paladinpala Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Arkadaşlar İzmir Mediamarkt'a 8 adet CE gelmiş. Tabi hemen gidip kaptım bir tane.Ben satın aldığımda 6 tane daha CE vardı. Bilginiz olsun istedim. İzmir'de olup internetten alamayan varsa bitmeden Mediamarkttan balın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ben aldım istanbul'dan lakin ankara cepa media markt'a da gelmiş 3-5 tane. ilgilenen var ise bilgisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-011273-pc-starcraft-2:-heart-of-the-swarm-ce/productdetails.aspx?I_ID=65110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 çok para yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 paladinpala said: Cuce said: hots'la gelen featurelar olurda, uniteler falan olmazi baska wol'larla beraber oynarsın. ama global play, unranked, lvl xp skin vs vs olur Dostum yanlış anlama ama sen yurtdışında yaşayan yabancı uyruklu bir türk müsün diye gerçekten merak etmeye başladım. Klavyende türkçe karakter yok desem yazdığın kelimeler içinde "ı" var "i" var. Yazdığın mesajlarıysa türkçe cümle düzeni dahilinde anlamak için 2-3 defa okumam gerekiyor. hahahah adam haklı harbi ,3-4 kere okuyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 biz o konuyu bi 2-3 sene önce falan konuştuyduk hatta boneprat gibi yazma konusu bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ankara tunalı dnr da hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sonudna düzler gelmiş, 2 CE de gelmiş ama evvelden ayırtılmış/satılmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 panora dnr da vardı 3 tane bugun 1ini aldık biz 2 tane duruodu ilgilenen varsa arasın ayırtsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 tur-1 bos hotsda farklı kanaldamı yurdum insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 selam, cd keyleri nerden alıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 battle.net? kutunun dokusu en fantastik sey CE'deki. raynor'ın dogtag'i kadar efsane bi itemdan sonra bişi koymamıs olmaları ceye üzücü olmus tabi. daha making of'a bakamdım ki cok sağlamdı gecen sefer. blue ray bulursam bi yerden bakıcam. hos kerriganın meme ucu falan zaten hosuma gitmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Memphis6 said: tur-1 bos hotsda farklı kanaldamı yurdum insanı aynı kanal tur-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hayır demek istediğim "cd keyleri nerden alıyorsunuz ;)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Therru said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?39,6800082,6806228#msg-6806228 Memphis6 said: tur-1 bos hotsda farklı kanaldamı yurdum insanı aynı kanal tur-1 he oyun daha tam dl olmadı sanırım ondan 1gb falan kaldı full downloada o yüzden göremio olabilirim ama BJK kanalının patenti aldım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar