Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

excel stahp!!

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar. işyerinde win7 var bilgisayarlarda. office 2010. excel dökümanı açtığımda aşağıdaki 2 sorun oluşuyor. çözümünü bilen yazsın ltfn

1) caps lock açıkken küçük, kapalıyken büyük harf yazabiliyor.
2) num lock kendi kendine açılıp kapanıyor. mesela numlock açık, excel açıyorum hop kapanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Cevabını bilmiyorum ama

hani şu dil ayarı varya,işte sen elle altta TR ye çeviriosun, gidip bi program ( msn, skype,word excel ) açınca otomatik olarak EN oluyo ya kıl bi şekilde,
heh o tarz bişi olabilir, varsa çoklu opsiyonlar keyboard and language settingsde kaldırmayı bi dene
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi. o tarz şeyleri biliyorum.

böyle komik ama alet. bir excel dosyası açıyorum numlock a basıyorum (sağdaki pad i kullandığım için). tık tık yazıyorum. kapatıyorum. başka ekranlarda birşeyler yapıp excel i bir açıyorum hop gidio numlock. veya kapalıysa açılıo işte. ve burada birkaç bilgisayarda böyle

acaba hepsine bozuk imaj mı atıldı nedir
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Windows klavye ayarlari cok pis ya, resmen iki farkli dil kullanmaya ya da tanimadigi bir klavye kullanmaya karsi. Klavyeyi degistirmeyi dene. 10TL'lik standart klavyelerden bir tak bakalim.

abi bunu da denerim gerekirse. ama bizim windowslar 7 ye geçince bu sorun olduğu için imaj mıdır diye düşünüyorum hala.

Seele said:

ben biliyorum ama bi birani icerim.

sen çözümü bul, gerekirse kargolarız birayı
Sosyal ağlarda paylaş

Numlock kesinde capslokta %90 bununla ilgili.

simdi ctrl basik tutup baslat programlar Microsoft excel diyorsun.
Menu->Option->Add-in diyorsun ordan Com-in Add'e gidiyorsun.
orda olan bütün addinleri kapatiyorsun (disable).
ok deyip excel'i kapatiyorsun ve Windowsa restart atiyorsun.
sorunun cözülmesi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...