kendisi 15k etmez. http://i.imgur.com/LPf1aIE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Benim wowa başlattığım bir internet cafeci vardı adam knight online serverı gibi bişi açtı her ay cafesinin dışında ordanda 2-3 milyar gelir elde ediyordu adam ya item satışından haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 3 ayrı pc ye botla çAr kastırıp aylık geliri 20bin olan adam tanıdıktan sonra dünyaya bakış açım değişti.ve adam bildiğin 3 çocuklu bekçi muzaffer abi kılıklı bir adamdı.mesleği inşaat kalıpçılığı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 yabancı dil gerektirmiyor taktik gerektirmiyor sadece online saati ile hiç birşey bilmeden oynanabilen bir oyun bu yüzden gerizekalı millet olarak çok sevdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar