aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ESMALIMILI MIRRA MIRRA YALIL YALIL YILIL YILIL
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 pepsi de tekel evet. bi arab'a sormuştum coca colanın klasik la mekke la muhammed muhabbetine istinaden yapılan bir uygulama olabilir dediydi. ama tadı fena değil. gerçi coca cola da var bazı yerlerde ama tercih etmiyor insanlar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Cons said: YA SOKAYIM SANA PATİCİKTEN ÖĞRENİYORUM aradım seni açmadın it. Zaten pazartesi gidiyorsun dediler salı gittim o şekil.
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 sipeyskeyk said: Bir de ARARAT diye bir Ermeni restoranına gittim, hibneler special armenian yoghurt drink diye ayran getirdi, armenian tea diye içine tarçın konmuş rize çayı getirdi. Duvarlarda Ağrı resimleri kocaman kocaman. Adamların hayatı kolpa. ermenistan'ın her yerinden ağrı dağı gözüktüğü ve eski diyarları da olduğu için ağrı dağı, namı diğer ararat adamlar için epey önemli bir sembol aslında. ayrandı çaydı falan türkleşen şeyler ama hep anadolu kültürüne ait şeyler. ermenilerin bunları kendi çaplarında sahiplenme gayreti çok kolpa sayılmaz.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 sanssizsansli said: pepsi de tekel evet. bi arab'a sormuştum coca colanın klasik la mekke la muhammed muhabbetine istinaden yapılan bir uygulama olabilir dediydi. ama tadı fena değil. gerçi coca cola da var bazı yerlerde ama tercih etmiyor insanlar. Var da çok az, dediğin sebepten herhalde.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 coca cola leş. pepsi tabi koyacak çocuğu. bu arada içtiğin kahvemsi içecek de mırra abi. içmeyen adamı osurtur
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 sipeyskeyk said: İş için gidiyorum. Yarın gidiyorum 2 ay kadar orada olacağım. Giden gören yaşayan eden varsa anlatın noobluğum geçsin. Burayı da aynı zamanda paylaşım için kullanmayı düşünüyorum günlük gibin. Sevgiler. neredeyse her yere gittim, bir oraya gitmedim. 1-2 ay içerisinde gitmeyi planlıyorum, orada olursan,benden tırsmazsan görüşelim geldiğimde :)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 2 tane içtim asdasfasd
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 KuddusiMavra said: sipeyskeyk said: İş için gidiyorum. Yarın gidiyorum 2 ay kadar orada olacağım. Giden gören yaşayan eden varsa anlatın noobluğum geçsin. Burayı da aynı zamanda paylaşım için kullanmayı düşünüyorum günlük gibin. Sevgiler. neredeyse her yere gittim, bir oraya gitmedim. 1-2 ay içerisinde gitmeyi planlıyorum, orada olursan,benden tırsmazsan görüşelim geldiğimde :) Sen benim gibi bir vatan haini ile görüşeceksen neden olmasın abi. Bir iki duble arak içeriz :)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 EHEHEHEHEHE ÜRDÜN ARRAĞI EHEHEEHİEHİEİHEİ
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ne vatan haini? olm kendiniz söylüyorsunuz, kendiniz inanıyorsunuz. ben sana asla vatan haini de demedim, ima da etmedim. sadece beyninin daha çok çalışması gereken yerleri siyaset,ülke menfaatleri konularında daha az çalışıyor diye düşünüyorum. arak içer konuşuruz bunları ;)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 @cons şimdi şikayet etsem muhtemelen ban yersin. patiden sıkıldın bu ara galiba.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ORÇUN DOLAYLI TEHDİT ALDIN NE DİYORSUN
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Neyse burası bilgilendirme başlığı, arağı yedirtmeyelim.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 behzat başladı, iyi geceler,sipeys,görüşeceğiz ürdün'de,iyi bak kendine.
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ben sizin yerinizde olsam arrağa dokunmazdım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Tamam cidden geldiğinde ara bir yemek yiyelim, sevgiler.
Öne çıkan mesajlar