screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 belin yorulmus aman ha. Sakın dikkat ederek tasımayasın. Seni buralarda pek ozlemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cons said: KuddusiMavra said: şnayder real madridde doğru düzgün top oynamadı,zaten orada sürekli düşünülen oyuncunun maç sayısı 50-60 arası dendi... ADAM 48 MAÇ YAPILAN SEZONDA NASIL 50-60 MAÇ ARASI OYNASIN LAN NASI ANLAMIYORSUNUZ ŞUNU ALLAH ALLAH Abi şu mesajı görmezden gelip hala devam etmiş bi de göt ettim özür dileyin diye tribe girmiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: 2010-2011 de ya da 2011-2012 de sneijder realde mi? tek tek soralım birden fazla sıkla gelince zorlanıyosun gibi. KuddusiMavra said: işim çıktı. ben gideyim, 1 milyon dolarlık sipariş alayım geleyim. B)- görüşürüz gençler. screwy said: Bi gun de gel deki.. Biladerler ben bi got oldum ama nasıl cıkartabilecegimi bilemiyorum ben yancılarım da biraz fenerbahceli ve az bisey kotuler ama anca bu kadar yapabiliyoruz de. Aramızda problem kalmasın.i baska soze gerek yok. Gelip soyleyeckesin cetintas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Yaşlı kurtla yapılan dansın sonuçları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kurtun bel gitti baba hangi kurt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: fizban said: kuyt: 46 maç 14 gol 12 asist. 1 milyon bonservis, maçbaşılarla ~3.3 milyon yıllık maliyet. hamit: 34 maç 1 gol 6 asist. 3.5m euro bonservis, maçbaşılarla ~3.5 milyon euro maliyet.hamit turk. bu onemli bir para artısı. kaliteli turk almak istiyosan kuyttan fazla para veriyosun ayrıca zaten hamiti ofansif olarak dusunmek de komik zaten oynamıyo ofansif yanını hep soyledik sadece yanındakine pas vereceeksin dedik. topla hareket etmeye calıstıgında topu ezen sutları direkten baska yere gitmeyen ayda yılda bir orta tutturan ama fiziksel gucu ve defansif ozellikleri gayet iyi olan kosan savas bi adam hamit bunu oturup gol ve asistle kuytla karsılastırmak komik.birileri hamit ve kuyt a balon diyebilirsiniz sneijder e diyemezsiniz demiş ondan koydum ben de. kuyt bu istatistik ile balon falan değil. hamit bu istatistikle balon denemez ama, bu istatistikten bağımsız olarak yanlış tercihlerden ötürü kötü oynuyor. sneijder için erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 pardon anam ozaman onu gormemisim yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kuyt iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 balon attı beyler. aglayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 CthuLhu said: Cons said: KuddusiMavra said: şnayder real madridde doğru düzgün top oynamadı,zaten orada sürekli düşünülen oyuncunun maç sayısı 50-60 arası dendi... ADAM 48 MAÇ YAPILAN SEZONDA NASIL 50-60 MAÇ ARASI OYNASIN LAN NASI ANLAMIYORSUNUZ ŞUNU ALLAH ALLAH Abi şu mesajı görmezden gelip hala devam etmiş bi de göt ettim özür dileyin diye tribe girmiş ahaha anlaşıldı...bu kelimeyi kullanmak serbest demek ki..ben de geniş geniş kullanayım o zaman... türkçemizde çok güzel sözler var bilgili olduğunu düşünen cahil kişi. iki kişi konuşurken üçüncüye bok yemek düştüğü söylenir bu sözde. şimdi sen aklın sıra beni <> sevdasında olan cons-skrivi ekürisine katılmak istemişsin ve fakat tartışmanın <> konuya daldığın için buranın çok kullanılan deyimiyle faillemişsin. cons bir sezonu sadece real madridin lig maçlarından ibaret sanan bir insan. oysa ki kendisine ve ekürisine yukarıda 2-3 kez real madridin 1 sezonundan kastedilenin şampiyonlar ligi + sezon maçları + kral kupası + süper kupa maçları olduğu dolayısıyla 1 sezonda tabi ki 50-60 maç oynanabileceğini söylemiştim. sonuç olarak pekala mahcup olması gereken ama pişkinlik yapmaya devam eden cons-skrivi ekürisine katılmış bulunuyorsun. mahcup olman gerekir. soru şu: sen de pişkinlik yapıp gereksiz biçimde bu muhabbeti uzatacak mısın? yoksa "abi, pardon ya, gaza geldim, sana saldırmanın dayanılmaz hafifliğine kapıldım" mı diyeceksin? B)- enteresan kişiliklerle dolu hayat...pati'de onun parçası tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 offff cons leş, kuddusi ondan leşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: screwy said: 2010-2011 de ya da 2011-2012 de sneijder realde mi? tek tek soralım birden fazla sıkla gelince zorlanıyosun gibi. KuddusiMavra said: işim çıktı. ben gideyim, 1 milyon dolarlık sipariş alayım geleyim. B)- görüşürüz gençler. screwy said: Bi gun de gel deki.. Biladerler ben bi got oldum ama nasıl cıkartabilecegimi bilemiyorum ben yancılarım da biraz fenerbahceli ve az bisey kotuler ama anca bu kadar yapabiliyoruz de. Aramızda problem kalmasın.i baska soze gerek yok. Gelip soyleyeckesin cetintas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Teşekkürler görüşlerin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 takipcinisiz YANLIS bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KuddusiMavra said: CthuLhu said: Cons said: KuddusiMavra said: şnayder real madridde doğru düzgün top oynamadı,zaten orada sürekli düşünülen oyuncunun maç sayısı 50-60 arası dendi... ADAM 48 MAÇ YAPILAN SEZONDA NASIL 50-60 MAÇ ARASI OYNASIN LAN NASI ANLAMIYORSUNUZ ŞUNU ALLAH ALLAH Abi şu mesajı görmezden gelip hala devam etmiş bi de göt ettim özür dileyin diye tribe girmiş ahaha anlaşıldı...bu kelimeyi kullanmak serbest demek ki..ben de geniş geniş kullanayım o zaman... türkçemizde çok güzel sözler var bilgili olduğunu düşünen cahil kişi. iki kişi konuşurken üçüncüye bok yemek düştüğü söylenir bu sözde. şimdi sen aklın sıra beni <> sevdasında olan cons-skrivi ekürisine katılmak istemişsin ve fakat tartışmanın <> konuya daldığın için buranın çok kullanılan deyimiyle faillemişsin. cons bir sezonu sadece real madridin lig maçlarından ibaret sanan bir insan. oysa ki kendisine ve ekürisine yukarıda 2-3 kez real madridin 1 sezonundan kastedilenin şampiyonlar ligi + sezon maçları + kral kupası + süper kupa maçları olduğu dolayısıyla 1 sezonda tabi ki 50-60 maç oynanabileceğini söylemiştim. sonuç olarak pekala mahcup olması gereken ama pişkinlik yapmaya devam eden cons-skrivi ekürisine katılmış bulunuyorsun. mahcup olman gerekir. soru şu: sen de pişkinlik yapıp gereksiz biçimde bu muhabbeti uzatacak mısın? yoksa "abi, pardon ya, gaza geldim, sana saldırmanın dayanılmaz hafifliğine kapıldım" mı diyeceksin? B)- enteresan kişiliklerle dolu hayat...pati'de onun parçası tabi... Sıkıntılı mısın kardeş? Gel özet geçeyim sana Sneijder sürekli oyuncu olsa 50+maç oynardı demişsin. Ama sneijderin oynadığı sezon real madrid toplamda 48maç oynamış. Sonra tutmuş 2011istatistiği koymuşsun ronaldo mesutla karşılaştırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Şimdi artiz artiz cevap verecek utanmadan sıkılmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Çetonun çok büyük sıkıntıları var, belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 konu dışından kaçarken futbolda bile bizi buldu çeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 khala said: Çetonun çok büyük sıkıntıları var, belli. http://en.wikipedia.org/wiki/Erectile_dysfunction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Hadi ya, Allah yardımcısı olsun kardeş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 CthuLhu said: KuddusiMavra said: CthuLhu said: Cons said: KuddusiMavra said: şnayder real madridde doğru düzgün top oynamadı,zaten orada sürekli düşünülen oyuncunun maç sayısı 50-60 arası dendi... ADAM 48 MAÇ YAPILAN SEZONDA NASIL 50-60 MAÇ ARASI OYNASIN LAN NASI ANLAMIYORSUNUZ ŞUNU ALLAH ALLAH Abi şu mesajı görmezden gelip hala devam etmiş bi de göt ettim özür dileyin diye tribe girmiş ahaha anlaşıldı...bu kelimeyi kullanmak serbest demek ki..ben de geniş geniş kullanayım o zaman... türkçemizde çok güzel sözler var bilgili olduğunu düşünen cahil kişi. iki kişi konuşurken üçüncüye bok yemek düştüğü söylenir bu sözde. şimdi sen aklın sıra beni <> sevdasında olan cons-skrivi ekürisine katılmak istemişsin ve fakat tartışmanın <> konuya daldığın için buranın çok kullanılan deyimiyle faillemişsin. cons bir sezonu sadece real madridin lig maçlarından ibaret sanan bir insan. oysa ki kendisine ve ekürisine yukarıda 2-3 kez real madridin 1 sezonundan kastedilenin şampiyonlar ligi + sezon maçları + kral kupası + süper kupa maçları olduğu dolayısıyla 1 sezonda tabi ki 50-60 maç oynanabileceğini söylemiştim. sonuç olarak pekala mahcup olması gereken ama pişkinlik yapmaya devam eden cons-skrivi ekürisine katılmış bulunuyorsun. mahcup olman gerekir. soru şu: sen de pişkinlik yapıp gereksiz biçimde bu muhabbeti uzatacak mısın? yoksa "abi, pardon ya, gaza geldim, sana saldırmanın dayanılmaz hafifliğine kapıldım" mı diyeceksin? B)- enteresan kişiliklerle dolu hayat...pati'de onun parçası tabi... Sıkıntılı mısın kardeş? Gel özet geçeyim sana Sneijder sürekli oyuncu olsa 50+maç oynardı demişsin. Ama sneijderin oynadığı sezon real madrid toplamda 48maç oynamış. Sonra tutmuş 2011istatistiği koymuşsun ronaldo mesutla karşılaştırmışsın. sıkıntılı olan sensin genç...yazdım, bir daha yazdım, bir daha yazdım...yine yazayım....Real Madrid'in 48 maç oynadığı falan yok...eğer ŞL + KRAL KUPASI + SÜPER KUPA + İSPANYA LİGİ maçlarını bana ukalalık yapma yarışına girmeyip zahmet edip araştırıp öğrensen bu piramite gerek kalmayacak. nokta. edit: 2011 istatistiği ne demek? son 2 sezonda real madrid'in sürekli düşünülen oyuncuları ve rotasyonda düşünülen oyuncularının istatistiklerini bilmeyen patilere öğrettim. sanırım sen de öğrendin ama farkında değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cons said: khala said: Çetonun çok büyük sıkıntıları var, belli. http://en.wikipedia.org/wiki/Erectile_dysfunction bu kadar düştün he? yazdıklarıma insan gibi cevap vermek yerine... haksızlığını kabul etmek yerine... bu kadar alçalabildin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KuddusiMavra said: CthuLhu said: KuddusiMavra said: CthuLhu said: Cons said: KuddusiMavra said: şnayder real madridde doğru düzgün top oynamadı,zaten orada sürekli düşünülen oyuncunun maç sayısı 50-60 arası dendi... ADAM 48 MAÇ YAPILAN SEZONDA NASIL 50-60 MAÇ ARASI OYNASIN LAN NASI ANLAMIYORSUNUZ ŞUNU ALLAH ALLAH Abi şu mesajı görmezden gelip hala devam etmiş bi de göt ettim özür dileyin diye tribe girmiş ahaha anlaşıldı...bu kelimeyi kullanmak serbest demek ki..ben de geniş geniş kullanayım o zaman... türkçemizde çok güzel sözler var bilgili olduğunu düşünen cahil kişi. iki kişi konuşurken üçüncüye bok yemek düştüğü söylenir bu sözde. şimdi sen aklın sıra beni <> sevdasında olan cons-skrivi ekürisine katılmak istemişsin ve fakat tartışmanın <> konuya daldığın için buranın çok kullanılan deyimiyle faillemişsin. cons bir sezonu sadece real madridin lig maçlarından ibaret sanan bir insan. oysa ki kendisine ve ekürisine yukarıda 2-3 kez real madridin 1 sezonundan kastedilenin şampiyonlar ligi + sezon maçları + kral kupası + süper kupa maçları olduğu dolayısıyla 1 sezonda tabi ki 50-60 maç oynanabileceğini söylemiştim. sonuç olarak pekala mahcup olması gereken ama pişkinlik yapmaya devam eden cons-skrivi ekürisine katılmış bulunuyorsun. mahcup olman gerekir. soru şu: sen de pişkinlik yapıp gereksiz biçimde bu muhabbeti uzatacak mısın? yoksa "abi, pardon ya, gaza geldim, sana saldırmanın dayanılmaz hafifliğine kapıldım" mı diyeceksin? B)- enteresan kişiliklerle dolu hayat...pati'de onun parçası tabi... Sıkıntılı mısın kardeş? Gel özet geçeyim sana Sneijder sürekli oyuncu olsa 50+maç oynardı demişsin. Ama sneijderin oynadığı sezon real madrid toplamda 48maç oynamış. Sonra tutmuş 2011istatistiği koymuşsun ronaldo mesutla karşılaştırmışsın. sıkıntılı olan sensin genç...yazdım, bir daha yazdım, bir daha yazdım...yine yazayım....Real Madrid'in 48 maç oynadığı falan yok...eğer ŞL + KRAL KUPASI + SÜPER KUPA + İSPANYA LİGİ maçlarını bana ukalalık yapma yarışına girmeyip zahmet edip araştırıp öğrensen bu piramite gerek kalmayacak. nokta. edit: 2011 istatistiği ne demek? son 2 sezonda real madrid'in sürekli düşünülen oyuncuları ve rotasyonda düşünülen oyuncularının istatistiklerini bilmeyen patilere öğrettim. sanırım sen de öğrendin ama farkında değilsin. yok valla zeka problemi var. dur tek tek cevapla sorularımı. sneijder hangi yıllarda real madrid'de futbol oynadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ergen saygılı ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar