goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 valequenta said: goldbären said: eline verilen 10 net pastan birini atan adam (0))) yargılar. sunu diyen adam mesela futboldan zerre anlamayan adamdir. "eline verilen 10 net pas." :( hani forvet oyuncusunun ozelliklerinde; pozisyon takibi, pozisyon yaratma, hiz, kuvvet vs vs bilimum ozellik yokmus da sadece ileride top bekleyen, geldimi sut ceken, cizgiyi gecirebildigi yuzdeyle iyi/kotu diye degerlendirilen bir pozisyonmus gibi degerlendiren birine bu kadar uzun bir cumle kurdugum icin kendimi yadirgiyorum. haydi rastgele. iş bitiricilik olmadıktan sonra şu saydıklarının pek önemi kalmıyor. saç baş yolduruyor burak. göreceksin rm maçlarında "bi daha zor buluruz" pozisyonları harcayıp şapka ısırttıracak gene. keşke hep atsa, ama atamıyor işte. kolaynıı kaçırıp gidip zorunu atıyor. pozisyon oluşunca "lan inşallah kaçırmaz" diyerek izliyoruz. jardel gibi "aha gene takacak" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 anlamıyorum ki milleti kaza topluyla iki takım da turda kalabilecekken geçtik turu ve birden iki takım da final banko, süper kupa ülkeye gelir tribine girdi. vatandaş komple enver paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 napsin millet, oturup elimize vericekler diye aglasin mi? takim tutmayi, taraftarligi yanlis yapiyosunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 aquila said: napsin millet, oturup elimize vericekler diye aglasin mi? takim tutmayi, taraftarligi yanlis yapiyosunuz siz. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 goldbären said: anlamıyorum ki milleti kaza topluyla iki takım da turda kalabilecekken geçtik turu ve birden iki takım da final banko, süper kupa ülkeye gelir tribine girdi. vatandaş komple enver paşa kes_lan.gif Uefakupasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BFZjgGYCAAMDHwU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 çok komik espri yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 goldbären said: anlamıyorum ki milleti kaza topluyla iki takım da turda kalabilecekken geçtik turu ve birden iki takım da final banko, süper kupa ülkeye gelir tribine girdi. vatandaş komple enver paşa alin bunu iceri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 aquila said: napsin millet, oturup elimize vericekler diye aglasin mi? takim tutmayi, taraftarligi yanlis yapiyosunuz siz.asdasfasfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ilk mac 2 nisan yaziyorlardi 3 nisanmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 barnacle said: https://pbs.twimg.com/media/BFZjgGYCAAMDHwU.jpg Aykut kocaman gs de zannediyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 beraberlik kurtarirken, berabere giden macta oyuna forvet sokan adam fatih terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ben sizden fazla istiyorum turu geçmelerini merak etmeyin ama kesin geçtik, görülecek hesabımız vardı diyenleri görünce delleniyorum napiyim. pragmatik bir insanım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 SeaGle said: barnacle said: https://pbs.twimg.com/media/BFZjgGYCAAMDHwU.jpg Aykut kocaman gs de zannediyo adamlar. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Kim dedi ki kesin geciyoruz diye? Hadi demis olsun, sen niye ciddiye aldin :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 goldbären said: ben sizden fazla istiyorum turu geçmelerini merak etmeyin ama kesin geçtik, görülecek hesabımız vardı diyenleri görünce delleniyorum napiyim. pragmatik bir insanım :( 1 ileri 8 geri DSG sanziman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ronaldo varsa sneijder var. higuain varsa drogba var. benzema varsa burak var. mesut varsa selçuk var. di maria varsa amrabat var. varane varsa semih var. ramos varsa eboue var. eslestirmesi yapilan versus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bizim reali elememiz hiç absürd bir olay gibi gelmiyor bana açıkçası, bir barça / bayern olsaydı evet absürd falan derdimde. Ligde ne durumdalar ortada yani.Ispanya'da bizim gömleğimizdeki takımlarla hep başa baş skorlarla biten maçları var / yenildikleri var. bilmem ya mümkün abi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hamitin golu var reale, onu bi kenara yazalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 aquila said: beraberlik kurtarirken, berabere giden macta oyuna forvet sokan adam fatih terim. Schalke maçında şahit olduk ona :) ikinci yarı 3 gün sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ExtraJudical said: ronaldo varsa sneijder var. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5ts7bCMv61r4zr2vo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 burak yılmaz ispanyada gol atıp calma yapsın yeter sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Wyand said: burak yılmaz ispanyada gol atıp calma yapsın yeter sdf.hakkaten su olsun turu gecmeyelim problem degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Abi yenilsen nolur. Sampiyonlar liginde ceyrege cikmissin.Maddi hedeflerin tutmus, bundan sonra gelecek olan ekstra. Sadece semih gibi, selcuk gibi oyuncularina getirdigi tecrube yeter. Imkansiz da degil ama aman aman aglanacak durum da yok olmazsa. Fener de gs de gayet iyi yerlere ulasti, fener akilli olursa bi tur daha gecebilir hatta. Gs icin de ihtimal var. Bu sene olmaz seneye olur. Bi sureklilige otursun yeter ki. Bu sene ceyrekle idare edilir seneye yari finale gidilir, vsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar